Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#501 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 września 2010 - 15:21

viola, wiem ale mi klawiatura pada :-P
i musze litery kopiowac i wklejac :lol:

a jak Wam sie podoal
Emil Kuśmirek ktory pokazal irlandzki step :?:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#502 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 27 września 2010 - 16:22

a jak Wam sie podoal
Emil Kuśmirek ktory pokazal irlandzki step :?:

zupełnie o nim zapomniałam! podobało mi się, jak wywijał tymi nogami :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#503 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 29 września 2010 - 16:54

No tak wywijać nogami to on potrafi. Zobaczymy co wywinie później... ;) Zupełnie nie wzięło mnie na ten tercet bębniarski - nie wiem czym się tak podniecać. Zresztą osobiście jestem przeciwna udziałowi dzieci w tym programie.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#504 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 września 2010 - 19:24

Znów z opóźnieniem, ale oglądnięte :P

Iiii ... nie bardzo rozumiem motywu wpakowania kolejnego dziecka do programu. Piszę o tej małej akrobatce, której siostra była w pierwszej edycji. Przecież to logiczne, że zacznie się między nimi wytwarzać rywalizacja - niekoniecznie zdrowa. Zacznie się zawiść, zazdroszczenie siostrze, bo przecież ona była w programie dłużej, a ja krócej itd. itp. ... To są dzieci... siostry ... nie rozumiem :/

Amerykanin był świetny, rozbawił mnie do łez i wg mnie jeszcze nie raz rozbawi :mrgreen:

Co do "bębniarzy" ... próbowałyście grać na bongosach? To na prawdę jest trudniejsze niż wygląda, i to znacznie ;-) Osobiście młody mi zaimponował niesamowicie. Nie wspominając o tym, że poryczałam się ze śmiechu jak jury komentowało występ, a młody miał ich w dalekim poważaniu, bo mikrofon ciekawszy <hoho2></span> Poza tym ... Jeżeli ojciec gra, młody to widział - naturalnym jest, że zaczął go naśladować. Wolę, żeby moje (potencjalne :P ) dziecko waliło w bongosy niż malowało po ścianach, albo urządzało sceny złości. Ma instrument - na nim wyładowuje emocje. Dla mnie bomba.

Podobał mi się występ lasek z mojego miasta, ale nie na tyle, żeby gdzieś tam później im kibicować. Natomiast życzę im z całego serducha, żeby znalazły menagera, bo mają kawał(y) głosu.

Co do gościa od reggae ... Może dlatego, że nie mój typ muzyki... nic specjalnego w nim nie znalazłam. Ma głos, ma marzenie, fajnie, niech je realizuje. Mnie nie ruszył. Życzę dokładnie tego samego co tym laskom - dobrego menagera i repertuaru ambitniejszego niż "ja cie kocham ty mnie nie".

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#505 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 września 2010 - 15:59

Mój P. ostatnio namiętnie trenuje ten program ;-) i to nie tylko polskie wydanie. Ostatnio wynalazł w necie wystąpienie Derricka Barry jako B.Spears w amerykańskiej edycji tego programu... facet jest niesamowity :shock: A patrzcie jaka minę ma D.Hasselhoff kiedy "Brit" zaczyna śpiewać :lol: dobrze, że mu mucha nie wleciała :-P

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#506 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 października 2010 - 21:18

Lady, tak szczerze, to nie bardzo było się dziś z czego pośmiać :P zachwycać też nie bardzo :P

Ten "szopen" z wrocławia mi się podobał :P mam nadzieję, że go nie uczeszą na finał <umieraam></span> ma gość kawał głosu i moje ulubione olewcze podejście :mrgreen:

POza tym gostek w kapeluszu też mi się podobał :mrgreen: ma chłopak kawał głosu, jak go wyszkoli będzie pięęęknie śpiewał :mrgreen:

jeszcze typ z harmonijką dobry był, aczkolwiek, jak to bodajże prokop podsumował: bardzo niehigieniczny występ <umieraam></span>

no i japonka od flamenco była przekomiczna <umieraam></span> a laska, która jej wtórowała powinna sama się pokazać na castingu

poza tym ... nuuuda ... flaki z olejem :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#507 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2010 - 23:53

Dzisiejszy odcinek był marny....zaskakujące jest dla mnie,że np. przeszła dalej kobieta sypiąca piaskiem albo młodzi chłopcy grający rocka(wg mnie fałszowali strasznie) <bezradny></span>

Podobał mi się występ kabaretu Funky :-) zastanawiam się czy przejdą do półfinałów ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#508 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 03 października 2010 - 06:58

Podobał mi się występ kabaretu Funky

Mi również, chociaż wczoraj naprawdę była taka nuda, że prawie zasnęłam.

Ten "szopen" z wrocławia mi się podobał :P mam nadzieję, że go nie uczeszą na finał <umieraam></span> ma gość kawał głosu i moje ulubione olewcze podejście :mrgreen:

On też mi się podobał, ale na tym się kończy, to co było wczoraj godne obejrzenia w Mam Talent.
Bardzo nudny odcinek <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#509 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 października 2010 - 07:27

Świetny był ten gościo z harmonijką.Moim zdaniem odwalił kawał dobrej roboty.Zaś ten facet w kapeluszu,bardzo niedostępny i nieprzyjemny typo.Muzykę grał świetną,ale odniosłam wrażenie,że wszystko mu wisi,i jest mu obojętne co powie jury.

#510 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 października 2010 - 08:02

nawet motywy JAPAN były :lol:
gosciu ktory zaprezentował poetycki sposób picia sake , nie wiem o co w tym chodziło :roll:

Sajuri <umieraam></span> tanczaca flamenko...

Podobał mi sie Tomek Mrozek - fajny głos
kabaret Funky był tez dobry
Genek LOska był swietny , choc fakt...wygladał jakby mu było wszystko obojetne...
ta kobieta od sypania piaskiem... mnie nie zachwyciła..
jak to ona powiedziala?? że u mnich we wsi każda ma swoja dziurke na piasek <umieraam></span>
I na koniec gosciu grajacy na harmonijce ustnej.Był dobry.

#511 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 03 października 2010 - 12:41

japonka od flamenco była przekomiczna <umieraam></span>

ona naprawde jest z Krakowa :shock: w dodatku uczy flamenco w nie jednej szkole, i to nie jakiejs podrzędnej. I tqańczyła flamenco, tak jak ono wygląda.. tylko to kimono.. ja rozumiem, że jest Japonka.. ale flamenco to Andaluzja :roll: ale... co ja sie mądrzyć będę :-P

[ Dodano: 2010-10-03, 13:43 ]
Akiko Biedroń, japonka urodzona w Japonii.
W wieku 18 lat spotkała się z tańcem flamenco i zafascynowała nim.
W Japonii uczyła się od Mayumi Kagity i Eco Endou oraz brała cursillos u Hiszpańskich tancerzy.
W 2003r. przez pół roku była w Sewilli w Hiszpanii aby uczyć się flamenco u Joan Polvillo, Pastra Galvan, Alaceli Arcala i innych nauczycieli.
W 2004r. otwarła studio flamenco w Tokyo w Japonii. Organizowała także wiele koncertów, imprez i przedstawień.
W 2006r. zamieszkała w Polsce i rozpoczęła nauczanie oraz występy.

żródło: flamencokrakow.pl
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#512 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 października 2010 - 13:23

Samo flamenco był ok, ale kimono odbierało mu cały - według mnie -urok

#513 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 października 2010 - 13:43

Jestem delikatnie zszokowana, że taka pani Jadzia przedostała się dalej, a koleś w masce dalej nie przeszedł, mimo że muzyka, maska i te "noże" o wiele bardziej budziły napięcie...
Cały odcinek do bani wg mnie... Podobał mi się występ kolesi z tą niezłą gębą :P Podróże kosmiszne, ratownik, footballista :P Genialnie wykonane :) I ten facet z gitarą też bardzo ładnie zaśpiewał, reszta - żadna rewelacja.

O, i ta dziewczynka z Białorusi była cholernie giętka i dobra :shock:

#514 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:29

że taka pani Jadzia przedostała się dalej,

ano właśnie, przecież nie miała żadnego talentu <bezradny></span>

a koleś w masce dalej nie przeszedł,

a ja uważam że dobrze że odpadł, niby pomysł był ciekawy ale nie dopracował samego wykonania-występ był.. nudny ;-) jeszcze za mało potrafi machać tymi "nożami" żeby go docenić. No i jak sam się przyznał że noże są drewniane to całe napięcie opadło <umieraam></span>

reszta - żadna rewelacja.

No zdziwiło mnie że przepuścili tego kolesia który tańczył, co w II edycji występował z zespołem... Przecież w sumie pokazał to samo <bezradny></span>
I 15 letni chłopak, ten co miał 194cm wzrostu i śpiewał taką wolną piosenkę Michela Bubble-czy jak to się pisze :-P
Głos miał ładny ale jego śpiew jakoś nie porywal-za mało tam dał od siebie, brakowało mi tam jego interpretacji, miałam wrażenie że wiernie próbuje naśladować oryginał. <bezradny></span>

#515 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:29

mi sie nic nie podobalo..nudyyyyyy <bezradny></span> <bezradny></span> <bezradny></span>
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#516 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:47

a ja sie ciesze ze babciaod piasku przeszła , pewnie i tak ja potem odrzuca , brawo za orginalnosc, co prwda u niej we wiosce kazda to potrafi , ale nie kazdy zrobił by taki wzorek , na pewno nie tak z drogi.
zespol dziciaków grajacy był beznadziejny , nie mam słuchu muzycznego , ale to bylo falszowanie jak cholera <bezradny></span>
dzieczynka z bialorusi była fajna.
zauwazyłam ze jest wiecej fajnie spiewajacych facetów niz kobiet :-)
ale na dzen dzisiejszy nic mnie jakos nie powaliło na kolana i nie wiem komu bede dalej kibicowac , pewnie bedzie to jakis gimnastyk , bo reszta talentów jest moze i ciekawa ale nie powala na kolana.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#517 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:49

ale nie kazdy zrobił by taki wzorek , na pewno nie tak z drogi.

mi wydaje się,że to nie było coś trudnego ;-) wzór nie powalał na kolana... <bezradny></span>

A ten "zespół" gdzie tańczyła Japonka.....dla mnie to był za duży misz-masz :-/

#518 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:51

podobał mi się wczorajszy odcinek, wg mnie było sporo osób, na które można było zwrócić uwagę. Najbardziej podobał mi się facet z gitarą i śpiewający rocka- Genek :-D (świetny głos), dziewczynka z Białorusi, która się wyginała, kabaret :mrgreen: z "twarzowym" chłopakiem w okularach, tańcząca grupa - było ich z 80 :lol: , ale świetnie zgrani i nie było nudy (Szał :lol: ), samotnie tańczący chłopak też był super- wcześniej występował w grupie, ale solo też robi wrażenie ;-)

najmniej podobał mi się facet udający Presleya - jakoś nie przypadł mi do gustu jego występ <bezradny></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#519 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:52

dla mnie to był za duży misz-masz :-/

Zalatywało tandetą :lol: :lol: :lol:

Babeczka od piasku - nic specjalnego. Podpatrzone od tej Ukrainki pewnie :mrgreen:

Za to koleś "olewsusek" był mega - i ten głos... Ciekawi mnie jak go odpicują w dalszej części ;-)

Ogólnie bez rewelacji ;-) ;-) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#520 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 października 2010 - 15:01

A teraz jeszcze przypomniał mi się koleś co udawał Chylińską. Myślałam,że zrobi niezłe show,a tutaj playback :roll:

No i jak sam się przyznał że noże są drewniane to całe napięcie opadło <umieraam></span>

Dokładnie ;-) i też zgadzam się z decyzją komisji- dobrze że go nie przepuścili dalej. Jego występ wyglądał tak,że cały czas zastanawiałam się kiedy coś się wydarzy interesującego i byłam zaskoczona,że to wszystko....tym bardziej,że Prokop z Hołownią tak interesująco zapowiadali jego występ :-/

No zdziwiło mnie że przepuścili tego kolesia który tańczył, co w II edycji występował z zespołem... Przecież w sumie pokazał to samo <bezradny></span>

Nie wiem po co on przyszedł <bezradny></span>

Jeśli kolejne odcinki mają być tak "interesujące" to znaczy,że talenty nam się wyczerpały i 4 edycji nie będzie :-P