Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#461 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 19 września 2010 - 21:15

Lisciecki ? ktory spiewał z kolezanka ale jej nie chcieli

Moim zdaniem najlepszy talent z tego odcinka :-P Świetny głos, aż się chciało więcej słuchać jego śpiewu. Życzę mu jak najlepiej :-)

Ale nie sądzę, żeby zrobił karierę.

Ja też, tak to już jest u nas w PL, zresztą nie oszukujmy się, ale po uczestnikach i finalistach, a nawet zwycięzcach 'Mam Talent' głos szybko zanika zaraz po skończeniu programu <bezradny></span> Więc pewnie i o nim po programie nie usłyszymy za wiele :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#462 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 19 września 2010 - 21:19

rosyjska rewia była ok

:shock: :shock: :shock: chyba zartujesz/ :?: :-?
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#463 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 września 2010 - 09:14

Cytat:
rosyjska rewia była ok

chyba zartujesz

ja tez mysle ze byli dobrzy. Ja bym tak nie umiała :lol: :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#464 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 września 2010 - 10:44

Formeniak mnie irytuje w tym programie, potrafi powiedzieć tylko "jestem na nie" a nawet nie umie tego w jakiś konkretny sposób uzasadnić. Wczoraj chyba dwa razy było tak, że jako jedyna była na nie i bez żądnego argumentu. Irytująca babka.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#465 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 września 2010 - 11:18

ormeniak mnie irytuje w tym programie, potrafi powiedzieć tylko "jestem na nie" a nawet nie umie tego w jakiś konkretny sposób uzasadnić. Wczoraj chyba dwa razy było tak, że jako jedyna była na nie i bez żądnego argumentu. Irytująca babka.

O tak racja.Kiedyś mi kobitka nie przeszkadzała a teraz zaczyna mnie drażnić.Jakoś tak dziwnie i głupkowato się zachowuje.Za to zaczynam lubić Kubę Wojewódzkiego,straszny żartowniś z niego.Ale jest ok.Aga także,bardzo sympatyczna,mimo,że kiedyś nie darzyłam jej wielką sympatią.

#466 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 września 2010 - 13:26

Formeniak mnie irytuje w tym programie, potrafi powiedzieć tylko "jestem na nie" a nawet nie umie tego w jakiś konkretny sposób uzasadnić

ale czy zawsze trzeba uzasadniać??
poprostu czasem sie nam coś nie podoba i tyle.
Nie trafia do nas.
ja tam ja lubie.

.Za to zaczynam lubić Kubę Wojewódzkiego,straszny żartowniś z niego.Ale jest ok.Aga także,bardzo sympatyczna,mimo,że kiedyś nie darzyłam jej wielką sympatią.

tu mam podobnie :)
ale i tak najbardziej lubie Age

#467 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 września 2010 - 14:52

ale czy zawsze trzeba uzasadniać??
poprostu czasem sie nam coś nie podoba i tyle.

Myślę, że jak się jest jurorem w takim programie to wypadało by !
Zresztą ona prawie nigdy nie potrafi uargumentować swojej wypowiedzi.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#468 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 20 września 2010 - 17:46

foremniaczka jedyne co umie powiedziec to "dziekuje ci za to" :mrgreen:
nie lubie jej, wkurza mnie
za to Age polubilam, w poprzedniej edycji mnie wkurzala

#469 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 września 2010 - 17:57

Myślę, że jak się jest jurorem w takim programie to wypadało by !

no raczej. wykazuje, tylko to, że nie zna się na rzeczy i tyle.
Sajuri, mnie po prostu irytują ludzie bez argumentów. Mogę się z czymś nie zgadzać, może mi się coś nie podobać, ale dla mnie argument jest obowiązkowy, bo to świadczy o Tym że jesteś osobą myślącą i potrafisz sklecić więcej niż jedno banalne zdanie.
Też bym chciała pracę, za którą będę dostawała kupę kasy za to, że będę ciągle mówiła, "jestem na nie" na zmianę z "dziękuje ci za to"... <bezradny></span>

#470 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 września 2010 - 18:32

ale ona czesto mówi czemu sie jej nie podoba ...
z jednej strony nie widze problemu w tym że powedziała - jestem na NIE
z drugiej- w tego typu programie przydałoby sie aby jury wyjasniało co im sie podoba a co nie i czemu

#471 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 22 września 2010 - 16:21

Mi ogólnie jury się podoba, ale faktycznie Foremniak często nie mówi dlaczego jest na tak lub nie.
Kuba jest świetny, chociaż kiedyś go nie lubiłam - dobre żarty i optymizm jakiś od niego bije.
Agnieszką też jestem pozytywnie zaskoczona, bo nie myślałam, że to taka pozytywna i ciepła osoba i największy jej plus - naprawdę zna się na muzyce!

A co do uczestników, to mi bardzo spodobał się Piotr Lisiecki, ale dopiero jak zaśpiewał sam - kiedy śpiewał z koleżanką nie było wcale słychać jaki ma piękny głos, a dzięki Agnieszce, która wcześniej zauważyła, ze chłopak ma talent mógł zaśpiewać jeszcze raz i okazał się cudem po protu. Chciałabym usłyszeć go w piosence np. Katie Melua, bo to byłyby takie jego klimaty i jego głos bardzo do nich pasuje.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#472 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 22 września 2010 - 18:54

glos ma booooooooski dla mnie jest faworytem
zreszta co tu duzo mowic, juz wygral..nawet jesli nie wygra mam talent zrobi kariere :mrgreen:

#473 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 września 2010 - 19:03

Na Foremnkiak jest jeden sposób - nie zwracać uwagi :P A poważnie, czasem zachowuje się jak przysłowiowa blondyna :roll:

Właściwie w oko (a raczej "ucho") wpadł mi ten młody śpiewający Eltona Johna. Tak fajnie, lekko śpiewał, miło się słuchało i widać po nim, że jest naturalny w tym, co robi, że to lubi.

Uśmiałam się przy tym gościu od butelek, choć w pierwszym momencie miałam małą banię "ale o co chodzi" :P Miał gadane :lol:

Co do Lisieckiego - osobiście mam wrażenie, że w tym duecie to ta babka miała silniejszą osobowość, w sensie potrafiła go "zakrzyczeć" i wpakować się na pierwszy plan. I miał pierońskie szczęście, że trafił na Agę, i że go wyciągnęła z tego chorego jak dla mnie układu (duetu). A że nieśmiały, to nawet na scenie widać :P Wyrobi się, tylko żeby mu dobrali normalny repertuar, i nie wpadł w słitaśno-kiczowate feel-o podobne klimaty...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#474 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 22 września 2010 - 20:12

niesmialy ale jaki przystojniacha( juz teraz) :-P ...a za kilka latek ??ahhh :mrgreen:

#475 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:46

A że nieśmiały, to nawet na scenie widać :P

widać widać, jak go zaczęli chwalić po solowym występie to chłopaczyna nie wiedział gdzie oczy podziać :lol:
bardzo mi się podobał jego występ <ookk></span>

tylko żeby mu dobrali normalny repertuar, i nie wpadł w słitaśno-kiczowate feel-o podobne klimaty...

dokładnie, ja bym chciał g zobaczyć jak śpiewa coś w stylu Chrisa Daughtriego- jakąś rockową balladkę albo coś z mocniejszym brzmieniem. :-)

#476 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 września 2010 - 10:09

jak śpiewa coś w stylu Chrisa Daughtriego- jakąś rockową balladkę albo coś z mocniejszym brzmieniem.

raczej dostanie coś w stylu: a ja cię koooochaaaammm a ty mnieeee nieeeeee, a ja tak cieeerpieeee, czemu mi tak źleeeeee <umieraam></span>
W Polsce wszystko potrafią schrzanić i sprowadzić do poziomu kiczu i tandety. Więc za gościa trzymam kciuki nie tyle w programie, co po nim. Żeby trafił na odpowiednią osobę, nastawioną nie na zysk, a na muzykę.

A poza tym, oczywiście długo mi to zajęło, ale doczytałam ostatnio, że bliźniacy z drugiego odcinka są z mojego miasta <jezorek11></span> Tak więc mam faworytów <huraaaaa></span> <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#477 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 września 2010 - 12:33

Na Foremnkiak jest jeden sposób - nie zwracać uwagi A poważnie, czasem zachowuje się jak przysłowiowa blondyna

to chyba tylko ja ją lubie :lol:

Wyrobi się, tylko żeby mu dobrali normalny repertuar, i nie wpadł w słitaśno-kiczowate feel-o podobne klimaty...

dokładnie. POza tym dziewczyny lubia takich niesmiałych słodziaków

raczej dostanie coś w stylu: a ja cię koooochaaaammm a ty mnieeee nieeeeee, a ja tak cieeerpieeee, czemu mi tak źleeeeee

<umieraam></span>
poptatrzymy w niebo ojejeje :lol:

#478 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 września 2010 - 09:30

Dlaczego w naszej edycji nie ma tak niesamowitych talentów...

#479 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 września 2010 - 09:43

Malenka,niesamowite widowisko,rzeczywiście talent.;)

#480 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 24 września 2010 - 15:20

malenka, tak, to jest wspaniałe :)
nie wiem czemu ale rozczulam się jak to widzę, szczególnie że pokazał mi to ON kiedyś i pewnie dlatego będę wspominać z wielkim sentymentem. Babeczka ma talent i pomysł na siebie, w Polsce pewnie nie miała by przyszłości.. chociaż nie wiem co teraz robi, ale wiem że tamtej edycji nie wygrała

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas