Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#441 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 września 2010 - 15:44

Oglądnięte :P Uśmiałam się równo :P Głównie z komentarzy jury oczywiście. Jeżeli chodzi o uczestników - super Ci z trąbami - z dowcipem, zabawnie. Młody hiphopujący - teraz to taki skaczący dzieciak jeszcze, kiedyś będzie równo wymiatał, no i ta typowo babska część mnie postawia mi świeczki w oczach, jak się do matki przytulił :P Ci na trampolinie też mi się strasznie podobali :mrgreen: z otwartą dziapą na nich patrzyłam :lol: super zgranie i przede wszystkim pomysł na występ - nie hop siup sobie poskaczemy, a przyciągamy wzrok robiąc to zabawnie ;-)
gość z długopisem mnie rozbawił, ale jednorazowo. nie chciałabym go już oglądać ;-)
No i gwiazdami odcinka raczej znów było jury ;-) Przynajmniej w moim odczuciu ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#442 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 września 2010 - 15:59

gwiazdami odcinka raczej znów było jury

ja zwykle :lol:

ja oglądnęłam jako dodatek do obiadu i sposób na kaca :lol:
moja faworytką jest różowa kowboja i jej poezja własna, i przygłłucha babcia tańcząca flamenco <umieraam></span> <umieraam></span>
popłakałam się widząc ich :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#443 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 września 2010 - 16:32

przygłłucha babcia tańcząca flamenco

ona była swietna <bezradny></span>
co do "cher" to mysle ze gdyby nie ten cały pomysł , ta otoczka to nie zapadałby/zapadałaby w pamiec , czasem fajnie jak ktos ma pomysł an siebie , a nie tylko wyjsc i zaspewac.
co do jury to koment kuby nt maseraka nie bardzo mi sie podobał , ale ogolnie jak zawsze fajnie ; np z tymi dziewczynkami co starzy to dla niej 15-latkowie i koemnatrz Kuby; albo jak aga powiedziła co bedzie ztym chlopkaiem z zespolu tańczacego za kilka lat , kiedy ona tylko "pfff" zrobić bedzie mogła.
co do tego zespolu dzieciaczków to dla mnie to nie bylo nic ciekawego czy zaskakujacego <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#444 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 18:10

moja faworytką jest różowa kowboja i jej poezja własna

nie znasz
sie
<czirl1></span>
piekny wiersz, z przesłaniem. Dziewcze cudne <umieraam></span>

, kiedy ona tylko "pfff" zrobić bedzie mogła.

no tak komenty jury sa cool

ja najbardziej z jury lubie Aguś :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#445 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 12 września 2010 - 19:22

Ten 8 latek byl swietny :mrgreen:
Slodki :-D widac, ze rosnie z niego profesjonalista :-P
3mam kciuki za mlodego :mrgreen:

Panienka blond ..... no coz :lol: musza byc i tacy ludzie na swiecie 8-)

Wystep blizniakow tez mi sie podobal. Fajny pomysl i super wykonanie.

ja najbardziej z jury lubie Aguś :mrgreen:

Nieraz ma swoje "fonfa, fonfa" i mnie drazni.
Foremniak to pomylka w tym jury :lol:
Wojewodzki jak to Kubus :lol: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#446 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 września 2010 - 19:27

Mnie najbardziej to ubawiło same jury, bo niezłe komentarze się sypały :P A podobał mi się tańczący chłopczyk- naprawdę super <ookk></span> Do tego chłopaki na trampolinie, bardzo fajny pomysł mieli na występ- aż oglądałam z zapartym tchem Dziewczyny- Dody było mi szkoda, że sama siebie nie słyszy.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#447 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 września 2010 - 19:56

Foremniak to pomylka w tym jury

dokładnie... nie trawie jej w ogóle :/
Agnieszka za to jest fajna :)
a Kuba... jak to Kuba :D :D zawsze rozbawia :P

ta blondi z wierszykiem.... porażka :D
i w dodatku ta co śpiewała DODE !! no po prostu ... widac że pusta była.

#448 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 września 2010 - 06:59

oglądałam wczoraj powtórkę i jedyne pozytywne wrażenie wywarł na mnie 8 letni chłopczyk który tańczył :mrgreen:
był boski ;-)

#449 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 września 2010 - 12:39

Foremniak to pomylka w tym jury

czemu??

#450 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 września 2010 - 12:49

czemu??

Jak dla mnie ona nie potrafi się wypowiedzieć. Nie ma swojego zdania; a jej komentarze ograniczają się do: pięknie, bardzo mi sie podobało :-/ :-/
Nie trawie jej przez ten program !
Niektóre komenatrze Kuby i Chylińskiej potrafią mnie rozłożyć na łopatki :mrgreen:

Co do ostatniego odcinka:
Ten mały chłopiec był cudowny! Trzymam za niego kciuki <ookk></span>

Mała śpiewająca dziewczynka jakoś mnie nie zaskoczyła, tak że : wow!

Czekam na następne odcinki :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#451 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 13 września 2010 - 15:17

Ten mały był boski :mrgreen: utalentowany i słodki :lol:
Jak zobaczyłam i usłyszałam tą blondynę to myślałam, że padnę :shock: dobrze, że siedziałam, bo mogło się to źle skończyć :lol:

Jak dla mnie ona nie potrafi się wypowiedzieć. Nie ma swojego zdania; a jej komentarze ograniczają się do: pięknie, bardzo mi sie podobało :-/ :-/

dokładnie, a jak już się jej ktoś nie podoba to patrzy z taką pogardą, że :roll:

Bez Kuby było by nudno i poważnie jak na stypie :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#452 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 13 września 2010 - 17:13

Z ostatniego odcinka najbardziej podobali mi się : tańczący chłopiec [wyginam śmiało ciało :mrgreen: ] , bliźniaki - nie tylko podskoki, różne ewolucje, ale z pomysłem i zabawnie. Cher też była w porządku, mam nadzieję, że coś ciekawego przy następnym występie pokaże, a nie kolejną piosenkę Cher.. aa, i jeszcze tańczący derwisz, fajna muzyczka była i wyglądało to efektownie <ookk></span>

co do komentarzy jurorów- zawsze mnie rozśmieszają, szczególnie Wojewódzki zawsze coś strzeli :mrgreen: :mrgreen:

"dla mnie to było gorsze niż wizyta księdza w domu" - po występie The Talents [zaraz potem Hołownia wychylił się zza kulis :-P ]

"nie masz pojęcia jak mi wstyd. patrzyłem na twój tyłek" to po występie Cher :mrgreen: [Prokop zza kulis: tyłek w porządku! :lol: ]

kobietka, która tańczyła flamenco przynajmniej rozśmieszyła publiczność - "czy uczyła się pani kiedyś tańca? - odp: nie ! <omg23></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#453 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 13 września 2010 - 17:42

Zgadzam się z tym, że Foremniak to pomyłka w tym programie, według mnie jest kompletnie bezbarwna, całe szczęście, że Kuba i Chylińska nadrabiają :-D w ostatnim odcinku podobali mi się bliźniacy, nieziemscy są :-D a ta śpiewająca dziewczynka.... druga Klaudia Kulawik dosłownie, taka poważna.... trochę już mam dosyć tych śpiewających, a w szczególności dzieci, które na siłę próbują być dorosłe, albo ktoś tak nimi kieruje.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#454 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 września 2010 - 08:59

Pierwszy na scenie pojawił się Gregi Love, 23-letni student pedagogiki, który zaśpiewał swój własny utwór przygotowany specjalnie do programu „Mam talent!”. Jego występ został dość chłodno przyjęty przez publiczność i szybko przerwany przez jurorską trójkę. – Śpiewasz na ściśniętym gardle, mam wrażenie że to spieprzyłeś – podsumowała krótko, lecz bardzo treściwie Agnieszka Chylińska. – Może wziąłbyś się do jakiejś porządnej roboty? – radził już za kulisami Marcin Prokop...

Drugi występ, który mogliśmy obejrzeć tego wieczora, był już zdecydowanie lepszy. Grupa "Sexy Flexi" wystąpiła z żywiołowym pokazem tańca nowoczesnego. – Ja lubię jak taniec zmienia się w energię. Lubię kiedy jest zadyma. Czy tutaj było coś takiego? – zastanawiał się Kuba (w międzyczasie usiłujący zapamiętać imiona najbardziej według niego seksownych tancerek). - Zaskoczyło mnie to, ze macie bardzo wyrównany poziom i działacie w teamie. To mnie zawsze cieszy – podsumowywała Agnieszka Chylińska. Po tak dobrych ocenach – głosowanie jurorów było już tylko formalnością i dziewczyny z Bydgoszczy tanecznym krokiem wkroczyły do kolejnego etapu programu.

Kolejny z utalentowanych uczestników - pan Czesław (Kabaret Tenor) zaskoczył jurorów swoim niebanalnym kostiumem i charakteryzacją. Pół-kobieta, pół-mężczyzna wykonał brawurowo przebój „Wszystko mówi mi, że ktoś kocha mnie” – wcielając się zarówno w kobiecą jak i męską rolę, zmieniając rzecz jasna w odpowiednim momencie modulację swojego głosu. – Bardzo fajne to było – ocenił Kuba Wojewódzki. –A czy ja mogę prosić, żeby pan zaprezentował swoje seksowne udo? – żartowała Małgorzata Foremniak. - Pozytywny świr – cieszyła się Agnieszka Chylińska. Tym samym pan Czesław otrzymał szansę na kolejne występy w dalszej edycji programu.

Rosyjska Rewia Taneczna „Imperium” z Rzeszowa to grupa, która tańcem zajmuje się – jak sami mówią – całe życie. Pokaz „can-cana” w barwnych strojach nie wzbudził zachwytu u Kuby Wojewódzkiego, który dość szybko usiłował przerwać ten występ. –Robicie świetne wrażenie, ale jak nie tańczycie. Kicz w najczystszym wydaniu, nie kupuję tego – ostro atakował Kuba. – A ja mam słabość do takiego kiczu, ale nie tego raczej szukamy – Agnieszka Chylińska próbowała w łagodniejszy sposób oznajmić, że zespół z Rzeszowa nie przejdzie do dalszego etapu „Mam talent!”.

Sławomir Jenerowicz postanowił zaprezentować na scenie parodię iluzji, co już na starcie dało mu fory u Kuby, który jak wiadomo nienawidzi tego rodzaju sztuki. Użyte w pokazie ogromne ilości sztucznych białych myszek oraz innego rodzaju „zwierzątek”, które pojawiały się w "magiczny sposób" rozbawiły najbardziej Agnieszkę Chylińską. Wokalistka przez cały pokaz nie mogła powstrzymać się od śmiechu. –Jest pan chłop z jajami, chciałbym wiedzieć co jeszcze kryje pana odzież – zastanawiał się Kuba. –A ja doceniam, że wydaje się pan być totalnie niezwiązany z tym co robi, totalny luz – zawsze to ceniłam. Tym samym, mimo negatywnej opinii Małgorzaty Foremniak – pan Sławomir z dwoma głosami „na TAK” przeszedł dalej.

Ogromnym zaskoczeniem okazał się być Piotr "Szwarcu" Szwarc. 18-latek z Poznania jest tancerzem-samoukiem, a swoim hobby zajmuje się zaledwie od pół roku. –Będą jaja chyba – zakomunikowała Agnieszka Chylińska jeszcze przed startem występu, sugerując się chyba krótkim stażem scenicznym naszego bohatera. Jak się jednak okazało – nie można nikogo oceniać zanim nie przedstawi swojego pokazu. Doskonałe show wzbudziło entuzjazm na widowni i zamurowało jurorów. –Wow, Piotrze jesteś największym zaskoczeniem tego programu – skomentowała Chylińska. –Będę Ci wysyłał swoje „TAK” sms-em – żartował Kuba Wojewózki, ogłaszając ostateczny werdykt jury. –Myślałem, że mi walną 3 razy „X”, a było super, cieszył się po zakończeniu występu wyraźnie zaskoczony swoim sukcesem Piotr.

Damian Skoczyk ma 14 lat i „wydaje mu się, że dobrze śpiewa i gra na fortepianie”. W programie zaprezentował utwór Eltona Johna – „I’m still standing”. Już od samego początku można było stwierdzić, że Damian urzekł swoim występem wszystkich na sali. –Jak widzisz, Twój występ nie wzbudził zainteresowani a - żartował Kuba. -Potrzebujemy takich ludzi jak Ty – oceniała Małgorzata Foremniak. – Masz wszystko co potrzeba, słyszałam bardzo dojrzałego wokalistę, jesteś fantastyczny – to z kolei ocena Agnieszki Chylińskiej. - Ciężko Cię będzie stąd usunąć, jesteś jak grzyb na ścianie. Jesteś znakomity i jestem na Tak – zakończył debatę Kuba. Podobnego zdania była pozostał dwójka jurorów i już po chwili szczęśliwy Damian mógł utonąć w objęciach gratulujących mu za kulisami prowadzących – Szymona Hołowni i Marcina Prokopa.

- Zaśpiewamy fragment dwóch utworów z dziedziny muzyki gospel – oznajmili przedstawiciele grupy „The Gospel Time”, którzy zajęli na scenie miejsce dopiero co opuszczone przez Damiana. Ich żywiołowy występ przypadł do gustu głównie Agnieszce Chylińskiej, która doceniła „czystość głosów”. –Podobało mi się, widziałam w Was Jezusa. Alleluja i do przodu – zakomenderowała Agnieszka Chylińska. - A ja jestem na „NIE”, oznajmiła Małgorzata Foremniak, nie przedstawiając jednak szerszego uzasadnienia swojej decyzji. – Jest taki fragment Biblii w którym Szymon Słupnik mówi – „jestem na tak” – oznajmił Kuba, decydując o dalszym losie sympatycznych członków zespołu.

Tomasz Kabis z Katowic zaprezentował na scenie sztuczkę, polegającą na zamianie miejscami szklanki i butelki, które przykrywane były na czas pokazu specjalnymi tubami. Wielokrotne pstrykanie palcami, w czym ochoczo pomagała zgromadzona publiczność i jury sprawiło, że na stoliku pojawiać się zaczęło coraz więcej butelek. Na koniec Kuba miał do Tomka tylko jedno pytanie – Ile chcesz za tę tubę? Twoim przeznaczeniem jest bycie ajentem sklepu monopolowego – żartował Kuba. Ni wiem jak to robiłeś – ale świetnie się bawiłam – komentowała Agnieszka. Co najdziwniejsze, wszyscy jurorzy byli na TAK i nawet zażarty przeciwnik iluzji jakim jest Kuba Wojewódzki postanowił dać szansę Tomkowi.

Po Tomku na scenie pojawili się dobrzy znajomi z drugiej edycji –grupa akrobatyczna Korolev Family. Sympatyczna Saszka i jej tata tym razem pojawili się na scenie razem z mamą. Ich pierwszy występ został niestety przerwany przez groźnie wyglądający upadek, na szczęście obyło się w tym przypadku bez jakiejkolwiek groźnej kontuzji i rodzina mogła kontynuować swój niebezpieczny pokaz akrobacji. –Nie mogę na to patrzeć – komentowała „na żywo” Agnieszka Chylińska. – Dziękujemy Wam, ale martwi mnie to, że w TVN mamy o wiele wyższe studio... – niepokoił się Kuba Wojewódzki. Ostatecznie jednak tak on, jak i pozostała część jury przepuściła sympatyczną rodzinę do dalszego etapu.

Kolejnym objawieniem programu okazała się być Katarzyna Sochacka. Ta studiująca w Krakowie 20-latka zaprezentowała na scenie nieprzeciętne możliwości wokalne. Jak zawsze w takim przypadku, tak i teraz występ taki wzbudził duże wzruszenie u śpiewającej części jury – czyli Agnieszki Chylińskiej. Za swój występ Kasia otrzymała owację na stojąco od publiczności i świetną ocenę od jurorów. – Przyszłaś taka skromna i niepozorna i zrobiłaś coś takiego, że mogę tylko gratulować Ci talentu – zachwycała się Agnieszka Chylińska. – Dla mnie jesteś produktem skończonym, jesteś rewelacyjna – dołączyła do pochwał Małgorzata Foremniak. –To już trzecia edycja i prezes TVN uczulał nas, żebyśmy znaleźli same perły. Teraz śmiało mogę powiedzieć – panie prezesie, melduję wykonanie zadania – podsumował ten świetny występ Kuba Wojewódzki.

Prezentacja „skrzynki cierpienia”, która – jak zapewniają artyści z Nomi Magic i Yagza - jest numerem unikalnym „na skalę europejską”, wstrząsnęła jurorami programu. Kolejne miecze, które przebijały skrzynkę kryjącą w swoim wnętrzu jednego z artystów sprawiały, że napięcie na widowni stawało się coraz większe. –Szukamy tego typu emocji, jestem zdecydowanie na "TAK" – oceniała Agnieszka Chylińska. –Zobacz jakie ma pręgi na plecach – komentowali za kulisami Marcin Prokop i Szymon Hołownia, którzy dopiero wtedy zaczęli sobie zdawać sprawę jak blisko ciała przesuwały się podczas występu ostrza mieczy.

Ostatnim pokazem w trzecim odcinku „Mam talent!” był występ grupy "Shyja". Niestety nie wzbudził on nadmiernego entuzjazmu jurorów. – To było za słabe, nie szukamy czegoś takiego – oceniała Małgorzata Foremniak. – Trochę huczałaś, zupełnie jak sowa, komentowała Agnieszka Chylińska – zwracając się do żeńskiej części grupy „Shyja”. Podobnie jak miało to miejsce w poprzednim odcinku, tak i teraz – decyzją jurorów zespół został rozdzielony i Piotr Lisiecki zaprezentował się publiczności solo. –Tak jest, tak jest – super – oznajmiła na koniec wyraźnie zadowolona Agnieszka Chylińska. Usatysfakcjonowany był także Kuba Wojewódzki, który ... poprosił o bis!. - Znakomity facet, co za odkrycie – zachwycał się juror „Mam talent!”. Końcowa ocena była już tylko formalnością. – Jesteś doskonały – powodzenia, 3 razy "TAK" – ocenili zgodnie jurorzy i Piotr mógł utonąć w objęciach gratulującej mu partnerki z zespołu, która choć nie znalazła uznania w oczach jurorów, to jednak bardzo cieszyła się z sukcesu przyjaciela.

zródlo :onet

MI najbardziej spodobali się :
pan Czesław (Kabaret Tenor) - miał facet swietny głos, i ..pomysł na siebie.
Piotr "Szwarcu" Szwarc- jestem jego fanka . cudenko. Swietnie tańczył.
:-P Damian Skoczyk w piosence Eltona Johna - bardzo pozytywnie zaskoczył, fajny głos, fajna energia, kontakt publicznościa. Chyba najfajniejszy jak narazie z tych dzieciaczków.
Korolev Family- grupa akrobatyczna - co tu pisać WOW. :shock:
zrobili wrazenie
i...Piotr Lisciecki ? ktory spiewał z kolezanka ale jej nie chcieli - też sympatyczny głos.

i...chyba tyle lub AŻ tyle mi sie podobało.
Nie zachywciali mnie zaś:
Katarzyna Sochacka. - ktorą jury sie zachwycało. Jakos jej głos do mnie nie gada. <bezradny></span>

tzw. skrzynka cierpienia również nie :-/
Tomasz Kabis - sztuczka ze szklankami i butelkami - ot...no sztuczka. Ale nie na tyle by przejsc dalej :roll:
The Gospel Time - fajny...ale bez zachwytu wielkiego.

#455 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 19 września 2010 - 11:24

mnie rowniez spodobal sie pan Czesław (Kabaret Tenor) swietna charakteryzacja i wykonanie. Bardzo mi sie podobal.
spodobala mi sie jeszcze ta studentka z Krakowa, ktora wystapila na samym koncu.
Co za glos :shock: :shock: bylismy z K pod wrazeniem ogladajac jej wystep ;-)

poza tym nikt wiecej mnie nie zachwycil <bezradny></span>

201407101662.png

#456 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 września 2010 - 12:10

Podobał mi się ten chłopiec, który grał na fortepianie. Wybrał sobie świetną, energetyczną piosenkę i śpiewał z taką lekkością, że naprawdę chciało mi się go słuchać. Już teraz ma bardzo fajną barwę głosu, ciekawe, jak będzie za jakiś czas.

No i ten ostatni chłopak oczywiście. Cudowny. Mmmm... Facet grający na gitarze i do tego mający taaaki ładny głos <dreams></span>
Ale nie sądzę, żeby zrobił karierę.

#457 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 września 2010 - 14:25

spodobala mi sie jeszcze ta studentka z Krakowa, ktora wystapila na samym koncu

ta Sochacka ??
dla mnie głos ok bo dobry ale nie powaliła mnie

śpiewał z taką lekkością

mmm no włąsnie.
Porwał publiczność, czul sie jak ryba w wodzie na scenie

czemu??
nigdy nic nie wiadomo

#458 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 19 września 2010 - 16:12

. Facet grający na gitarze i do tego mający taaaki ładny głos <dreams></span>

ja uwazam wrecz odwrotnie...zajdzie daleko i jaki przystojny...<dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> przypomina mi kogos z przeszlosci :-P
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#459 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2010 - 18:40

odcinek słaby, jakos nikt mnie nie zachwycił , rosyjska rewia była ok i chyba tyle .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#460 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 września 2010 - 21:03

czemu??
nigdy nic nie wiadomo

Według mnie jest jeszcze za młody i nawet gdyby miał teraz, w najbliższym czasie możliwość nagrania płyty, nie wiedziałby pewnie za bardzo, co z tym zrobić. Poza tym pewnie od razu mądrzy ludzie z show biznesu chcieliby zarobić na nim jak najwięcej kasy, więc daliby mu do śpiewania durne pioseneczki do puszczania w radiu, w których tylko by się marnował. Mnóstwo już było takich ludzi, jak Flinta na przykład, którą uwielbiam, ale tylko wtedy, kiedy śpiewa nie swoje kawałki.
No chyba, że wybierze drogę mniej komercyjną (chociaż pewnie nieprędko), czego życzę mu najbardziej.