Tylko, że nie moge znaleść na necie wszystkich odcinków, może któraś by sie orientowała gdzie je moge znaleść
A co do polskiego Mam Talenta, to bede oglądać castingi - to na pewno. Tylko pewnie na kompie, bo aktualnie TV nie posiadam
Napisano 04 września 2010 - 16:11
Napisano 04 września 2010 - 20:15
Napisano 04 września 2010 - 21:03
mnie teżdo tej pory urzekł mnie niewidomy chłopak który śpiewa, wzruszył mnie.
Napisano 04 września 2010 - 21:20
Napisano 04 września 2010 - 21:25
Tak, tlko rodzice powinni go wziąć za te słodkie kudełki i zaciągnąć do ortodonty póki czas na tomnie ten mały słodki chłopczyk się spodobał... no świetny po prostu
te loczki jego
i na prawdę pięknie zaśpiewał
Napisano 04 września 2010 - 21:27
racja racja... też jak popatrzyłam na te jego ząbki to o tym pomyślałam...Tak, tlko rodzice powinni go wziąć za te słodkie kudełki i zaciągnąć do ortodonty póki czas na to
Napisano 04 września 2010 - 22:43
Napisano 05 września 2010 - 08:06
Napisano 05 września 2010 - 08:24
Ładnie spiewała tez Sabina Jeszka - dobry mocny głos
Ania i Jacek zaprezentowali pokaz tańca akrobatycznego połaczony z czacza ??
dobre wykonanie ale mnie nie chwyciło za serce
No i pan Janusz... na koniec. Spiewał jak spiewał ...
ale cała ta sytuacja z Małgosia mnie rozczuliła
Napisano 05 września 2010 - 09:03
powiem szczerze, że jak go zobaczyłam to myślałam, że będzie fałszował że zrobi z siebie pośmiewisko, a tuu wielki ukłon dla tego pana, był niesamowicie urzekający, słodki, romantyczny a do tego taaakiii prosty i skromnyAle ten koleś od bigosu i ten drugi od Bee Gees... co za oblechy, no masakrejszyn
![]()
Napisano 05 września 2010 - 10:14
tekst był gleboki ze mozna sie byłow zruszyc , szczegolnie te paszkijak Wam sie podobał wystep Doroty Szczepańskiej spiewała piosenkę „I need you baby"
??
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 września 2010 - 13:17
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 05 września 2010 - 13:44
dokładnie takie samo miałam odczuciechlopczyk spiewajacy francuska piosenke mnie sie nie podobał < tez uwazam ze przydałoby sie zadbac o zabki> nie wiem czy on wogole wiedział o czym spiewa, miłam wrazenie ze to kolejny dzieciak , któego rodzice próbuja przemienic w gwiazdeczke.
Napisano 05 września 2010 - 13:51
Napisano 05 września 2010 - 16:00
Napisano 05 września 2010 - 16:06
ten kabaret chyba a tak chyba wszystko.Nie wiem, czy kogoś pominęłam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 września 2010 - 16:15
Napisano 05 września 2010 - 16:17
Nie wiem co w niej bylo TAKIEGO , az wowPani od "I need You babe"
Niewidomy
Słodki bylpan brukarz
Pani i pan tańczący rock'n'rolla akrobatycznego
Transformers
Sliczny glosik, buzia.chlopczyk spiewajacy francuska piosenke
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 05 września 2010 - 16:18
taaa gość wszedł, położył sie ...ja czekam co dalej i ..nic.transformers- genialne poczucie humoru.
ja takiego uczucia nie miałam. Dobry głos.magdaaaaa napisał/a:
chlopczyk spiewajacy francuska piosenke mnie sie nie podobał < tez uwazam ze przydałoby sie zadbac o zabki> nie wiem czy on wogole wiedział o czym spiewa, miłam wrazenie ze to kolejny dzieciak , któego rodzice próbuja przemienic w gwiazdeczke.
dokładnie takie samo miałam odczucie jeszcze ta matka profesjonalistka zajmująca się śpiewem dziecka i rozwojem innych talentów...
to juz 3 seria?? za każdym razem coraz lepszaPierwszy odcinek "Mam talent" bardzo pozytywnie mnie zaskoczył Zarówno jeśli chodzi o talenty, jak i same osobowowści.
tez mysle że nie przejdzie dalej. Ale szalona kobieta. Fajnie być taka.Nie wróżę przyszłości Pani od "I need You babe", chociaż krejzolka z niej niezła, cholerna indywidualistka
a ja lubie.mimo, że nie lubię nawału wokalistów,
Transformers- byłam spłakana jego "występem". Od początku domyślałam się, co zamierza zrobić, ale zrobił to po prostu rewelacyjnie. Nie cierpię tego filmu, ale pomysł był genialny.
kabaret i chyba pierwsza osoba co spiewała..pan od gastronomiNie wiem, czy kogoś pominęłam
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Prezent dla mamy |
|
|
|
Podpięty Temacik dla mam |
|
|
|
Dodatkowa kasa, gdy mam wkład |
|