Mam Talent...
Napisano 05 grudnia 2009 - 22:23
Napisano 05 grudnia 2009 - 22:46
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 05 grudnia 2009 - 23:20
Napisano 05 grudnia 2009 - 23:31
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 06 grudnia 2009 - 09:55
Odnioslam takie samo wrazenie,mily skromny i widac ,ze bardzo kochajacy to co robi.Bardzo dobrze,ze wygral,rzeczywiscie ma duzy talent.Swietnie gral na akordeonie,az mnie wgniotlo w fotel i lezka ze wzruszenia zakrecila sie w oku.Bravo.bardzo dobrze, że on wygrał
wydawał się miłą, sympatyczną i przede wszystkim skromną osobą
należało mu się, bo naprawdę ma wielki talent
Napisano 06 grudnia 2009 - 11:19
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 06 grudnia 2009 - 13:23
no i to bardzo.final kiepski byl
Cieszę sie że Martinez spełni swoje marzenie, w szoku byłam
Niespodziewałam sie że wygra Wyrostek zupełnie
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 grudnia 2009 - 13:33
ja już pisałam że sie zgadzam z tą opinią ... no, owszem, chłopaki mają głosy wyćwiczone, ale jakoś ciężko mi uwierzyć że robią to bo to kochają ... gdyby tak było - żyli by tą muzyką, a nie wchodzili prywatnie w kulturę hiphopową. wydaje mi się że śpiewają, bo śpiewają długo ... takie przyzwyczajenie, albo raczej niechęć zostawienie tego w co sie włożyło tyle pracy. doceniam i ich głosy, i ich pracę, ale wg mnie nie powinni wejść do finału ...A co sądzicie na temat braci Legun i opinii jury na temat ich występu w finale?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 grudnia 2009 - 13:38
Napisano 06 grudnia 2009 - 13:53
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:01
No tak źle się wyraziłam, w końcu w 1 edycji Merkant Ball i AudioFeels też mieli wcześniejsze doświadczenia, ale w przypadku braci Legun to już jest czysta profeska, zajmują się tym od dziecka profesjonalnie bo rodzice ich tak popchnęli, można powiedzieć, że z tego żyją, a taki Wyrostek to jeszcze amator ma na pewno jakieś kameralne koncerty, występy takich artystów jest w Polsce wielu, ale nie jeździ od dziecka po świecie. No wiecie o co mi chodzi, ja zaraz znów się źle z czymś wyrażęmalgonka, ale wyrostek też koncertuje
sam o tym wspominał w programie kiedyś tam
Szkoda mi też Kaczorexa bo świetnie chłopak tańczy i też widać tą pasję, tą chęć doskonalenia się by być lepszy, o właśnie u braci Legun tego zabrakło w nich nie ma nawet chęci by się doskonalić, nie mają żadnych planów związanych z dalszym rozwojem swojego talentu, nie wspominali, że jak wygrają to będą koncertować, zresztą oni by chyba tego nawet nie chcieli. Chyba właśnie dlatego tak mnie bracia drażną, bo taka Jadzia i Dominika w dziewczynkach widać pasję, chęć udoskonalania się. Nie mam pojęcia czemu Polacy zagłosowali na braci. Ale przysłowie się sprawdza pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi.
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:20
nie wiem co myslec o jury , które jednego dnia płacze na ich wystepie a za daw miesiace mówia ze robia marketing. dla mnie byłoby marketingiem gdyby wyrali piosenke znana , nie ma sie co oszukiwac to co spiewali nie jest zanne szerszej publicznosci. No ale wiadomo ze ten program jest poto by wyprowowac jury , a placz sie dobrze sprzedajeWysłany: Dzisiaj 13:24
A co sądzicie na temat braci Legun i opinii jury na temat ich występu w finale?
co do wyniku jestem rozczarowana , tzn ciesez sie ze martonez był trzeci bo jego wystep był super. po obejrzeniu wszytkich wystepów chciałm aby wygrał kazdy oprócz patenciarza i akordeonisty. Te dwie gimnastyczki były fajne i bardzo sympatyczne.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 grudnia 2009 - 14:34
Fakt bracia nie wyglądali jak by to co śpiewają im w 'duszy grało' ale to nie zmienia faktu że świetnie im to wychodzi i jak by nie chcieli to by tego nie robili proste.
widocznie robią to bo to lubią lub przynosi im to satysfakcję.
mi też Foremniak nie wygląda na fankę takiej muzyki jaką śpiewała Ania Gogola a ja sie zachowywała na półfinale i castingu? widocznie nie wszystko co nam sie wydaje z zewnątrz
takie musi byc u kogoś w środku
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 grudnia 2009 - 17:23
świetnie im to wychodzi i jak by nie chcieli to by tego nie robili proste.
widocznie robią to bo to lubią lub przynosi im to satysfakcję.
eee Majorka^^, ja pamiętam z castingu, albo półfinału- nie chce w błąd wprowadzić, jak mówili, że mam im załatwia koncerty- ich menadżerem jest czy coś. mi oni. Ja sadze, że to własnie inicjatywa rodziców, że robią to co robią. I tyle. Poza tym poi ich wypowiedzi po występie w półfinale mam ich za takich co to faktycznie pod publiczkę wszystko robią- bo wątpię, że to z nerwów jeden z nich to imię pomylił...
Trochę żal mi że nie Martinez wygrał, ale Wyrostek też był świetny. Mi akordeon się kojarzył ze podwórkową muzyką, a tu taki szok
Napisano 21 sierpnia 2010 - 17:46
Planujecie oglądać?
Ja lubię ten show i jestem pewna,że będę oglądać kolejne odcinki. Wydaje mi się,że nie ma tutaj żadnych pewników i w programie może pojawić się ktoś kto zaskoczy czymś oryginalnym. Oby tylko wybory jury do półfinałów były trafne
Oglądałam wypowiedzi Wojewódzkiego i Chylińskiej na temat programu i mówili,że w tej edycji dużo osób śpiewało na castingach,ale były też osoby które ich totalnie zaskoczyły.
Zobaczymy...
Napisano 21 sierpnia 2010 - 18:17