Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#361 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 21:57

Wygrał Wyrostek - akordeon
Dołączona grafika

#362 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 22:12

Wyrostek - akordeon

Super!
Jak zobaczyłam finałową 3 to wg mnie tylko on mógł wygrać :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#363 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 22:23

ladnie dzisiaj zagral
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#364 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 22:46

ha :P a ja sie wam przyznam że liczyłam właśnie na wyrostka, albo na jessice :P ale po tym jak wykonała piosenkę zmieniłam zdanie i został tylko wyrostek ... po czym zachwycił mnie martinez :P normalnie aż siadłam :P (wcześniej leżałam :P ) bracia to wielka pomyłka finału i w 100% zgadzam sie z jury, że wiało od nich rutyną. ogólnie gratuluje wszystkim wykonawcom, bo wg mnie większość spisała się bardzo dobrze.po cichu licze na przynajmniej 4 nowych artystów na scenie muzycznej, i że jeszcze usłyszymy np. o kaczoreksie. o dziewczynach akrobatkach przynajmniej ja usłysze jeszcze nie raz, bo są z mojego regionu ;-) no i licze że i patenciarz i ten lalkarz też nie przepadną, ale będzie o nich od czasu do czasu słychać ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#365 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 23:20

Ja się również ciesze z wygranej Wyrostka, lubię tą pasję w oczach artystów gdy śpiewają, grają, tworzą coś pięknego u Marcina to widać, widać jak kocha to co robi i to jest piękne. Szkoda że Aleksander 3 miejsce zajął bo w każdym z występów zaprezentował inny rodzaj piosenki, inny rodzaj muzyki i widać, że naprawdę mam kawał pięknego głosu, zaskoczył mnie dziś, a bracie Legun bez komentarza...
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#366 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 23:31

bardzo dobrze, że on wygrał :) wydawał się miłą, sympatyczną i przede wszystkim skromną osobą :) należało mu się, bo naprawdę ma wielki talent :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#367 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 09:55

bardzo dobrze, że on wygrał :) wydawał się miłą, sympatyczną i przede wszystkim skromną osobą :) należało mu się, bo naprawdę ma wielki talent :D

Odnioslam takie samo wrazenie,mily skromny i widac ,ze bardzo kochajacy to co robi.Bardzo dobrze,ze wygral,rzeczywiscie ma duzy talent.Swietnie gral na akordeonie,az mnie wgniotlo w fotel i lezka ze wzruszenia zakrecila sie w oku.Bravo. ;-)

#368 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 11:19

a dla mnie jakos final kiepski byl, wyniki tym bardziej... Jakos wialo nuda, Wyrostek super gra, fakt, ale nie wiem, czy zaslugiwal na pierwsze miejsce <bezradny></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#369 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 13:23

final kiepski byl

no i to bardzo.
Cieszę sie że Martinez spełni swoje marzenie, w szoku byłam :shock:
Niespodziewałam sie że wygra Wyrostek zupełnie :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#370 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 13:24

A co sądzicie na temat braci Legun i opinii jury na temat ich występu w finale?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#371 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 13:33

ja już pisałam że sie zgadzam z tą opinią ... no, owszem, chłopaki mają głosy wyćwiczone, ale jakoś ciężko mi uwierzyć że robią to bo to kochają ... gdyby tak było - żyli by tą muzyką, a nie wchodzili prywatnie w kulturę hiphopową. wydaje mi się że śpiewają, bo śpiewają długo ... takie przyzwyczajenie, albo raczej niechęć zostawienie tego w co sie włożyło tyle pracy. doceniam i ich głosy, i ich pracę, ale wg mnie nie powinni wejść do finału ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#372 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 13:38

Dokładnie, moim zdaniem powinni z miejsca odrzucać osoby, które już coś robią zawodowo, a w przypadku braci Legun tak jest. Sami mówili, że od maleńkości śpiewają, że jeżdżą z koncertami po całym świecie, że śpiewają w chórach, jak dla mnie to już nie talent tylko ciężka wyćwiczona praca, u nich już norma, rutyna. Co innego taki Wyrostek, który sobie w domu przygrywa bo kocha to co robi, u braci nie widać miłości do tej muzyki, widać, że nie sprawia im to żadnej radości, żadnej frajdy, moim zdaniem są największą porażką finału, zero pasji, no i nie mieli tego czegoś świecącego w oczach tej radości
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#373 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 13:53

malgonka, ale wyrostek też koncertuje ;-) sam o tym wspominał w programie kiedyś tam ;-) zresztą większość tych ludzi gdzieś się pokazuje ;-) więc to też nie może być miernikiem ;-) ale co do pasji zgodzę się - w braciach jest jej ZERO ... natomiast nie wiem czy zwróciłyście uwagę na ich zachowanie po występie ... ja to odebrałam jako typowo olewczy stosunek do całego programu ... i jeszcze, chyba chylińska sie pytała jednego z nich czy żuje gumę ... miała podobne wrażenie, a wiadomo że są sytuacje gdy gumy sie nie żuje ... no dobra suchość powietrza suchością powietrza ... ale zachować też sie trzeba umieć i takie mielenie ozorem, nawet bez tej nieszczęsnej gumy, jest po prostu nie na miejscu ... podczas występu - ok, może tego potrzebował, ale jak się występ skończył - mógł sobie odpuścić na te kilka minut ... nie wspominając o tym że tylko jemu to przeszkadzało ... pewnie jeszcze znajdę tysiąc innych powodów żeby ponarzekać na braci ... no ale ... nawet jeżeli ja ich nie lubię, życzę im żeby ich kariery się rozwijały ;-)

#374 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:01

malgonka, ale wyrostek też koncertuje ;-) sam o tym wspominał w programie kiedyś tam ;-)

No tak źle się wyraziłam, w końcu w 1 edycji Merkant Ball i AudioFeels też mieli wcześniejsze doświadczenia, ale w przypadku braci Legun to już jest czysta profeska, zajmują się tym od dziecka profesjonalnie bo rodzice ich tak popchnęli, można powiedzieć, że z tego żyją, a taki Wyrostek to jeszcze amator ma na pewno jakieś kameralne koncerty, występy takich artystów jest w Polsce wielu, ale nie jeździ od dziecka po świecie. No wiecie o co mi chodzi, ja zaraz znów się źle z czymś wyrażę :-D
Szkoda mi też Kaczorexa bo świetnie chłopak tańczy i też widać tą pasję, tą chęć doskonalenia się by być lepszy, o właśnie u braci Legun tego zabrakło w nich nie ma nawet chęci by się doskonalić, nie mają żadnych planów związanych z dalszym rozwojem swojego talentu, nie wspominali, że jak wygrają to będą koncertować, zresztą oni by chyba tego nawet nie chcieli. Chyba właśnie dlatego tak mnie bracia drażną, bo taka Jadzia i Dominika w dziewczynkach widać pasję, chęć udoskonalania się. Nie mam pojęcia czemu Polacy zagłosowali na braci. Ale przysłowie się sprawdza pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi.

#375 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:20

Wysłany: Dzisiaj 13:24

nie wiem co myslec o jury , które jednego dnia płacze na ich wystepie a za daw miesiace mówia ze robia marketing. dla mnie byłoby marketingiem gdyby wyrali piosenke znana , nie ma sie co oszukiwac to co spiewali nie jest zanne szerszej publicznosci. No ale wiadomo ze ten program jest poto by wyprowowac jury , a placz sie dobrze sprzedaje <bezradny></span> a co do tego ze w zyciu słuchja hiphopu , ja mam kolezanke , która spiewa od ponad 10 lat gospel ale równiez słucha inna muzyke . Gdyby ci chłopcy zrezygnowali ze spiewu to pewnie ateista Wojewódzki zacutowałby pzypowiesc o niewykorzytsanych talentach. :-P
co do wyniku jestem rozczarowana , tzn ciesez sie ze martonez był trzeci bo jego wystep był super. po obejrzeniu wszytkich wystepów chciałm aby wygrał kazdy oprócz patenciarza i akordeonisty. Te dwie gimnastyczki były fajne i bardzo sympatyczne.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#376 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 14:34

magdaaaaa, zgodzę sie po częsci z tobą.
Fakt bracia nie wyglądali jak by to co śpiewają im w 'duszy grało' ale to nie zmienia faktu że świetnie im to wychodzi i jak by nie chcieli to by tego nie robili proste.
widocznie robią to bo to lubią lub przynosi im to satysfakcję.
mi też Foremniak nie wygląda na fankę takiej muzyki jaką śpiewała Ania Gogola a ja sie zachowywała na półfinale i castingu? widocznie nie wszystko co nam sie wydaje z zewnątrz
takie musi byc u kogoś w środku ;-) ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#377 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 15:48

Jak dla mnie prawidlowo, ze Wyrostek wygral, ale musze dodac, ze bardzo ale to bardzo podobal mi sie glos Ani i to jak zaspiewala w finale. Rowniez byla moja faworytka.

Cudny ten jej glos !!!
Dołączona grafika

#378 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 17:23

świetnie im to wychodzi i jak by nie chcieli to by tego nie robili proste.
widocznie robią to bo to lubią lub przynosi im to satysfakcję.

eee Majorka^^, ja pamiętam z castingu, albo półfinału- nie chce w błąd wprowadzić, jak mówili, że mam im załatwia koncerty- ich menadżerem jest czy coś. mi oni. Ja sadze, że to własnie inicjatywa rodziców, że robią to co robią. I tyle. Poza tym poi ich wypowiedzi po występie w półfinale mam ich za takich co to faktycznie pod publiczkę wszystko robią- bo wątpię, że to z nerwów jeden z nich to imię pomylił...

Trochę żal mi że nie Martinez wygrał, ale Wyrostek też był świetny. Mi akordeon się kojarzył ze podwórkową muzyką, a tu taki szok ;-)

#379 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 21 sierpnia 2010 - 17:46

Już za dwa tygodnie (dokładnie 4 września o 20.00) rusza kolejna,3 edycja "Mam talent"

Planujecie oglądać? :-)
Ja lubię ten show i jestem pewna,że będę oglądać kolejne odcinki. Wydaje mi się,że nie ma tutaj żadnych pewników i w programie może pojawić się ktoś kto zaskoczy czymś oryginalnym. Oby tylko wybory jury do półfinałów były trafne :-P

Oglądałam wypowiedzi Wojewódzkiego i Chylińskiej na temat programu i mówili,że w tej edycji dużo osób śpiewało na castingach,ale były też osoby które ich totalnie zaskoczyły.
Zobaczymy... :-)

JkIEp1.png

#380 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 21 sierpnia 2010 - 18:17

Ja pewnie będę oglądać tak jak ostatnio....czyli jeśli akurat jestem w domu i leci ten program to oglądam :-P Zwłaszcza jeden odcinek chcę oglądać w którym będzie tańczyć wraz ze swoim zespołem kuzynka mojej koleżanki którą miałam okazję poznać :-D :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D