Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#421 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 05 września 2010 - 17:15

Obejrzałam dzis powtórkę bo wcześniej nie dałam rady.

Mi się podobał ten niewidomy chłopak, naprawdę mnie wzruszył. Widać, że bardzo przeżył swój występ- i przyznam, że jestem pełna podziwu.

Wielkie ukłony dla tego pana. Po prostu zwalił mnie z nóg...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#422 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 września 2010 - 18:47

Oglądnęłam :mrgreen: "i love u baby" nadal jest moją niekwestionowaną idolką na kolejny tydzień :mrgreen: <dens1></span>

Na kogo jeszcze zwróciłam uwagę ...

Na pewno na tą babkę od Destiny's Child czy tam Beyonce ... nieziemski głos i z taką "lekkością" śpiewała

Ten niewidomy gość ... niesamowity, może nie ma wielkiego głosu, ale potrafi świetnie grać na uczuciach słuchających ... ciarrrry miałam <czirl1></span> <bravoo></span> <huraaaaa></span>

Na tą parę "akrobatów" patrzeć nie mogłam ... serce mi stawało co 2 sekundy :shock:

Ten chłopaczek mały ... no śpiewa ... ale kiedyś przejdzie mutację i nie wiadomo, czy dalej będzie śpiewał, póki co to taki nasz polski Bieber miauczący :P Mnie nie zachwycił, ot, kolejne dziecko czerpiące z faktu, że jest młody <bezradny></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#423 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 07 września 2010 - 11:20

Pani wokalistka Sabina śpiewała bardzo ładnie, aczkolwiek irytowało mnie w niej to ciągłe poprawianie sobie włosów :P

mnie też to trochę wkurzało, ale trzeba przyznać, że głos kobita ma ;-)

I need you baby - uśmiałam się jak nie wiem co, fakt, nie wiadomo, co może pokazać następnym razem, ale show zrobiła :lol: :lol:

najbardziej podobała mi się scenka tych studentów i para tańcząca rock n' rolla. Transformersa i pana od bigosu nie ma co komentować, żenada.
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#424 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 września 2010 - 11:31

Oglądnęłam :mrgreen: "i love u baby" nadal jest moją niekwestionowaną idolką na kolejny tydzień :mrgreen: <dens1></span>

I NEED YOU ! <trele></span> Taka znana piosenka a Ty nie znasz tytułu ? <wow></span> <jacidam></span>

Babka mi tez sie podobała - orginalna i potrafiła rozbawic wszystkim.

Ci studenci - akrobaci też byłi świetni. Myślałam na początku, że będzie to tylko jakaś nudna scenka...bla bla bla. Ale byli super <ookk></span>

Sabina też bardzo mi się podobała. Tak strasznie łatwo przychodziło jej to śpiewanie :mrgreen: Ciarki miałam...

irytowało mnie w niej to ciągłe poprawianie sobie włosów :P

A D. powiedział tak - o! ona robi z włosami tak jak Ty...
Ja niestety tez tego nawyku się wyzbyć nie potrafię :lol: :lol:

Chłopiec był ciekawy, ale... troche mi go szkoda było. <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#425 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 07 września 2010 - 12:15

Wielkie ukłony dla tego pana. Po prostu zwalił mnie z nóg...

A mnie wybaczcie ale nie... oczywiście podziwiam go że będąc niewidomym potrafił nauczy ć grać się na keybordzie, ale umówmy się... gdyby był widomy nie przeszedł by do kolejnego etapu, bo nie jest rewelacyjnym wokalistą czy instrumentalistą...
no ale spróbowało by jury nie przepuścić niewidomego do następnego etapu, przecież skandal by się zrobił. Ja jak zobaczyłam, że niewidomy, to od razu wiedziałam że przejdzie, nie musiał nawet śpiewać... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#426 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 08:34

i jak po wczorajszym??
ja jestem zauroczona dziewczynka o pieknym głosie .Wzruszyłam sie
i JEdrek ktory swietnie rapował.
i tyle.
Dziewczyna która przyszła recytować wiersz to jakaś porażka <umieraam></span>

Dobry głos też miał facet przebrany za Cher

ogolnie jednak poprzedni odcinek był lepszy

[ Dodano: 2010-09-12, 09:35 ]

to od razu wiedziałam że przejdzie, nie musiał nawet śpiewać...

przesadzasz :roll:
według mnie gdyby był beznadziejny nie miałby szans.

[ Dodano: 2010-09-12, 09:36 ]

Chłopiec był ciekawy, ale... troche mi go szkoda było.

ja za niego trzymam :)
bo mieszka w moim miescie :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#427 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 września 2010 - 08:48

ogolnie jednak poprzedni odcinek był lepszy

pierwszy zazwyczaj jest naszpikowany bardzo dobrymi osobami ;-)
ta mała dziewczynka wybrałą super piosenke , bardzo lubie te piosenke , ale uwazam ze była, moze w innej piosence spodoba mi sie bardziej , ale talent dziewczynka ma to fakt.
laska , "która nie przyszłą rozmwaiac o dodzie " to jaks porazka , ona chyba myslała ze to jakis konkurs karaoke <bezradny></span>
ta od wierszy to zenada :roll:
ta co ja rozdzielili z detalent , spiewała niezle, ale nie powaliła mnie na kolana .
kabaretu rozbieranego w bialych majtkach tez nie zrozumiałam.
najbardziej podobali mi sie blizniacy , perfekcyjny wystep i z poczuciem humoru. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#428 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 10:15

laska , "która nie przyszłą rozmwaiac o dodzie " to jaks porazka , ona chyba myslała ze to jakis konkurs karaoke

a no fakt. Zaponiałam o niej.
Spiewała 'Bajke'
dramat. :-/ i do tego głupiutka

ta co ja rozdzielili z detalent , spiewała niezle, ale nie powaliła mnie na kolana

dobry głos, ale równiez jakoś mnie nie porwała

kabaretu rozbieranego w bialych majtkach tez nie zrozumiałam.

to Ci pierwsi ??? nie rozumiałam przesłania

najbardziej podobali mi sie blizniacy , perfekcyjny wystep i z poczuciem humoru.

byli zabawni.

#429 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 września 2010 - 10:19

Ja jestem zawiedziona wczorajszym odcinkiem. Nawet dokładnie nie pamiętam, kto występował.

Dziewczynka mnie nie powaliła- w niższych partiach dawała radę, ale kiedy przyszło jej coś wyżej zaśpiewać, to miała problem i było to wyraźnie słychać.
"Dodzia" zrobiła z siebie głupa :lol: Jak można mówić, że kogoś się nie naśladuje, robiąc sobie podobny tatuaż, blond tlenione włosy, różowe pazurki i tekst "o jezu" <umieraam></span> Talentu oczywiście nie miała.
Grupa kabaretowa wyszła i zeszła ze sceny, pozostawiając po sobie "ale o so chozi?" Nie wiem, co miał na celu ich występ, może miał jakiś ukryty przekaz, ale chyba nikt go nie zrozumiał :P
Skaczący na trampolinie- wyglądało to ciekawie, ale nie wiem, ile trzeba włożyć w to pracy. Nie wiem czy to jest talent, no ale wyglądało bardzo fajnie :)
Koleś z długopisem- podziwiam faceta za taką wprawę, ale nie wiem, po jaką cholerę go brali, skoro nic innego już nie pokaże <bezradny></span>
Szer (piszę celowo)... w ogóle nie rozumiem, dlaczego biorą tych wszystkich przebierańców <bezradny></span> Oblizywanie warg i jej/jego żółte zęby były obrzydliwe. Nie wspomnę już o tym, że za wszelką cenę chciał/chciała wykonywać kocie ruchy :roll:
Grupa z trąbkami fajna :lol: Mieli w sumie jakiś pomysł na siebie i są w stanie pokazać coś fajnego następnym razem :)

Najbardziej mi się podobał chłopczym tańczący bodajże hip-hop (nie znam się :lol: ) Widać w jego oczach pasję do tańca, a w takim wieku, to można naprawdę przyklasnąć :) Jego ruchy były płynne, przede wszystkim miał ciekawy układ. Był zdecydowanie moim numerem jeden. Oczywiście wzruszyłam się, jak przytulił mamę i mu się oczka zaszkliły :mrgreen:

Te dziewczyny w świecących czarno-różowych strojach też niczego sobie... a, i Przemek :lol: Mieli enegrię- to im trzeba przyznać i jak na nich, to wybrali sobie całkiem ciekawą muzę :P

#430 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 12 września 2010 - 10:25

Już po drugim odcinku, było trochę żenady, ale były tez występy baaardzo ciekawe.
żenada:
laska co śpiewała bajkę, haha, ona nie przyszła o dodzie rozmawiać... haha
ta co przyszła recytować poezję z własnych tomików...
ta babcia co flamenco tańczyła, no porażka
ten kabaret w białych bokserkach <szok></span>

bardzo podobały mi się bliźniaki, perfekcyjnie przygotowany występ, było na noc popatrzeć.
Podobał mi się głos ten Patrycji z The Talents, występ solo był super ;)
podobał mi się mały chłopczyk co tańczył :) miał ogromna energie
i podobała mi się ta mała dziewczynka co śpiewała, no ale to już było, więc nie zapiera dechu w piersiach <bezradny></span>

nie jestem przekonana do takich zespołów tanecznych, nie umiem ich docenić <bezradny></span>

A koleś co długopisem kręcił?? Szok, to miał opanowane do perfekcji ;-)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#431 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 11:36

i było to wyraźnie słychać.

mysle że Chilinska by to wyłapała

Dodzia" zrobiła z siebie głupa

<umieraam></span>

Koleś z długopisem- podziwiam faceta za taką wprawę, ale nie wiem, po jaką cholerę go brali, skoro nic innego już nie pokaże

zapomniałam o nim
no ..talent ma, ja bym tak nie umiała
ale nie jest to jak dla mnie talent na tyle duzy by dalej przejść

Najbardziej mi się podobał chłopczym tańczący bodajże hip-hop (nie znam się ) Widać w jego oczach pasję do tańca, a w takim wieku, to można naprawdę przyklasnąć Jego ruchy były płynne, przede wszystkim miał ciekawy układ. Był zdecydowanie moim numerem jeden

tak...on by bardzo dobry. Jak dla mnie zaraz po dziewczynce

ta co przyszła recytować poezję z własnych tomików...

no ale jaka miała fajna torbe. :lol: Badzmy bardziej wyrozumiałe.

ta babcia co flamenco tańczyła, no porażka

no fakt. Ale juz wolałam ja niż ta ala Dode czy recytujaca poezje :roll:
:roll:

#432 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 września 2010 - 11:37

przesadzasz
według mnie gdyby był beznadziejny nie miałby szans.

nie powiedziałam, że był beznadziejny. Po prostu osoba widząca z takim występem by nie przeszła i nie usłyszała że ma wyjątkowy głos i tyle...

Szer (piszę celowo)... w ogóle nie rozumiem, dlaczego biorą tych wszystkich przebierańców Oblizywanie warg i jej/jego żółte zęby były obrzydliwe. Nie wspomnę już o tym, że za wszelką cenę chciał/chciała wykonywać kocie ruchy

no ale dobrze mu to szło. Moim zdaniem rzeczywiście super Cher naśladował, a może ma w zanadrzu inne gwiazdy?? Mam nadzieje że nie skończy się tylko na Cher, a naśladowanie z taką perfekcją znanych osób to moim zdaniem talent.

A ta dziewczynka w ogóle mi się nie podobała... ma fajną barwę, ale za chiny nie zrozumiem rodziców którzy dają do śpiewania dzieciom piosenki, których nie rozumieją <bezradny></span>
ona mogła by się popisać w jakimś rockowym wykonaniu ;-) mam nadzieje że nie będzie drugą Kulawik która Niemena zapodawała <bezradny></span>

ten dziecięcy zespół taneczny też mi się bardzo podobał, miał w sobie mega energię ;-)

a te laski przynajmniej śmieszne były :P jak ta blondyna powiedziała, że będzie swoje wiersze recytować to nie uwierzyłam, ale pomyślałam, że może jakiś talent ma do tego, ale takie wiersze to ja też sobie mogę napisać jak mi się nudzi :P
A o "Dodzi" się nie wypowiadam :P żen lekki :P
jakiś wielkich talentów to nie widziałam szczerze powiedziawszy <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#433 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 września 2010 - 11:48

mysle że Chilinska by to wyłapała

myślę, że wszyscy byli pod wrażeniem jej wieku i barwy, że nikt by się nie śmiał uskarżać, że jej coś nie wyszło. Nie mówię- gdyby wzięła sobie piosenkę, którą trzeba śpiewać nisko, to by wymiotła, ale ta była na przemian- raz nisko, raz wyżej. W tych wyższych nawet się nie starała wyciągać, bo słychać było, że nie da rady. Mnie nie zachwyciła.

malenka, no chyba, że Szer pokaże inną gwiazdę ;) Ale myślę, że skończy się maksymalnie na pólfinale.

jak ta blondyna powiedziała, że będzie swoje wiersze recytować to nie uwierzyłam, ale pomyślałam, że może jakiś talent ma do tego, ale takie wiersze to ja też sobie mogę napisać jak mi się nudzi :P

taka z niej recytatorka, jak za mnie baletnica <umieraam></span>

#434 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 września 2010 - 12:19

mam nadzieje że nie będzie drugą Kulawik która Niemena zapodawała <bezradny></span>

Mi od razu po reklamie ta sama myśl przyszła do głowy ;-)

Wczoraj najbardziej podobali mi się bliźniacy skaczący na trampolinie i ten mały raper. Cher też wypadła dobrze,ale zastanawiam się czy w kolejnym odcinku nadal będzie Cher ;-)

Trochę mi się nie spodobało,że komisja od razu negatywnie była nastawiona na fankę Dody <bezradny></span> ale niestety jej śpiew był straszny...

Jak na razie stwierdzam,że ta edycja Mam talent jest słaba. Mam nadzieję,że kolejne odcinki będą ciekawsze :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#435 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 września 2010 - 12:35

Dla mnie bliźniacy byli fenomenalni i ten młody chłopak z długopisem.Ta co naśladowała Dodę,to jakaś masakra.Ani głosu,ani wyglądu.Tragedia. <bezradny></span>

#436 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 13:37

Po prostu osoba widząca z takim występem by nie przeszła i nie usłyszała że ma wyjątkowy głos i tyle

tu sie nie zgodze. Ale nie musze ;)

myślę, że wszyscy byli pod wrażeniem jej wieku i barwy, że nikt by się nie śmiał uskarżać, że jej coś nie wyszło. Nie mówię- gdyby wzięła sobie piosenkę, którą trzeba śpiewać nisko, to by wymiotła, ale ta była na przemian- raz nisko, raz wyżej. W tych wyższych nawet się nie starała wyciągać, bo słychać było, że nie da rady. Mnie nie zachwyciła.

a dla mnie spiewała bardzo dobrze.
Choć może w tym cos jest...wychodzi dziecie, slicznie spiewa...i gotowe.
Zachwyt.
No....zobaczymy co pokaże jeszcze.

Ale myślę, że skończy się maksymalnie na pólfinale.

jak dla mnie nie dojdzie do półfinału

malenka napisał/a:
jak ta blondyna powiedziała, że będzie swoje wiersze recytować to nie uwierzyłam, ale pomyślałam, że może jakiś talent ma do tego, ale takie wiersze to ja też sobie mogę napisać jak mi się nudzi

taka z niej recytatorka, jak za mnie baletnica

ale ona na koniec powedziała
ze MIAŁA PRZESŁANIE
<umieraam></span> i w tym drugim wierszu by ono było .

Trochę mi się nie spodobało,że komisja od razu negatywnie była nastawiona na fankę Dody ale niestety jej śpiew był straszny...

spiew i zachowanie.

Jak na razie stwierdzam,że ta edycja Mam talent jest słaba

drugi odcinek. BO pierwszy był fajny .

Ale dla mnie i tak najgorsza była dziewczynka z wierszykiem

#437 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 12 września 2010 - 13:50

Wczoraj chyba pierwszy raz oglądałam przez dłuższą chwilę.
Akurat trafiłam na tą 11 letnią dziewczynkę któa prześlicznie zaśpiewała :!:
Choć muszę powiedzieć że program ogólnie nie przyciąga mojej uwagi <bezradny></span>

#438 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 września 2010 - 13:53

Co mnie maksymalnie rozbawiło jeszcze we wczorajszym programie, to kiedy przyszedł ten 17-letni żongler...

Kuba: co nam zaprezentujesz?
Koleś: Żonglerkę... ja widać są maczugi, piłki, obręcze :)
Aga: maczugi, piłki, obręcze... dobry tytuł na płytę Behemotha 8-)

I w tym momencie puszczono mega scenę, w tle Kaka demona leci, Kuba w zwolnionym tempie i ze zniżonym głosem "maczugi, piłki, obręcze", Aga z jakiegoś odcinka pokazana jak się trzęsie na krześle- rewelacja :lol: :lol: :lol:

#439 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 13:57

Kuba: co nam zaprezentujesz?
Koleś: Żonglerkę... ja widać są maczugi, piłki, obręcze
Aga: maczugi, piłki, obręcze... dobry tytuł na płytę Behemotha

<zebol1></span>

i fajna muza Wyginam smiało ciało <tancza3></span>
zaczał sie wystep tego rapujacego dzieciaka

#440 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 września 2010 - 14:09

no ten rapujący maluch to mnie tak ujął... no świetny był!!!