Mi się podobał ten niewidomy chłopak, naprawdę mnie wzruszył. Widać, że bardzo przeżył swój występ- i przyznam, że jestem pełna podziwu.
Wielkie ukłony dla tego pana. Po prostu zwalił mnie z nóg...
Napisano 05 września 2010 - 18:47
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 września 2010 - 11:20
Pani wokalistka Sabina śpiewała bardzo ładnie, aczkolwiek irytowało mnie w niej to ciągłe poprawianie sobie włosów
Napisano 07 września 2010 - 11:31
I NEED YOU !Oglądnęłam
"i love u baby" nadal jest moją niekwestionowaną idolką na kolejny tydzień
![]()
A D. powiedział tak - o! ona robi z włosami tak jak Ty...irytowało mnie w niej to ciągłe poprawianie sobie włosów
Napisano 07 września 2010 - 12:15
Wielkie ukłony dla tego pana. Po prostu zwalił mnie z nóg...
Napisano 12 września 2010 - 08:34
przesadzaszto od razu wiedziałam że przejdzie, nie musiał nawet śpiewać...
ja za niego trzymamChłopiec był ciekawy, ale... troche mi go szkoda było.
Napisano 12 września 2010 - 08:48
pierwszy zazwyczaj jest naszpikowany bardzo dobrymi osobamiogolnie jednak poprzedni odcinek był lepszy
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 września 2010 - 10:15
laska , "która nie przyszłą rozmwaiac o dodzie " to jaks porazka , ona chyba myslała ze to jakis konkurs karaoke
dobry głos, ale równiez jakoś mnie nie porwałata co ja rozdzielili z detalent , spiewała niezle, ale nie powaliła mnie na kolana
kabaretu rozbieranego w bialych majtkach tez nie zrozumiałam.
byli zabawni.najbardziej podobali mi sie blizniacy , perfekcyjny wystep i z poczuciem humoru.
Napisano 12 września 2010 - 10:19
Napisano 12 września 2010 - 10:25
Napisano 12 września 2010 - 11:36
mysle że Chilinska by to wyłapałai było to wyraźnie słychać.
Dodzia" zrobiła z siebie głupa
zapomniałam o nimKoleś z długopisem- podziwiam faceta za taką wprawę, ale nie wiem, po jaką cholerę go brali, skoro nic innego już nie pokaże
tak...on by bardzo dobry. Jak dla mnie zaraz po dziewczynceNajbardziej mi się podobał chłopczym tańczący bodajże hip-hop (nie znam się ) Widać w jego oczach pasję do tańca, a w takim wieku, to można naprawdę przyklasnąć Jego ruchy były płynne, przede wszystkim miał ciekawy układ. Był zdecydowanie moim numerem jeden
ta co przyszła recytować poezję z własnych tomików...
no fakt. Ale juz wolałam ja niż ta ala Dode czy recytujaca poezjeta babcia co flamenco tańczyła, no porażka
Napisano 12 września 2010 - 11:37
nie powiedziałam, że był beznadziejny. Po prostu osoba widząca z takim występem by nie przeszła i nie usłyszała że ma wyjątkowy głos i tyle...przesadzasz
według mnie gdyby był beznadziejny nie miałby szans.
no ale dobrze mu to szło. Moim zdaniem rzeczywiście super Cher naśladował, a może ma w zanadrzu inne gwiazdy?? Mam nadzieje że nie skończy się tylko na Cher, a naśladowanie z taką perfekcją znanych osób to moim zdaniem talent.Szer (piszę celowo)... w ogóle nie rozumiem, dlaczego biorą tych wszystkich przebierańców Oblizywanie warg i jej/jego żółte zęby były obrzydliwe. Nie wspomnę już o tym, że za wszelką cenę chciał/chciała wykonywać kocie ruchy
Napisano 12 września 2010 - 11:48
myślę, że wszyscy byli pod wrażeniem jej wieku i barwy, że nikt by się nie śmiał uskarżać, że jej coś nie wyszło. Nie mówię- gdyby wzięła sobie piosenkę, którą trzeba śpiewać nisko, to by wymiotła, ale ta była na przemian- raz nisko, raz wyżej. W tych wyższych nawet się nie starała wyciągać, bo słychać było, że nie da rady. Mnie nie zachwyciła.mysle że Chilinska by to wyłapała
jak ta blondyna powiedziała, że będzie swoje wiersze recytować to nie uwierzyłam, ale pomyślałam, że może jakiś talent ma do tego, ale takie wiersze to ja też sobie mogę napisać jak mi się nudzi
Napisano 12 września 2010 - 12:19
Mi od razu po reklamie ta sama myśl przyszła do głowymam nadzieje że nie będzie drugą Kulawik która Niemena zapodawała
Napisano 12 września 2010 - 12:35
Napisano 12 września 2010 - 13:37
tu sie nie zgodze. Ale nie muszePo prostu osoba widząca z takim występem by nie przeszła i nie usłyszała że ma wyjątkowy głos i tyle
myślę, że wszyscy byli pod wrażeniem jej wieku i barwy, że nikt by się nie śmiał uskarżać, że jej coś nie wyszło. Nie mówię- gdyby wzięła sobie piosenkę, którą trzeba śpiewać nisko, to by wymiotła, ale ta była na przemian- raz nisko, raz wyżej. W tych wyższych nawet się nie starała wyciągać, bo słychać było, że nie da rady. Mnie nie zachwyciła.
Ale myślę, że skończy się maksymalnie na pólfinale.
ale ona na koniec powedziałamalenka napisał/a:
jak ta blondyna powiedziała, że będzie swoje wiersze recytować to nie uwierzyłam, ale pomyślałam, że może jakiś talent ma do tego, ale takie wiersze to ja też sobie mogę napisać jak mi się nudzi
taka z niej recytatorka, jak za mnie baletnica
spiew i zachowanie.Trochę mi się nie spodobało,że komisja od razu negatywnie była nastawiona na fankę Dody ale niestety jej śpiew był straszny...
drugi odcinek. BO pierwszy był fajny .Jak na razie stwierdzam,że ta edycja Mam talent jest słaba
Napisano 12 września 2010 - 13:50
Napisano 12 września 2010 - 13:53
Napisano 12 września 2010 - 13:57
Kuba: co nam zaprezentujesz?
Koleś: Żonglerkę... ja widać są maczugi, piłki, obręcze
Aga: maczugi, piłki, obręcze... dobry tytuł na płytę Behemotha
Napisano 12 września 2010 - 14:09
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Prezent dla mamy |
|
|