problemy w związkach
Napisano 09 maja 2008 - 19:06
Napisano 09 maja 2008 - 19:48
Napisal do mnie wieczorem kolega M:
- Michał list mi przysłał prosi żebyś przyszła na widzenie i przyniosła mu kilka rzeczy z mieszkania
Chce ci cos powiedzieć i dać upoważnienie do konta bankowego -
M nie znal mojego pelnego adresu, wiedzial tylko jaka miejscowosc i gdzie lezy......dlatego pewnie nie napisal do mnie.......
Nie wiem co robic......... boje sie, nie jestem gotowa na widzenie............
Boje sie brac upowaznienie.............
Wiem, ze nie ma nikogo kto mu teraz pomoze............
Nie wytrzymam tego
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 maja 2008 - 19:51
Napisano 09 maja 2008 - 19:55
Napisano 09 maja 2008 - 19:58
A ja jestem..... bylam tylko jego dziewczyna.......
Tak sobie pomyslalam ze zadzwonie do aresztu w poniedzialek, dopytam sie tam, o adwokata itd. Najwyzej zobacze sie z jego obronca, On mi powie co i jak....... za co dkladnie........ile mu grozi........
Kase boje sie mu wybierac...boje sie ze w cos mnie wciagnie............
[ Dodano: 2008-05-09, 21:03 ]
Ja go tez prosilam.....zeby byl ze mna zawsze sczery i prawdomowny...........katti, on Cię prosi
Wiem wychodzi na to ze mysle tylko o sobie........ ale tak nie jest, caly czas myslalam i mysle o nim......
Boje sie tez o siebie.......bylam o krok od samobojstwa......boje sie ze nie wytrzmam.......
W glebi serca czuje ze jesli uzyskam zgode na widzenie to pojade..........mimo zla jakie mi wyrzadzil, ja go nadal kocham......... wiem ze nie ma do kogo sie zwrocic, a ja zawsze mu pomagalam.........
Koledzy wyczyszcza konto i tyle bedzie........ a On dobrze wie ze ja nie rusze zlotowki...wiec logiczne ze mnie poprosil, czulam ze tak bedzie...........
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Guest_niki_*
Napisano 09 maja 2008 - 20:11
Napisano 09 maja 2008 - 20:22
Napisano 09 maja 2008 - 20:34
Dopytam w wiezieniu i jego adwokata co w taka paczke mozna dac i zrobie.to może trzeba mu zrobić jakaś paczkę zywnościowa czy jakaś tam.
konto... no nie wiem...zalezy o co jest oskarżony, bo jak przywłaszczanie jakiejś kasy to bym konta nie ruszała
Min. o wyludzenie kasy.......ale to bylo w 1997roku.
Guest_niki_*
Napisano 09 maja 2008 - 20:42
stara sprawa z tym wyłudzeniem
Napisano 09 maja 2008 - 20:48
stara sprawa z tym wyłudzeniem
Bo nie ma "nowych" spraw, wszystkie sa z przeszlosci.........
M przeslal w tym liscie liste rzeczy o ktore prosi.Jego kolega ma mi wsylac jutro prjorytetm ten list.......
Powiedzial ze jak przyjade to mi pomoze z ta paczka i wogole.......
Zadzwonie do aresztu w poniedzialek dowiem sie jak to wyglada z paczka itd.
Napisano 09 maja 2008 - 20:54
Napisano 09 maja 2008 - 21:00
Napisano 09 maja 2008 - 21:12
Napisano 09 maja 2008 - 21:22
chcialam pocieszyc
Dziekuje madziu
Mialam dzis fajny dzien, w pracy wszystko ok, potem udane zakupy......ale od jakiegos czasu czulam, ze cos sie wydarzy...........
Nie wiem co bedzie...... boje sie widzenia.......ale nie potrafie zostawic go bez pomocy
Do poniedzialku jeszcze 2 dni, wszystko przemysle.......przeczytam list jak dojdzie....... wiem ze napewno mu pomoge....... ale nie jako mojemu chlopakowi, choc nadal tak o nim mysle
P******* zycie
Napisano 09 maja 2008 - 21:29
Napisano 09 maja 2008 - 21:33
list
A za ile taki list trafi do niego
On prosi zebym przyszla bo chce mi dac upowanienie do swojego konta......pewnie potrzebna mu kasa.......
Napisano 09 maja 2008 - 21:40
Guest_niki_*
Napisano 09 maja 2008 - 21:43
a kasa - na bank potrzebna, na jakie papierosy czy cuś
Napisano 09 maja 2008 - 21:45
Oby tak sie dalo........nie jestem gotowa na widzenie.......wiem co on mi powie.......ze nie chcial, ze mnie bardzo kocha.............
Jak wyjde z takiego widzenia bedzie tylko gorzej
Nie mam pojecia co zrobic
Poczekam do poniedzialku, zobacze co mi powiedza w tym areszcie.....
Narazie czuje ze zwarjuje