Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1661 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 maja 2008 - 19:06

Kociak, popieram. Moim zdaniem nie wono stawiac warunkow w zwiazku, lecz dyskutowac o obawach. Czemu mu nie uwierzysz w jego milosc? Moze ten biznes bedzie dla niego oplacalny?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1662 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 19:48

Od jakiegos czasu mialam przeczucie, ze sprawa M do mnie szybko wroci..........no i przeczucie sie sprawdzilo............
Napisal do mnie wieczorem kolega M:

- Michał list mi przysłał prosi żebyś przyszła na widzenie i przyniosła mu kilka rzeczy z mieszkania
Chce ci cos powiedzieć i dać upoważnienie do konta bankowego -

M nie znal mojego pelnego adresu, wiedzial tylko jaka miejscowosc i gdzie lezy......dlatego pewnie nie napisal do mnie.......

Nie wiem co robic......... boje sie, nie jestem gotowa na widzenie............ :-(
Boje sie brac upowaznienie.............
Wiem, ze nie ma nikogo kto mu teraz pomoze............

Nie wytrzymam tego :-| Nie dam sobie rady.........

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1663 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 maja 2008 - 19:51

katti, daj sobie czas, np 3 dni i przemyśl za i przeciw i wtedy coś postanów.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1664 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 09 maja 2008 - 19:55

katti, on Cię prosi :) jesteś jedyną osobą do której zwrócił sie o pomoc...wczuj się w jego sytuację..wiem, że Ci ciężko. Ale po rozmowie z nim może będzie lepiej..

#1665 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 19:58

Wiem, ze o takie widzenie nie jest latwo zwlaszcza ze toczyc bede sie dopiero sprawy......
A ja jestem..... bylam tylko jego dziewczyna.......

Tak sobie pomyslalam ze zadzwonie do aresztu w poniedzialek, dopytam sie tam, o adwokata itd. Najwyzej zobacze sie z jego obronca, On mi powie co i jak....... za co dkladnie........ile mu grozi........

Kase boje sie mu wybierac...boje sie ze w cos mnie wciagnie............

[ Dodano: 2008-05-09, 21:03 ]

katti, on Cię prosi

Ja go tez prosilam.....zeby byl ze mna zawsze sczery i prawdomowny...........

Wiem wychodzi na to ze mysle tylko o sobie........ ale tak nie jest, caly czas myslalam i mysle o nim......
Boje sie tez o siebie.......bylam o krok od samobojstwa......boje sie ze nie wytrzmam.......

W glebi serca czuje ze jesli uzyskam zgode na widzenie to pojade..........mimo zla jakie mi wyrzadzil, ja go nadal kocham......... wiem ze nie ma do kogo sie zwrocic, a ja zawsze mu pomagalam.........

Koledzy wyczyszcza konto i tyle bedzie........ a On dobrze wie ze ja nie rusze zlotowki...wiec logiczne ze mnie poprosil, czulam ze tak bedzie...........

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1666 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 maja 2008 - 20:11

jesli nie jesteś świadkiem w sprawie to jako konkubina dostaniesz raczej widzenie. jesli nie ma rodziny na pewno liczy na Twoja pomoc i choć wyrządził Ci sporo krzywd, choć osobiście jestem przeciwna związkom z kryminalistami ( choć to też ludzie) to może trzeba mu zrobić jakaś paczkę zywnościowa czy jakaś tam. no a jesli ma adwokata to pewnie , ze warto sie wszystkiego dowiedziec. konto... no nie wiem...zalezy o co jest oskarżony, bo jak przywłaszczanie jakiejś kasy to bym konta nie ruszała

#1667 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 maja 2008 - 20:22

katti, a moze napisz mu list o tym co czujesz? moze odpowie? To lzejszy kontakt i moze jakos latwiej ci bedzie?

#1668 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 20:34

niki kocham Go bardzo mocno....... ale o zwiazku tu juz nie mowie :-( serce jeszcze pyka ze kocha i najchetniej poszloby za nim na koniec swiata.....ale rozum mowi ze mnie oszukal i ze to koniec :-/

to może trzeba mu zrobić jakaś paczkę zywnościowa czy jakaś tam.

Dopytam w wiezieniu i jego adwokata co w taka paczke mozna dac i zrobie.

konto... no nie wiem...zalezy o co jest oskarżony, bo jak przywłaszczanie jakiejś kasy to bym konta nie ruszała

Min. o wyludzenie kasy.......ale to bylo w 1997roku.

#1669 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 maja 2008 - 20:42

w areszcie jest wykaz rzeczy , które można dac i chyba w jakiej ilości(paczka do 5 kg), a które mozna nabyć w kantynie, więc trzeba kaskę jakąs mieć ze sobą.W paczce nie można dawać fajek, dezodorantów,no i zezwolenie musi byc, zeby w ogołe dawać paczkę.

stara sprawa z tym wyłudzeniem

#1670 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 20:48

stara sprawa z tym wyłudzeniem

Bo nie ma "nowych" spraw, wszystkie sa z przeszlosci.........

M przeslal w tym liscie liste rzeczy o ktore prosi.Jego kolega ma mi wsylac jutro prjorytetm ten list.......

Powiedzial ze jak przyjade to mi pomoze z ta paczka i wogole.......

Zadzwonie do aresztu w poniedzialek dowiem sie jak to wyglada z paczka itd.

#1671 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 maja 2008 - 20:54

katti, a moze zanim pojdziesz i zaczniesz cokolwiek robic to napisz do niego list, opisz mu co czujesz i wogule jak straszna jest dla ciebie ta sytuacja i zapytaj sie co on ma ci do powiedzenie,czego od ciebie oczekuje itd. i napisz mu adres zwrotny zeby mogl sie bezposrednio z toba skontaktowac
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#1672 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:00

Do poniedzialku mam czas do myslenia.......... musze sobie to ulozyc w glowie..........

#1673 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:01

katti, trzymaj sie kochana <pocieszacz></span> wspolczuje ci bardzo mocno i trzymam kciuki za Ciebie, obys znalazla na to wszystko sile
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#1674 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:12

katti, ja nie napisze nic sensownego, sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila :( trzymaj sie dzielnie <pocieszacz></span> walcz o siebie...chcialam pocieszyc :(
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#1675 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:22

chcialam pocieszyc

Dziekuje madziu :-)

Mialam dzis fajny dzien, w pracy wszystko ok, potem udane zakupy......ale od jakiegos czasu czulam, ze cos sie wydarzy...........

Nie wiem co bedzie...... boje sie widzenia.......ale nie potrafie zostawic go bez pomocy :-|

Do poniedzialku jeszcze 2 dni, wszystko przemysle.......przeczytam list jak dojdzie....... wiem ze napewno mu pomoge....... ale nie jako mojemu chlopakowi, choc nadal tak o nim mysle :-( ale jako Michalowi, osobie mi bliskiej.......

P******* zycie :-/

#1676 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:29

katti pomóż mu ale myśl o sobie,nie rób niczego czego nie będziesz pewna,jak nie chcesz póki co iśc wyślij mu paczke,list i poczekaj.takie widzenie to cholernie ciężka sprawa,nie ma czasu na tłumaczenia,na długie rozmowy...wychodzisz i czujesz jakbyś widziała go sekunde...nie wiesz nic nowego...i myślisz.jeżeli nie czujesz sie na tyle silna to poczekaj z tym jeszcze troche.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#1677 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:33

list

A za ile taki list trafi do niego :?:

On prosi zebym przyszla bo chce mi dac upowanienie do swojego konta......pewnie potrzebna mu kasa.......

#1678 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:40

no fakt kasa,no nie wiem.skoro faktycznie nikogo nie ma.katti on sie czuje tak samo jak ty,wiem że cie okłamał ale on też teraz cierpi,może idź załatw te sprawy z kasą żeby faktycznie ktoś tego konta nie wyczyścił,ale nie wdawaj sie w rozmowy,powiedz że nie chcesz,że za wcześnie...a z listami to nie wiem jak jest,ja nigdy nie odpisałam,ale ty powinnaś wylac na papier to co czujesz,to łatwiejsze niż rozmowa
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#1679 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 maja 2008 - 21:43

mozesz zaniesc do Sądu, przed trafieniem do aresztu musi zostac ocenzurowany, cięzko powiedzieć w ile czasu trafi, na pewno nie tuż po tym jak go dasz czy wyslesz

a kasa - na bank potrzebna, na jakie papierosy czy cuś

#1680 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 maja 2008 - 21:45

Najgorsze ze musi mnie upowaznic do konta......... dowiem sie kto go nowy broni i najwyzej zalatwie upowaznienie przez tego adwokata...... wysle paczke.........list........

Oby tak sie dalo........nie jestem gotowa na widzenie.......wiem co on mi powie.......ze nie chcial, ze mnie bardzo kocha.............
Jak wyjde z takiego widzenia bedzie tylko gorzej :cry: Bede chciala nastepnego widzenia ....... i boje sie ze w cos sie wplacze.........

Nie mam pojecia co zrobic :-/ Dlaczego zycie jest takie trudne i okrutne :?: :cry:

Poczekam do poniedzialku, zobacze co mi powiedza w tym areszcie.....

Narazie czuje ze zwarjuje :-|