Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3781 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:20

No tak obiektywnie rzecz biorac dziwny z niego gosc :-?
Albo facet jest konkretny albo co z niego za facet :-/
Dołączona grafika

#3782 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:21

Nie wydaje mi się, by ona była jakaś smutna gdy on do niej przyjedzie...

#3783 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:22

no pewnie że nie, bo przecież o to jej chodzi ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3784 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

no pewnie ze nie glupia pi*a sie bedzie czeszyc :evil: :evil: :evil:

#3785 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

No tak obiektywnie rzecz biorac dziwny z niego gosc :-?
Albo facet jest konkretny albo co z niego za facet :-/

Matko to znaczy, ze jak facet nie zrywa od razu radykalnie kontaktu z byłą a jak ta mu grozi, że żyły sobie podetnie to nie odkłada słuchawki mówiąc "spadaj"coś jest z nim nie tak?

#3786 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:23

Jeśli koleś tak bardzo się pali do tych urodzin to niech chocolate pogada z którymś jego kumplem który będzie na tej imprze i niech on przygląda się jego zachowaniu...

#3787 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:23

Matko to znaczy, ze jak facet nie zrywa od razu radykalnie kontaktu z byłą a jak ta mu grozi, że żyły sobie podetnie to nie odkłada słuchawki mówiąc "spadaj"coś jest z nim nie tak?

Nie chodzi o to ze jest albo tak naiwny ze az po oczach wali albo ja sie nie znam... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#3788 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:24

niech chocolate pogada z którymś jego kumplem który będzie na tej imprze i niech on przygląda się jego zachowaniu...

taaa i on na pewno jej wszystko powie :roll:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3789 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:25

Z takiego pocieszania g*** co wychodzi, wychodzi tylko tyle, że się zbliżają do siebie. Wiem bo przerabiałam :/

#3790 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:27

Nie chodzi o to ze jest albo tak naiwny ze az po oczach wali albo ja sie nie znam...

A ja nadal twierdzę, że oni po prostu wszyscy są trochę nawiwni. I niekiedy nie zauważają rzeczy dla kobiet oczywistych...

#3791 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:28

Marzycielka24, w zyciu nie spotkalam faceta naiwnego az do tego stopnia :-/
Dołączona grafika

#3792 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:29

Nie chodzi o to ze jest albo tak naiwny ze az po oczach wali albo ja sie nie znam...

A ja nadal twierdzę, że oni po prostu wszyscy są trochę nawiwni. I niekiedy nie zauważają rzeczy dla kobiet oczywistych...

I właśnie w tym problem, wiecie? Bo on jest święcie przekonany, że ją tylko pociesza, ma poczucie obowiązku wobec niej, bo w końcu kiedyś ich coś łączyło i nie może jej teraz zostawić gdy ma problem i nawet nie zauważył jak ona na niego sidła zastawiła.

#3793 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

heh ttlko on jej nie pociesza ze oni zerwali..ona ogolnie dalej cos do niego ma.. ale jesli chodzi o pocieszanie to jest duzo innych spraw.. ze np byla na ostatniej imprezie i sie z kims wylizala z potem jakis inny koles wylecial do tego z ktorym sie wylizala i sie chcieli bic a jej jest strasznie glupio itpp....i sobie poplakala (bo powiedziala ze przez to tez wlasnie i przez mojego marka chciakla sobie wtedy podciac zyly) :mrgreen: albo np napisala mu esa ze ktos jej na nk napisal ze chce ja przegrac i ona mu napisala nr zeby cos z tym zrobil^^ o takie pocieszanie chodzi... :mrgreen: Boze sama nie wierze w to co pisze jak to czytam.. smiac mi sie chce..albo plakac
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#3794 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Dla mnie ten koleś jest dziwny. Mówi, ze nie ma nic złego w pocieszaniu... No niech się obudzi, bo żal za dupę ściską, jak słyszę o takich przypadkach. Naprawdę ciśnienie mi poskakuje na taką głupotę ludzką. A najgorsza jest bezbronność chocolate, bo ona pisze, pisze, mówi, mówi, a on non stop ma jakąś wymówkę beznadziejną... Zerwali ze sobą, ona nim manipuluje, co widac na kilometr, a on jedzie ją pocieszać, bo się obawia, że ta sobie żyły podetnie. Wiecie co? Gdyby faktycznie mu na niej nie zależało, to by ją zj***ł za takie głupie gadanie i kazał jej więcej nie dzwonić. Jeśli jest taka głupia, to niech się potnie, człowieka trzymać na siłę? Bezsens, on powinien to zrozumieć i to skończyć, ale nie na urodzianch, tylko jeszcze przed. Tym bardziej, że jemu wcale się do żadnego wyjaśnienia sprawy nie spieszy.

#3795 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:30

Marzycielka24, w zyciu nie spotkalam faceta naiwnego az do tego stopnia

Bo to jest odrobina naiwności plus wyrzuty sumienia ;-) Ale ja się kurcze przyczepiłam do tych wyrzutów :lol:

#3796 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:32

heh ttlko on jej nie pociesza ze oni zerwali..ona ogolnie dalej cos do niego ma.. ale jesli chodzi o pocieszanie to jest duzo innych spraw.. ze np byla na ostatniej imprezie i sie z kims wylizala z potem jakis inny koles wylecial do tego z ktorym sie wylizala i sie chcieli bic a jej jest strasznie glupio itpp....i sobie poplakala (bo powiedziala ze przez to tez wlasnie i przez mojego marka chciakla sobie wtedy podciac zyly) :mrgreen: albo np napisala mu esa ze ktos jej na nk napisal ze chce ja przegrac i ona mu napisala nr zeby cos z tym zrobil^^ o takie pocieszanie chodzi... :mrgreen: Boze sama nie wierze w to co pisze jak to czytam.. smiac mi sie chce..albo plakac

Co mu do jej spraw? Czy oni nie rozumieją że rozstając się utracili pewne zobowiązania? Jeszcze o takie pierdoły jej chodzi? Co do tej bójki to wg. mnie chciała zakomunikować mu, że jest rozchwytywana i żeby zazdrość go wzięła...

Aha i chocolate jeśli nie będziesz już miała siły na niego to daj nam go tu na forum to my już mu przemówimy do rozumu :mrgreen:

#3797 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:33

ElodiI genialne podsumowanie... To chcialam powiedziec :->
Dołączona grafika

#3798 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:35

I genialne podsumowanie... To chcialam powiedziec :->

Dziękuję :P Daje dosłownie upust swoim emocjom, bo to, co ten facet robi jest conajmniej chore.

#3799 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:36

A zastanowiłyście się co by było- choć wszystkie wiemy, ze ona nie chce sobie żył podciąć- gdyby on jej kazał spadać a ona by się zabiła? Hipotetycznie... Moim zdaniem wyrzuty sumienia do końca życia...

#3800 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:38

Wiecie co? Mi się tak zdaje że w to jest też wplątana matka tej dziewczyny...