Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3521 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 13:54

Kochana... Nie wyglada to za dobrze....
Tak jak Ci dziewczyny napisały-przemyśl sobie to wszystko na spokojnie, nie spiesz się z podjeciem decyzji.
Trzymaj się jakoś :-*

#3522 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 13:54

Zawsze bylo tak ze jak sie poklocilismy to Ja do niego dzwonilam , przepraszalam jesli to byla rzeczywiscie moja wina, ale najczesciej dzwonilam po kilka razy zeby wyjasnicz zeby jakos załagodzic sytuacje, zeby sie pogodzic.Nie raz chcialam zeby to on zrobil pierwszy ruch... ale ja nie moge wytrzymac i pierwsza dzwonie... :-(

iv09i09kftvt0mdm.png

#3523 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 13:57

Tym razem MUSISZ WYTRZYMAĆ. To kwetia szacunku do samej siebie! To jemu powinna zależeć na załagodzeniu. To on jest winny!!! Choć widzę, że chyba Ty się wciąż czujesz odpowiedzialna za tą sytuację... Ta sytuacja to jego wina i to ona ma się odezawać!! A jesli się nie odezwie.... Choć trudno Ci w to w chwili obecnej uwierzyć - nie ma ludzi niezastąpionych...

#3524 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 13:58

Bede czekac na jego ruch... nie bede dzwonic ani pisac

iv09i09kftvt0mdm.png

#3525 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 13:58

NIE DZWOŃ!!!!! To, że jest czuły gdy się kochacie nie świadczy o miłości i to że mu ulegasz nie zmieni tego! Wiem, że ulegasz bo wierzysz, że może będzie taki cudowny i czuły dłużej, ale tak się nie dzieje! To nie jest miłość. Szanuj siebie.
lilian

#3526 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:00

Melodia19, wszystkie decyzje podejmuj z glowa, przemysl wszystko, ja czytam to wszystko to przypmina mi sie cala historia z eks, bylam z nim 5 lat, robil podobne rzeczy co Twoj facet, a ja to wszystko znosilam, bo bardzo mi zalezalo, nie chcialam sie klocic itd.a on robil co chcial, bo czul, ze mogl, ze wszystko mu wybacze, ale przez te wszystkie sytuacje cos sie ze mna stalo, ciagle chodzilam zla, na wszystkich krzyczalam, to bylo straszne, dluzej juz nie moglam, rozstalismy sie, na poczatku nie bylo latwo, a nawet bardzo ciezko, myslalam nad tym zeby jednak znowu do niego wrocic, ale powiedzialam sobie stanowcze nie, teraz nie zaluje niczego, teraz jak patrze co on wyprawia i co mogloby mnie czekac to oddycham z ulga, ze podjelam decyzje o rozstaniu. Po kilku miesiacach pojawil sie Przemek, ktory jest zupelnie inny niz eks, teraz czuje, ze zyje, wiec nieraz naprawde trzeba podjac kokretna decyzje, nie zycze Ci rozstania, ale popatrz na to wszystko, pomysl jak bedzie np.za miesiac, dwa czy rok.
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#3527 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:01

ale przez te wszystkie sytuacje cos sie ze mna stalo, ciagle chodzilam zla, na wszystkich krzyczalam, to bylo straszne, dluzej juz nie moglam,

ja teraz jestem taka sama... krzycze z byle powodu na rodzicow czy rodzenstwo , duzo glupich rzeczy mnie drażni szybko sie denerwuje

iv09i09kftvt0mdm.png

#3528 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:03

Żyjąc w takiej nerwowej sytuacji, kiedy ktos Ci wmawia, że masz się zmienić bo on tak sobie życzy, i wprawia Cie w poczucie winy w każdej sytuacji- to nic dziwnego, że ciągle zdenerwowan ajestes i tak się zachowujesz...

#3529 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:10

Melodia19, powiem ci jedno czasem warto jest poprstu odpuscic... ja tkwilam w tak toksycznym ziwazku ze jak teraz sobie przypomne to az sie dziwie ze mozna byc tak beznadziejnie glupim.. tak glupim.. bo taka bylam... bylam zakochana po uszy (jak mi sie wtedy wydawalo).. robilam co tylko chcial i kiedy chcial... jak sie nam nie ukladalo to chodizlam zla na caly swiat... krzyczalam bez powodu... ciagle bylam rozzalona i smutna.. bylam nieszczesliwa jednym slowem.. dopiero moja mama ( za co notabene do dzis dnia jej dziekuje... chociaz wtedy inaczej na to patrzylam) uswiadomila mi jaki on jest... pokazala ze zalezy mu tyylko na seksie... ze jestem mloda i znajde mezyczne ktory jest mnie wart... bolalo jak nie wiem.. ale odcielam sie od niego calkowicie... teraz iwdze ze byla to najleposza decyzja w moim zyciu... znam swoja wartosc.. wiem jaka jestem.. oczekuje szcunku ale tez szanuje innych... jestem szczesliwa kobieta..
dodam tylko ze po paru miesiac poznalam mojeog meza kotry jest najwspanialszym czlowiekiem na swiecie...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#3530 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:15

Jak ja moge odpuscic jak ja bym umarła bez niego:(( :-(

#3531 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:16

Melodia a że brutalnie spytam- a on bez ciebie?

#3532 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:17

Jak ja moge odpuscic jak ja bym umarła bez niego:(( :-(

uwierz mi tez tak wtedy myslalam... ale zwiazek bez zaufania i szacunku to nie zwiazek... teraz wiem ze to nie byla prawdziwa milosc (chociaz wtedy wydawalo mi sie ze bez niego nie da sie zyc.... bzdura... da sie....)... on wszystko na tobie wymusza.. tlamsi cie.. a ty mu na to pozwalasz i to jest najgorsze...
Dołączona grafika

#3533 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:18

Twierdzi ze jestem jedynym sensem jego życia ... powiedzial mi jak zapytalam czy mnie na prawde kocha to odp ze nie bylby ze mna ten rok gdyby tak nie bylo...

iv09i09kftvt0mdm.png

#3534 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:18

a on bez ciebie?

no wiec wlasnie ??

[ Dodano: 2008-12-15, 14:19 ]
Melodia19, przepraszam ze bede brutalna... ale to moga byc az slowa i TYLKO slowa... to czyny swiadcza o czlowieku...
Dołączona grafika

#3535 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:21

Własnie napisal ze nie przyjedzie do mnie. odpisalam mu DOBRZE

iv09i09kftvt0mdm.png

#3536 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:21

Melodia a powiedział kiedyś KOCHAM CIE. A nie-

nie bylby ze mna ten rok gdyby tak nie bylo...

:?: Bo wybacz, ale ja uważam że on po prostu Ci wykorzystuje... I w dodatku stosuje perfidne metody szantażu emocjonalnego...

ale zwiazek bez zaufania i szacunku to nie zwiazek... teraz wiem ze to nie byla prawdziwa milosc (chociaz wtedy wydawalo mi sie ze bez niego nie da sie zyc.... bzdura... da sie....)...

i to jest najprawdziwsza prawda- choć teraz tak Ci sie wydaje - gdzieś czeka na Ciebie prawdziwa miłość... Przepraszam, że tak dobitnie to ujęłam...

#3537 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:22

Pierwszy się odezwał?

#3538 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:23

napisal KOchanie nie przyjade dzisiaj- jak gdyby nic sie nie stalo

iv09i09kftvt0mdm.png

#3539 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:24

I bardzo dobrze mu odpisałas- bo pewnie mial nadzieje, ze go bedziesz prosić

KOCHANIE?? A chwilę przedtem zachował sie jak dupek? No niezły jest naprawdę :-/

#3540 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 14:24

jak gdyby nic sie nie stalo

tak czulam ze bedzie sie tak zachowywal.. ehh
Dołączona grafika