Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2741 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:32

A jednak zostawił mnie ! :cry: Miał mnie juz dosc i wcale tyle nie pracował,tylko był u innej.Tak strasznie mnie okłamywał a ja nadal tak bardzo go kocham,ze serce mi peka ! Pojechałam sama na wakacje a on dojechal na drugi dzien pociagiem.Nie poszłam z nim na ognisko do jego rodzinki bo ich nie trawie.Na drugi dzien poszłam po niego jakby nigdy nic z wiara w zmiany,a tu grom z jasnego nieba ! nie kocham Cie mam inna ! Dwa dni przed slubem ! ja wróciłam z wakacji on tam został,porzucił prace i szlaja sie z ............ kolegami ! Nie wiem co mam robic ! dwa lata wspolnego mieszkania i miał byc slub :cry: <bezradny></span> pomozcie

#2742 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:49

baby22, niestety w takich wypadkach nie ma lepszego lekarstwa jak czas...
nie mam pojęcia co teraz przeżywasz, to co opisałaś jest okropne facet zachował się jak ostatni gnojek :evil:
żeby kogoś na dwa dni przed ślubem zostawic... coś nieprawdopodobnego.
baby22, najlepiej jak o nim jak najszybciej zapomnisz (wiem, że to łatwe nie będzie), zdaje sobie sprawę, że go kochasz i w ogóle uczucia nie da się zgasic ot tak w ciągu sekundy, ale za każdym razem jak najdzie Cię chęc powrotu do niego, dania mu drugiej szansy przypomnij sobie jakie cierpienie teraz przezywasz i powiedz: nigdy więcej!!
kochana życie nie jeden raz udowodniło mi, że człowie musi się oparzyc by poznac czym jest prawdziwe szczęście... ty oparzyłaś się teraz a mam nadzieje już niedługo poznasz prawdziwe szczęście u boku prawdziwego faceta, a nie bezmózgiego imbecyla. :evil: :evil:
całuje z oddali i nie poddawaj się :* <przytul></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#2743 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:00

Ja bym mu dała szanse bo on tez mi dał,ale on tego nie chce ! jeszcze do sadu mnie podaje,bo jeden prezent(laptopa) mu oddałam a aparatu nie. To strasznie boli bo wyciagnełam go z bagna,gdy nic nie miał a teraz do tego bagna powraca !

#2744 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:04

baby22, nie gadaj, że prezenty masz oddawac, bo jak nie to do sądu!!?? :shock:
Nie widzisz jaki to gnój??!!! niech się wpakuje w to bagno i w nim zostanie widac tam jego miejsce!! A Ty dziewczyno się otrząśnij i uciekaj od niego jak najdalej, bo to jakiś psychol!! :shock: :shock:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#2745 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 19:18

Jestem od niego 400 km. wiec :cry: tak bardzo go kocham ! nawet podczas tych wakacji jak był z tamta mielismy chwile...............uniesien 3 razy.To wszystko z miłosci.On potrzebuje pieniedzy i ma wszystko gdzies.

#2746 princess

princess
  • Użytkownik
  • 146 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:14

Kiedyś myslałam ,że mnie to nie spotka, nie dotyczy i że takie rzeczy zdarzają sie tylko w filmach..... <sciana></span>
Quad me nutrit me destruid....

#2747 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:50

Aż się wierzyć nie chce, że ludzie mogą spaść do takiego poziomu. Szkoda mi Cię, baby22. Ja by go kopnęła w dupę za przeproszeniem.

#2748 arsena17

arsena17
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:59

chyba macie racje laski..!!dzieki!:) zawsze razniej jak sie pogada o tym z kimś kto ma lepsze doświadczenie....eh....bede twarda i sie nie dam!:D

[ Dodano: 2008-08-25, 22:13 ]
"na tym twoim babskim forum pisza jak zerwac z dziewczyna bez placzu i nienawisci ??:(" pytanie mojego przyjaciela....kocha swoja dziewczyne ale ma juz jej dosyc ...co powinien zrobic zeby jej az tak niezranic....?czy to wogole mozliwe...?
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby gdy usiądziesz obok niej i będziesz wiedzieć,że ona już nigdy niebędzie Twoja...

#2749 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 21:37

jak mężczyźni moga tak podle traktowac swoje kobiety...

sorry za małe off topic, ale to działa w dwie strony...
na krawędzi

#2750 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 06:28

kocha swoja dziewczyne ale ma juz jej dosyc

z jakiego powodu ma jej dosyc? a moze inna mu sie podoba?
dziwne, kojarzy mi sie z wyznaniem nastolatka w bravo:( straszne
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#2751 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 07:11

baby22 strasznie mi przykro, ze spotaklo Cie takie cos :-/ to straszne......... w dodatku tuz przed waszym slubem :-/ gnojek :evil:
O milosci do niego zapomnij jak najszybciej :!: wiem, nie łatwo :!: ale co to mza facet, ktory tak postepuje ze swoja narzeczona :!: jescze do sadu Cie pozywa :!: :!: :!: nie no shock :shock: co kasa robi z ludzmi.

Badz silna :!: Trzymam kciuki za Ciebie.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2752 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:33

Nikt go nie poznaje.Zmienił sie bardzo,na złe oczywiście ! ja nie rozumiem tego.Wyrwałam go z biedy z goła za przeproszeniem dupa i zamieszkał u mnie ! A on sie teraz tak odwdzięcza,nie jestem w stanie tego pojac ! tamta pewnie nie chce go bez niczego :-/ To wszystko jest jakies porabane,ale i tak go kocham ! jak mozna nawazc "dziewczyne",która idzie do łozka z facetem,który ma sie za kilka dni żenic !! :evil:

#2753 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:35

jak mozna nawazc "dziewczyne",która idzie do łozka z facetem,który ma sie za kilka dni żenic !! :evil:

Jak mozna nazwac faceta ktory wie ze ma narzeczona i za kilka dni bierze slub i idzie do lozka z inna :!: :!: :!: :!: :!:

Gdyby On nie chcial ona by nie poszla <bezradny></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2754 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:38

baby22, przykro mi ...... na pewno bardzo to przeżywasz bo to normalne kiedy świat Ci się wali pod nogami i wszystkie plany nagle staja takie nierealne....ale pomysl chwilke obiektywnie o ile to teraz mozliwe:czy nie lepiej , że teraz okazał sie takim ..... nawet trudno słowa dobrać ? a nie po slubie ? to chyba jedyny plus tego wszystkiego.
Musisz teraz znaleźć w sobie tyle siły aby to przetrwać ....czas pomaga <pociech1></span> <pociech1></span> <pociech1></span> <pociech1></span> bądź dzielna
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2755 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:47

baby22 Maleńka nie załamuj sie :!: Z tego co przeczytałam ten facet ma jakis problem ze sobą! a teraz powinnas się cieszyć i skakać pod sufit, że to sie stało nawet godzine PRZED ślubem niz juz po ślubie.. Po tym byłoby jeszcze gorzej.. a to, że chce żebys mu oddała laptopa i aparat to naprawde.. nie wart jest nawet Twojej jednej łzy i tych nerwów.. Wiem, że mi sie tak łatwo pisze a Ty teraz pewnie jesteś cała zapuchnięta od płaczu bo go kochasz :!: Ale jak taki cham (przepraszam za wyrażenie może nie powinnam ale tak sie zachowuje) zrobił to raz to zrobi i nastepny raz.. i ta dziewczynę z którą teraz jest najprawdopodobniej też potraktuje tak jak Ciebie :evil:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#2756 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 08:54

Ta dziewczyne z która jest teraz juz zdradził trzy razy ..............ze mna <bezradny></span> On nic odemnie nie chciał,ale ona go nabuntowała,zeby mi wszystko odebrał ! Przez moje wakacje,które miały byc najcudowniejsze na swiecie a stały sie niczym koszmar z ulicy wiazów schudłam 7 kg.Pozostało mi do zrzucenia jeszcze 10,które przy nim mi sie przyplątały :( Najgorsze jest to,ze jak staralismy sie o dziecko to nic z tego nie wychodziło,a teraz jak nastał koniec to.....jestem w piatym tygodniu ;(

#2757 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 09:01

baby22, a on wie?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#2758 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 09:05

Nie powiem mu o tym,bo nie chce,zeby starał sie o prawa,albo był ze mna tylko dlatego

#2759 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 09:13

Nie powiem mu o tym

ale w ten sposób skrzywdzisz również maleństwo...
bez nazwiska? ojciec nieznany napiszesz?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#2760 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 09:16

jestem w piatym tygodniu ;(

Kochana :!: Trzymaj sie :!: Masz dla Kogo ;-) Dzidzius to najwiekszy dar.

Nie powiem mu o tym

Wedlug mnie powinien wiedziec :!: Bedzie ojcem, to tez jego dzidzius. Staraliscie sie o to dziecko razem, czyli tez chcial je miec :!:

ona go nabuntowała

Widac ze go nastawia :!: Małpa wredna :evil: :evil: :evil:

nie chce,zeby starał sie o prawa

ale on ma wszelkie prawa :!: zreszta jak Cie zobaczy za jakis czas z brzusiem to co mu powiesz :?:

albo był ze mna tylko dlatego

Moze sie opamieta dzieki dziecku.........kurcze nie chce go bronic.......ale to ojciec Tego malenstwa........

Nie musisz z nim byc........ ale powinnas mu powiedziec o dziecku :!: