problemy w związkach
Guest_Kociak_*
Napisano 12 maja 2008 - 23:52
Wydaje mi się, że na razie powinnaś co najwyżej mieć kontakt listowny. W Twoim obecnym stanie nie sądzę, aby dobrym pomysłem było widzenie z nim... Rozdrapiesz tylko rany i na nowo nie będziesz mogła sie otrząsnąć, to wszystko jest jeszcze za świeże.
A to, że dał komuś Twój numer i adres....no cóż...bardzo to nierozsądne z jego strony i mam nadzieję, że nic z tego nie wyniknie niepokojącego...
Trzymam za Ciebie kciuki, katti, bardzo mocno. Nie poddawaj się!
Napisano 13 maja 2008 - 16:15
może i debilem nie jest, ale głupi to na pewno jest bo przecież.., że tak napiszę towarzysza z celi na tyle dobrze nie poznał, aby miał prawo do tego, by podawać mu adres i telefon do Katti, po takich ludziach, co mają wyroki, można wszystkiego się spodziewać, ja bym się bała...kattino ale chyba kompletnym debilem nie jest i jakiemuś dewiantowi by nie podawał
Katti bądź ostrożna i uważaj na siebie...
P.S. i pisz... co postanowiłaś?
Napisano 13 maja 2008 - 17:15
Wszystko mi jedno.......... co ze mna bedzie ...........Katti bądź ostrożna i uważaj na siebie...
Na piatek biore wolne w pracy i jade zrobic ta paczke............ pojde tez do prokuratury dowiedziec sie czegos........pisz... co postanowiłaś?
Czekam na te 2 listy od niego bo jeszcze nie doszly.........
Mam juz dosyc calej tej sytuacji
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 13 maja 2008 - 19:47
Wszystko mi jedno.......... co ze mna bedzie ...........
i znów..? To jesteś Ty i tylko Ty, najwazniejsza w tej chwili dla Siebie. Nie pisz i nie mysl tak, to podważa Twoja wartoścćjako osoby, która potrafi mieć uczucia. Mam zgoła odmienna sytacje, ale podobną w wyrazie i znam swoja wartość i nigdy nie postawiłbym na szali tego, ze mi wszystko jedno. Mnie nie wszystko jedno, co z Tobą sie stanie !!!!!
Napisano 13 maja 2008 - 20:39
Wszystko mi jedno.......... co ze mna bedzie ...........
nie pisz tak proszę bo mi się bardzo smutno robi...
będzie dobrze, zobaczysz, wszystko się ułoży, masz Nas tutaj więc nie jesteś sama, jasne? będzie dobrze, wszystko będzie tak jak trzeba, pamiętaj!! Ty jesteś najważniejsza Twoje życie jest bezcenne więc.. proszę nie pisz tak..
będzie dobrze, jestem z Tobą..
Mam juz dosyc calej tej sytuacji
nie zyje normalnie tylko .......... naprawde chcialabym przestac myslec
to nie myśl, nie myśl o nim tylko o sobie! zapomnij o nim, uwierz mi z czasem naprawdę będzie coraz lepiej..
Napisano 14 maja 2008 - 14:26
Napisano 15 maja 2008 - 13:01
Moze najpierw faktycznie powinnas utrzymywac z nim kontakt korespondencyjny, a pozniej sama zobaczysz ...
W kazdym badz razie trzymam za Ciebie mocno kciuki, i bez wzgledu na to jaka decyzje podejmiesz zycze Ci powodzenia
P.S- Uwazaj na siebie
Napisano 15 maja 2008 - 16:38
M pisze w nim, ze to wszystko nie wyglada tak jak jest.... ze moze wyjdzie za kaucja...... ze jest niewinny ....... ze wszystko przetrwamy....... ze mnie bardzo kocha i bardzo teskni........ ze chodzi codziennie do psychologa........
Ze jak mnie zobaczy to to doda mu sil........
Nie wiem co robic........ wiem ze on liczy na moja pomocna dlon ........
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Guest_Kociak_*
Napisano 15 maja 2008 - 17:24
przykro mi to pisać, ale dla mnie to takie jest głupie tłumaczenie... jakby wszystko było okej, to by nie zabrali go do więzienia, to by Ci o wszystkim powiedział... do tego on chyba w ogóle nie widzi tego problemu, że Cię oszukiwał, kłamał itd...M pisze w nim, ze to wszystko nie wyglada tak jak jest.... ze moze wyjdzie za kaucja...... ze jest niewinny ....... ze wszystko przetrwamy....... ze mnie bardzo kocha i bardzo teskni........ ze chodzi codziennie do psychologa........
katti, ja podtrzymuję moje zdanie, że iść na widzenie nie powinnaś. przynajmniej na razie. Pomóc - owszem, wysłać tą paczkę itd, ale na razie widzenie - nie. Wydaje mi się, że będzie to dla Ciebie w chwili obecnej zbyt ciężkie, a Ty musisz przede wszystkim teraz myśleć o sobie!! ale oczywiście decyzja należy do Ciebie i cokolwiek nie postanowisz, my tui tak będziemy Cię wspierać
Ściskam Cię mocno, bo nic innego w tej sytuacji nie mogę zrobić.
Napisano 15 maja 2008 - 17:59
ja podtrzymuję moje zdanie, że iść na widzenie nie powinnaś
Ale ja nie chce isc
Nie wiem...... napisze dzis list, najwyzej jutro zostawie go w prokuraturze, ocenzuruja i dostanie go ....... albo pojde na to widzenie i zakoncze to lagodnie, zeby sie nie zalamal........ zastanowie sie jutro przed sadem i prokuratura
Wiecie co jest najgorsze
Wlasnie zadzwonil do mnie jakis facet........ byl w areszcie na widzeniu z synem i jego wspolkolega z celi (M) poprosil zeby ten zadzwonil pod moj nr
Chodzi mu napewno zebym przyszla na widzenie...... i o ta paczke z rzeczami.
Polowa zatrzymanych z tego aresztu bedzie miec niedlugo moj numer telefonu
Guest_niki_*
Napisano 15 maja 2008 - 18:03
Napisano 15 maja 2008 - 18:09
Zobacze co sie dowiem w sadzie i prokuraturze........
Napisano 15 maja 2008 - 20:23
a, co do telefonu, to mówiłam, żebyś zmieniła..
jestem z Tobą pamiętaj o tym, ( chociaż wirtualnie,) ale szczerze wspieram!
P.S. Napisz, jak wszystko wyszło ok?
Napisano 15 maja 2008 - 20:37
Napisano 15 maja 2008 - 20:58
[ Dodano: 2008-05-15, 21:59 ]
na poczatku miało być " facet nie postepuje rozsądnie"
Napisano 16 maja 2008 - 10:57
Napisano 16 maja 2008 - 11:27
Ty musisz myslec o sobie,a nie o nim.tak jak on to robil do tej pory,mysla tylko osobie,bo gdyby myslal o Tobie to nie wiazal by sie z Toba i nie pozwolilby cie sie tak zaangazowac,albo chociaz powiedzilaby ci prawde.Z tym rozdawaniem numeru to tez przesada,moze i nie rozdaje go tym najgorszym kryminalista z ciezkimi wyrokami,ale skad on moze do konca iwedziec co to za ludzie?Naraz cie w tym sposob na jakies tam niebezpieczenstwo i okazuje sie ze znow mysli tylko o sobie!!! Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego,ze moge sie tutaj zupelnie mylic co do niego,ale tyle wywnioskowalam z Twoich poostow i taka opinie o nim mam.Mam nadzieje,ze wszystko sie Tobie jakos pouklada, a o niego nie martw sie za bardzo bo skoro radzil sobie do tej pory to nadal sobie poradzi.Jesli naprawde nie ma nikogo kto moglby mu przeslac paczke to owszem tyle mozesz dla niego zrobic,ale przede wszytskim mysl o sobie.Trzymaj sie dzielnie katti i tak jak pisala ania,pamietaj ze niezaleznie od tego jak zdecydujesz i zrobisz my bedziemy cie tutaj wspierac
Napisano 16 maja 2008 - 11:55