problemy w związkach
Napisano 09 grudnia 2007 - 17:32
Napisano 09 grudnia 2007 - 17:49
(bo wnioskuje, ze o to chodzi) czasem lepiej sie przytulic i tylko czuc bliskosc...zobaczysz jak zareaguje.
Napisano 09 grudnia 2007 - 18:20
Tylko ze z nim nie da sie rozmawiac bo albo nie slucha albo od nowa krzyczy albo sie ze mnie smiejezgadzam sie z Tobą, najpierw szczera rozmowa...to czasem dużo pomaga..jednak tylko kiedy 2 strona slucha....
Napisano 09 grudnia 2007 - 21:10
troche o to chodzi ale nie do końca,bo nie każde spotkanie sie tak kończy,ale czasami odbieram to tak jakby chciał zachowac pozory,to jego zachowanie jest dziwne.niby mnie przytula ale inaczej niż kiedyś-tak troche "na odwal sie".nie wiem moze źle to odbieram.pewnie sie wkrótce wyjaśniwiec moze powiedz mu, ze nie kazde spotkanie musi wiazac sie od razu z sexem
(bo wnioskuje, ze o to chodzi) czasem lepiej sie przytulic i tylko czuc bliskosc...zobaczysz jak zareaguje.
Napisano 09 grudnia 2007 - 21:28
Napisano 09 grudnia 2007 - 21:36
Napisano 10 grudnia 2007 - 09:12
no to ja juz nie wiem ...musisz mu dac do zrozumienia ze albo cos z tym zrobi albo go zostawisz bo dłuzej tak byc nie moze...i musisz to zrobic mega powaznie zeby nie miał watpliwosci ze zartujeszTylko ze z nim nie da sie rozmawiac bo albo nie slucha albo od nowa krzyczy albo sie ze mnie smiejezgadzam sie z Tobą, najpierw szczera rozmowa...to czasem dużo pomaga..jednak tylko kiedy 2 strona slucha....
Napisano 10 grudnia 2007 - 16:31
Widzisz, chciała z nim rozmawiać ale on się z niej śmiał itd...
oby wszystko dobrze się skończyło i facet się ocknął
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:08
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:22
Albo Twój mąż ma problemy i szuka pretekstu do wyładowania się albo to problemy z osobowością.
Nie napisałaś czy wcześniej też się tak zachowywał.
Prawda jest taka, iż większość kobiet ma problemy z czytaniem mapy.Ja również, dlatego to mój partner przed podróżą przygotowywuje plan trasy.Staram się pilnować drogowskazów ale nie zawsze mi to wychodzi.Zdarzało się,że musieliśmy zawracać albo pytać o drogę
Czy Twój mąż nie rozumie, że człowiek ma prawo do błędu? On się nigdy nie myli? Widzę ,że przegrywać też nie umie.
Nie wiem jak Ci pomóc. Jeżeli rozmowa nie skutkuje, to pozostaje przeczekanie, ale czy taki związek Ci odpowiada???
Przypomina mi to sytuację z mojej przeszłości.Mojemu partnerowi też nagle wszystko we mnie zaczęło przeszkadzać: a to mały biust, a to brak tuszu na rzęsach, a to że obiady codziennie gotuję.Irytowało go wszytko.Często wybuchał.Nie rozumiał,że człowiek popełnia błędy.Jaki był powód???- INNA KOBIETA.
Tobie tego nie życzę ale obserwuj męża i nie pozwalaj na takie zachowanie.Należy Ci się szacunek.
Powodzenia
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:35
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:38
jak tak można? ty tez mu sie nie tlumacz i czasem może odwołaj wasze spotkanie 20 min. przed
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:41
[ Dodano: 2007-12-11, 10:43 ]
nie wiem sama ja bym chciała z nim nadal byc ale co tu zrobic zeby on przestał sie tak zachowywac ? ja moze sie strasznie mu narzucam a z tego co wiem to faceci nie lubia jak sie ktos mu narzuca czy tak jest ? w jaki sposób mu dac do zrozumienia ze ja tak dłuzej nie wyczymam ?
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:48
zrob tak, wtedy zobaczysz jaka bedzie jego reakcja, osobiscie to bym ci to polecila a jak nie poskutkuje to ROZMOWAmyslisz ze to cos da?
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:52
czyli według ciebie to nie powinnam sie mu tłumaczyc i to cos da ? jak myslisz czy raczej pogorszy sytuacje ? moze lepiej sie rozstac na pare dni i zobaczyc jak to bedzie ?
Napisano 11 grudnia 2007 - 10:57
spróbuj. pokaz, ze tez masz swoje zycie, swoje sprawy o ktorych on przeciez nie musi wiedziecczyli według ciebie to nie powinnam sie mu tłumaczyc i to cos da ?
nie wiem, bo nie znam az na tyle waszego zwiazku, w niektorych przypadkach tego nie popierammoze lepiej sie rozstac na pare dni i zobaczyc jak to bedzie ?
Napisano 11 grudnia 2007 - 11:09
[ Dodano: 2007-12-11, 11:11 ]
nie wiem czasem próbuje sobie to wszystko sama na siłe tłumaczyc ! jezeli zaczynam z nim rozmowe on automatycznie mi mówi nie chce mi sie słuchac tego ! i jest na mnie obrazony a ja chce mu pokazac jak mi jest zle w zwiazku !
Napisano 11 grudnia 2007 - 11:14
Napisano 11 grudnia 2007 - 11:27
Napisano 11 grudnia 2007 - 11:39
ja ci nigdzie nie napisalam, zebys uciekala przed problemem tylko zebys przemyslala i cos z tym zrobila.ale to nie jest takie proste problemy trzba rozwiazywac a nie przed nimi uciekac tak mi sie wydaje
Jak mozna pytac SWOJEGO faceta "co robisz w sylwestra"pytam go co zamierza w sylwestra robic czy spedzic go ze mna czy z kolegami a on mi na to odpowiada ze jeszcze nie wiem dla mnie to chyba jest oczywiste ze powinnismy go spedzic razem!
sama piszesz, ze powinniscie go spedzic razem wiec po co te pytania? trzeba bylo powiedziec "co robimy w sylwestra"
ja tez ci nie pomoge, moge jedynie podpowiedziec, doradzic i dac wskazowke...wlasnie to robie. nie wiem jak ci jeszcze pomocw naszym zwiazku zaistniał taki problem i sama nie jestem w stanie go rozwiazac