On ma 29 lat teraz, tych przestepstw za ktore odpowiada jest 6

2 wyroki z przeszlosci i 4 jakies nowe - nie wiem z jakich lat

Jedno jest np. z 2006 roku.My jestesmy razem od 2007 r. Mial wyznaczone terminy stawiania sie do prokuratury.....nie stawial sie. Raz mozna popelnic blad , ale 6 razy

Jest spelna rozumu, wiedzial co mu grozi........
Na dzien dzisjszy nie jestem gotowa i na tyle "mocna" psychicznie, aby go odwiedzic........ ..
Jestem wrakiem czlowieka, nie jem, nie spie, placze ...... choc od wczoraj wieczora do teraz jescze nie plakalam ..... heh rodzice bardzo mnie wspieraja.....sami bardzo to przezywaja.
Boje sie ze jak go zobacze i wroce do domu to juz do siebie nie dojde.......... ja i tak nie mam ochoty do zycia............ wszystko jest mi obojetne....... myslalam juz nawet o samobojstwie.....bo czuje ze nie mam poprostu po co zyc..... nie ma jego nie ma i mnie.......ale sa moi rodzice, ktorym nie moge zrobic takiej tragedii........ chociaz teraz to w niczym nie widze sensu... celu....... jak widze na ulicy pare tzrymajaca sie za rece to czuje ogromny bol......... Boze jak to boli
Na ten wekend bylam u niego, widzielismy sie, calowal mnie, piescil, gotowal mi itp. w niedziele wrocilam do siebie, dzwonil i mowil jak bardzo teskni, ze chce zebysmy juz zawsze byli razem, mieskali razem, zareczyli sie.......... a w poniedzialek rano zadzwonil policjant.........
[ Dodano: 2008-04-24, 16:33 ]Nie potrafie jescze zmienic swojego profilu na "babskim"
Stan :
Partner:
Ja nadal w to nie wierze.........
[ Dodano: 2008-04-24, 16:35 ]a ja uwazam ze kazdy problem nawet najwiekszy mozna rozwiazac wystarczy poprostu chciec
Tez tak zawsze myslalam.............. poki czlowieka nie spotyka takie cos to latwo sie mowi......... duzo jest rzeczy, spraw ktorych nie moge napisac........... poprostu chodzi tez o to za co bbedzie odpowiadal..........