Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wzrost... czy dla was ma znaczenie//

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#221 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 11:07

Mi nie przeszkadza.. Mój jest może zaledwie z 2 cm wyższy więc jak ubiorę wyższe buty to staje się niższy.. W zasadzie z czasem nie zwraca się na to uwagi..
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#222 aneczka89

aneczka89
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 08:24

Ja zawsze chciałam mieć wyższego faceta. I mój P. jest 12 cm ode mnie wyższy.
W szoku byłam jak zobaczyłam jakiego niskiego męża ma ciotka P. Jest od niej jakieś 20 cm niższy, ale z czasem rzeczywiście nie zwraca się na tą różnicę uwagi ;)

#223 Alex_ororo

Alex_ororo
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 00:49

Ja tam specjalnie wyboru nie mam. Jak się ma 158 cm wzrostu tak jak ja, to trzeba się nieźle postarać, żeby trafić na mężczyznę niższego :mrgreen:

W związku z tym nie mam zdania. :D

#224 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 09:42

Ja tez mam ciut nizszego faceta :)
i powiem , że tyrudno mi troch sie przyzwyczaić. Bo za pare dni mamy weselicho u jego rodzinki i ? mam problem z butami ;/ doslownie nie mwiem jakie załozyć:P może podpowiecie mi ?:P bo jak założe na wysokim będe wyższa o głowe:D a na niskim ciężko znaleść :P
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#225 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 12:36

Konfeti, załóż sobie na płaskim :D najprostsze rozwiązanie :D

#226 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 12:47

właśnie :D ale na płaskim to tak ładnie nie wygląda :D
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#227 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 17:22

ja zawsze do kupna butów na obcasie zabieram mojego A. :-) mam pewność, ze nie będę wyższa ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#228 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 25 czerwca 2011 - 17:28

bo jak założe na wysokim będe wyższa o głowe:D a na niskim ciężko znaleść

Ja mam na 1 cm obcasiku, taka "kaczuszka" i jest w sam raz :D

#229 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 18:23

właśnie ja takich szukam i nie mogę znaleźć ;P

#230 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 15:41

Ja tam specjalnie wyboru nie mam. Jak się ma 158 cm wzrostu tak jak ja, to trzeba się nieźle postarać, żeby trafić na mężczyznę niższego

Konfetiszukajaszukaj np w CCC . nie musisz całkiem rezygnowac z obcasów.
moze odpuscic 12 cm , ale nizsze ok. a jak nie znajdzisz to kup jakie beda i nie przejmuj sie tym , ze jestes wyzsza.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#231 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:19

ja tam za bardzo się nie p[przejmuje :D jak na razie szukam i szukam :)
coś w końcu musi się znaleźć:) ja nawet takich 12 cm nie lubię a wręcz nie umiałabym chodzić w takim czymś:P

#232 citylife

citylife
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 18:02

Ja przy moim wysokim chłopaku czuję się bezpieczniej a przy okazji mogę założyć wysooookie szpilki:)

#233 Yuri

Yuri
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 07 października 2012 - 11:05

Dla mnie wzrost ma wielkie znaczenie. Nie chciałabym mieć partnera niższego od siebie.. dziwnie bym się z tym czuła :-| Powinien być wyższy, ale znowuż, nie o 20 cm;) Mógłby też być mojego wzrostu, ale preferuję wyższych.
Jeszcze nie wiem, co tu będzie, ale coś wymyślę.. ;)

#234 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 26 października 2012 - 14:50

Hej.Co myślicie o związku gdzie chłopak ma 169 cm, a dziewczyna aż 187 cm? Dla mnie to śmieszne jeszcze rozumiem że chłopak jest niższy od dziewczyny o 2 cm, lub tego samego wzrostu, ale aż 18 cm?Wiem, że niektórym to nie przeszkadza, bo dla nich wzrost nie ma znaczenia.I zastanawiam jak on chce ją pocałować to musi stanąć na palcach, żeby to zrobić, a ona schylić się.
Dołączona grafika I like to feel your heart beat

#235 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 26 października 2012 - 15:50

syrenka25, ale to mowa o Twoim związku? Bo jeśli nie i tym dwojgu to nie przeszkadza, to co to innych ludzi obchodzi, że śmiesznie wygląda? Szukanie taniej sensacji jak dla mnie- zajęcie dla dziewczynek w szkole podstawowej...

I zastanawiam jak on chce ją pocałować to musi stanąć na palcach, żeby to zrobić, a ona schylić się.

Mogą zawsze usiąść albo się położyć :lol:

#236 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 października 2012 - 10:36

Dla mnie to śmieszne jeszcze rozumiem że chłopak jest niższy od dziewczyny o 2 cm, lub tego samego wzrostu, ale aż 18 cm?

Nie rozumiem ,co w tym smiesznego? :roll:
Dla mnie wzrost nie ma najmniejszego znaczenia.Liczy sie uczucie, wzajemny szacunek.No chyba ,że ktoś traktuje swój związek jako chwilową odskocznię od codziennej nudy.Albo bardzo martwi sie tym, co powiedzą znajomi i czy przypadkiem nie skrytykują partnera za wygląd.To może mocno przywiązywać wage do wzrostu.Tzw.para na pokaz.To nie dla mnie.
Ja patrzę głównie na wnętrze człowieka i na schludny wygląd.Ale wzrost..........

[ Dodano: 2012-10-27, 11:38 ]

Bo jeśli nie i tym dwojgu to nie przeszkadza, to co to innych ludzi obchodzi, że śmiesznie wygląda? Szukanie taniej sensacji jak dla mnie- zajęcie dla dziewczynek w szkole podstawowej...

Mądre słowa,jeżeli dwojgu ludziom to nie przeszkadza,to innym nic do tego :-)

#237 malutka04

malutka04
  • Użytkownik
  • 72 postów

Napisano 27 października 2012 - 11:17

ja tez do tego uwagi nie przywiązuje. Mój chłopak ma 185 cm wzrostu a ja zaledwie 167 i co taki wyższy jest ale co mi z tego jak ma charakter super i wogóle. jakbym miała patrzec na wzrost to cięzko by było;p oczywiscie nie powiem ze łatwo mi z jego wzrostem no ale cóz;p cięzko np dać buziaka mu bo ja musze stanąć na palcach żeby do niego dosięgnąć;P oczywiscie nie mowie tu ze on specjalnie sie nie schyla ale są sytuacje ze c hce sie dac niespodziewanie buziaka i trzeba sie wysilic;p raz słyszałam od mojego chłopaka ze on lubi jak ja na palcach do niego muszę stanąc hehe;p

#238 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 27 października 2012 - 17:19

Bo jeśli nie i tym dwojgu to nie przeszkadza, to co to innych ludzi obchodzi, że śmiesznie wygląda?

Śmieszy może nie, ale na pewno zwracają na siebie tym uwagę innych ludzi. Jeśli im ze sobą dobrze to chyba najważniejsze :lol:

Ja patrzę głównie na wnętrze człowieka i na schludny wygląd. Ale wzrost..........

Uważam, że każdy powinien od tego zacząć, aczkolwiek ja bym się źle czuła z facetem niższym od siebie... Na szczęście mój A. jest wyższy i nie mamy z tym problemu.
Mój ex był mojego wzrostu i drażniło mnie to, że nie mogłam sobie kupić choć ciut wyższych butów, z resztą sam mi nie kazał (choć i tak rzadko chodzę w obcasach, ale jakieś wesele itp.) wypadało jakoś się ubrać. Reszta była ok, do czasu... :-P Ale wzrost mi nie przeszkadzał, tyle co te buty :-P Ale to nie koniec świata :lol:

#239 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 października 2012 - 13:32

Reszta była ok, do czasu...

no wlasnie czasem to przeszkadzało , ale gdyby nie było to do czasu to bys sie z nim nie rzstała z powodu jego fizycznosći.

Jesli jest ludziom dobrze to inni nie maja nic do gadania i niech patrzea , albo nie ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#240 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 08 stycznia 2013 - 13:38

W moim przypadku nie muszę się obawiać, że facet będzie niższy ode mnie, bo jestem dość niska, mam jakieś 1.53. Toleruję wzrost faceta tak do 1.85, wyżej już nie, bo strasznie mi głupio i nawet w szpilkach do ramiona sięgam. Miałam iść na studniówkę z chłopakiem, który ma prawie 2 m, w ostateczności poszła moja wyższa koleżanka, a ja wybrałam niższego kolegę :mrgreen:
22.01.2012 ;*