Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wzrost... czy dla was ma znaczenie//

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#181 Sziwka

Sziwka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 11:08

Jak się ma 177cm wzrostu i do tego lubi się obcasy to sprawa naprawde nie jest łatwa...

#182 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 16:29

Szczerze dziwnie to wygląda jak jest duża różnica wzrostu ;-)
ale czy liczy sie opinia innych? dlatego wydaje mi sie że dla mnie nie miałoby to znaczenia ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#183 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 17:04

Ja do wysokich nie należę....no ale co tam małe jest piękne :-D Mój T. jest ode mnie wyższy o jakąś głowę.... ale jakbym spotkała faceta mniejszego, w którym byłabym zakochana to nie wydaje mi się że wzrost miałby wtedy jakiekolwiek znaczenie dla mnie. Może i duża różnica wzrostu dziwnie wygląda, ale z czasem idzie się przyzwyczaić do tego widoku. Zresztą coraz więcej widuję ludzków, gdzie kobieta jest wyższa od swojego partnera. W moim akademiku mieszka para, gdzie dziewczyna jest koszykarką i ma jakieś 192cm, a jej facet 170cm....fakt faktem na początku może i mi się to śmieszne wydawało, ale w końcu muszą się bardzo kochać i to się liczy :-D

#184 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 08:46

Ja też zawsze zwracałam uwagę na wyższych facetów. Ja mam 172cm, M. 190, więc oboje nie jesteśmy niscy :lol: ;-) tak jak mówicie, przy niższym chłopaku pewnie nie czułabym się bezpiecznie ;-) i również lubię wysokie obcasy ;-) nawet w nich M. jest odrobinę wyższy, i tak jest idealnie :-)
W Twoich objęciach cały mój świat...

#185 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 18 września 2009 - 11:44

Ja mam 172 i mój chłopak jest wyższy o mniej więcej 5 cm, to nie dużo ale nie przeszkadza mi to, jeśli jednak byłby widocznie niższy nie czułabym się dobrze.

#186 mandarynka

mandarynka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 20 października 2009 - 22:55

A ja lubię wysokich facetów ,może dlatego że sama jestem niska mam 160cm i nie podobaja mi się niscy faceci.Mój ma 180cm nie wyobrażam sobie bycia z kimś niższym bo byłby na prawdę malutki :mrgreen: i o zgrozo jakże skrzywdziłabym swoje dzieci:))

#187 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 21 października 2009 - 08:48

Ja tez sobie jakos nie wyobrazam bycia z kims nizszym od siebie albo takiego samego wzrostu jak ja :-/ . Dla mnie facet musi byc wyzszy ode mnie wtedy mam poczucie bezpieczenstwa prz nim . :-D Ja mam 164 cm a moj chlopak ponad 180. Jest jakies 20 cm wyzszy ode mnie :-> ;-)

201407101662.png

#188 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 21 października 2009 - 10:16

Ja tez mam 164 a i moj chlopak 182 :lol: Roznica duza, ale mi odpowiada, nawet jak zaloze wysokie szpilki, wciaz bedzie wyzszy ode mnie :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#189 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 21 października 2009 - 14:21

ja bym nie mogla miec nizszego chlopaka.... chyba ze nie wiem jak bym sie zakochala :P ale jak widze pary i dziewczyna jest wyzsza od faceta..i jeszcze ma szpilki to troche mnie to smieszy :P mam 168 wiec w sumie nie jest trudno znalezc wyzszych ode mnie :P:P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#190 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 21 października 2009 - 14:26

Ja też jednak wolałabym faceta wyższego od siebie sama mam 170cm i jakoś tak dziwnie z niższym, chociaż miłość ślepa jest więc pewnie jakby mnie urzekł osobowością to i niższy by przeszedł ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#191 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 21 października 2009 - 19:54

kiedyś pisalam,że by mi to nie przeszkadzało. Ale jednak jest inaczej,wzrost jest dla mnie ważny. Kiedyś myślałam,że nie jest to aż takie istotne ale jednak mój facet musi być wyższy ode mnie < z naciskiem na MUSI> <bezradny></span>
poprostu na własnej skórze przekonałam się nad tym,że jednak razi mnie niski wzrost faceta,to niby nie tak istotne,ale jednak... :-|
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#192 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 22 października 2009 - 11:48

P.nauczyl mnie tego, ze dobrze mi przy wysokim facecie, ja mam 165, a P.193, wiec jest sporo wyzszy, poza tym wszyscy w naszym towarzystwie z ktorymi widzimy sie codziennie sa tacy wysocy, no oprocz jednego, ktory jest mniej wiecej mojego wzrostu i stojac przy nim przyznam, ze czuje sie jakos...dziwnie
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#193 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 22 października 2009 - 12:26

Ja mam 160cm wzrostu wiec jestem malutka;P a mój Misiu ma 175cm jak dl amie to w zupełności spokojnie mogę założyć obcasy;P
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#194 ewelka2401

ewelka2401
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 22 października 2009 - 12:28

ja zawsze szukalam wyzszego faceta, choc spotykalam sie z nizszym ode mnie - co prawda byl to krotki okres i troche mi to przeszkadzalo, glownie dlatego ze kocham szpilki ;-)
moj mąz jest wyzsy ode mnie o 10 cm i to jest w sa raz :-)
Dołączona grafika

#195 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 26 października 2009 - 15:30

ja jesten mała, (161cm) i dla mine wzrost mężczyzny ma znaczenie,
Wole wysokich mężczyzn, w których moge sie wtulić i czuć sie bezpiecznie jak mała dziewczynka :).

Mój Pierwszy i obecny ma 180cm
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#196 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 października 2009 - 10:23

Wole wysokich mężczyzn, w których moge sie wtulić i czuć sie bezpiecznie jak mała dziewczynka

No tak to miłe uczucie <przytul></span>
Dla mnie wzrost nie ma aż takeigo znaczenia, fajnie jak męzczyzna jest wyższy ode mnie. mam ok.160 cm wiec nie jest to trudne :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#197 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 28 października 2009 - 11:28

No ja malutka to też nie jestem bo mam 174cm, mój Michał jest ciupkę wyższy, ale jak założę obcasy to widać dużą róznicę. Co tam mi to i tak nigdy nie przeszkadza i nawet nie zwracam uwagi :mrgreen:
Choć muszę szczerze przyznać, że zawsze chciałam mieć wyyskokiego chłopaka :mrgreen: Proszę jak gusta się zmieniają :-D

#198 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 października 2009 - 21:07

Raz sie zdarzylo,że ze wzgladu na wzrost nie poszlam z moim chlopakiem na studniowke,tylko z kolega ktory byl wyzszy,ale to bylo bardzo dawno.Teraz nie zwracam uwagi na wzrost,tylko na to jaka jest ta druga osoba.Chodzi mi glownie o wnetrze,uroda zas schodzi na drugi plan

#199 karolina23

karolina23
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 29 października 2009 - 20:04

ja mam 180cm wzrostu i dla mnie to jest powazny problem zeby znalezc faceta wyzszego ode mnie. Moj byly byl trosznke nizszy ode mnie i mi to przeszkadzalo, w sumie to on lmial kompleks na tym punkcie i jakos mi to wpoil do glowy. Kategorycznie zakazywal mi obcasow, ktore tak bardzo kocham:( Moj obecny chlopak jest wyzszy ode mnie tazkze nie ma problemu:)

#200 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 października 2009 - 20:21

ma znaczenie :) tzn lubię wysokich mężczyzn, najlepiej jak najwyższych :P
sama mam tylko 158 cm i po prostu czuje się bezpieczniej w ramionach dużego faceta, czuje się taką małą, delikatną istotką, którą trzeba się opiekować :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>