Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wzrost... czy dla was ma znaczenie//

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#141 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 20:11

Wolę się poświęcić i porzucić szpilki dla ukochanego. Ale niższy facet ode mnie to nie dla mnie xD

#142 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 10:52

ja mam faceta wyższego o jakieś 3 centy i noszę obcaski, a co nie będę sobie żałować z resztą jest wtedy między nami różnica góra z 2 cm, więc to się w oczy nie rzuca :-P

<ookk>

#143 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 17:39

Ja jak zaloze szpilki 10cm to jestem jeszcze od Tomcia o glowe nizsza:P moglo byc lepiej, ale i tak lepiej, gdybym to ja miala byc od niego wyzsza o glowe, a on na obcasach :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#144 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:40

Szcezrze to u mojego bylego bardzo mi to przeszkadzalo choc tego nie mowilam nigdy- byl tego samego wzrostu co ja. Teraz kiedy juz nie jestesmy razem mam wyrzuty sumienia ze przez cos takiego bylam tyle razy na niego zla- bo to przeciez nie jego wina byla... :roll: :roll: POdla krowa jestem i tyle... MOj obecny facet jest wyzszy ose mnie o prawie 20 cm i czuje sie przy nim jak kurczaczek :P Ale fajnie jest miec wyzszego faceta :)
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#145 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:49

Ja jak zaloze szpilki 10cm to jestem jeszcze od Tomcia o glowe nizsza:P moglo byc lepiej, ale i tak lepiej, gdybym to ja miala byc od niego wyzsza o glowe, a on na obcasach :mrgreen: :mrgreen:

Potwierdzam :-P Tak już całkiem poważnie,to jeśli facet jest wyższy od swojej kobiety nawet o te 25cm to nie jest problemem,gorzej jak to kobieta jest wyższa od faceta,chociażby 10cm ;-)

#146 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 12:22

Ogólnie to jesli dwoje ludzi sie kocha i chce byc razem to wzrost na pewno nie ma większego znaczenia.Oczywiście lepiej zeby to facet był wyższy, znam takie pary u których jest odwrotnie i niestety czasami ludzoe oglądaja się za nimi na ulicy ( dziewczyna ma 182 i jest siatkarka a facet 0k 165)
Dołączona grafika

#147 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:17

dla mnie wzrost nie ma znaczenia.ja mam 164 a moj ma 190 i to moze nawet wiecej.jest sporo wyzszy ale lubie takich

#148 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 14:53

Mój K. jest ode mnie o głowę wyższy i tak mi dobrze :) dziwnie bym sie chyba czuła z niższym facetem :/ ale kto wie co miłość może zrobić z człowiekiem :P

#149 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 15:22

ja mysle ze jak ktos kogos kocha to niewazne jest dla niego czy jest druga połówka wyższa czy niższa bynajmiej ja tak uważam
Dołączona grafika

#150 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 15:55

Masz rację MonikaK, ale jeszcze zanim ktoś jest już parą to patrzy na tego człowieka, a jeśli są kobiety, które nie lubią niższych facetów to pewnie też na niektórych nie zwrócą uwagi <hmm></span>

#151 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 19:59

Jeśli się kogoś kocha,całym serduchem to wzrost nie ma żadnego znaczenia.Dla mnie również wzrost nie ma zupełnie znaczenia.Ja jestem łmalutka mam około 160 cm,Darek ma 173 cm..

Miałam kiedyś chłopaka co miał 194 cm hihi,a Darek miał dziewczynę co miała 190 cm
Takie drabiny hehe :lol: :mrgreen:

#152 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 20:06

Jeśli się kogoś kocha,całym serduchem to wzrost nie ma żadnego znaczenia.Dla mnie również wzrost nie ma zupełnie znaczenia.Ja jestem łmalutka mam około 160 cm,Darek ma 173 cm..

No tak bo dziewczyna niższa od chłopaka to oczywista no i... normalna sprawa, ale np. dziewczyna 175cm a chłopak 160cm no ja po prostu nie chciałabym mieć niższego partnera, mi w ogóle podobają się wysocy mężczyźni, więc dla mnie nawet 175-180 jest za mało, chociaż mam mniej, ale myślę, że gdybym zakochała się w takim 180 to pewnie też momentalnie zmieniłabym zdanie.

#153 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 20:10

Jacqueline, no mi się też mężczyzni nie podobają niscy,takie liliputy..

No ale jeśli się kogoś kocha to się go akceptuję. ;-)

#154 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 20:19

dla mnie ma. nie chcialabym np nizszego chlopaka czulabym sie przy nim dziwnie :) D. jest wysoki i to dodaje mu meskosci i wogule <sex></span>

#155 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 20:12

ja tez wole wysokich facetow, bo sama jestem wysoka. ostatnio spotkalam sie z chlopakiem, ktory byl mojego wzrostu i dziwnie mi troche bylo na poczatku.
ale i tak nie jest to dla mnie absolutnie jakiekolwiek kryterium.

jak z kims jestem, to znaczy, ze go kocham.
serce nie sluga.
ja sie zastanawiam tylko, czy te z Was, które tak odwaznie zarzekają się, ze niższego by nie chciały, to zdają sobie sprawę czym jest miłość?
miłość to tez odpowiedzialność. ci mezczyzni nie będą wiecznie tacy sexy. a co jesli by mial wypadek i bylby sparalizowany? jak roslinka?
odeszłybyscie, bo przestalby Wam pasowac?

to jest dla mnie milosc, odpowiedzialnosc :). a nie wybieranie kogos tak jak sie wybiera spodnie w sklepie :)

#156 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:05

odeszłybyscie, bo przestalby Wam pasowac?

Nie, bo skoro z nim jestem to go kocham. Ale jednak ja nie jestem tak wspaniałomyślna żeby zakochać się w kimś kto nie wzbudza mojego zainteresowania wizualnie, tak mi się jeszcze nie zdarzyło. Nie ukrywam, że wygląd nie jest szalenie ważny dla mnie, ale jednak wzrost jest dla mnie istotną sprawą, bo jakoś przy wyższym facecie czuję się bezpiecznie, jak mała dziewczynka, wysoki facet sprawia wrażenie bardziej odważnego czy męskiego a gdybym miała się z kimś wiązać, to poczucie takiego bezpieczeństwa również jest dla mnie ważne.

#157 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:12

Jacqueline, zgadzam się w zupełności, widzę kogo biorę, więc nie odeszłabym, jednak w myśl tej zasady zapewne nie spodobałby mi się ktoś mojego wzrostu lub niższy, bo jak już Jacqueline, powiedziała chodzi o poczucie bezpieczeństwa, a że ja jestem bardzo niezależną osobą to taki dodatkowy plus się przydaje:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#158 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 22:21

nie jestem tak wspaniałomyślna żeby zakochać się w kimś kto nie wzbudza mojego zainteresowania wizualnie

a to dla mnie tekst miesiaca :). umiesz na zawolanie ?

zreszta o co sie tu rozwodzic. wzrost to tylko wzrost <bezradny></span>

#159 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 00:40

umiesz na zawolanie ?

Nie rozumiem ? Jak zakochać się na zawołanie ?

#160 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 01:27

to jest dla mnie milosc, odpowiedzialnosc

zgoda, ale nie powiesz mi, że przy pierwszym spotkaniu z facetem stwierdzisz, że to big love..? ;-)

A pierwsze wrażenie robi swoje...nie oszukujmy się, ale na faceta niższego od siebie wiele kobiet nie patrzy jak na ewentualnego partnera...
Ja zresztą też nie chciałabym faceta niższego...

Inaczej może by było, gdybym znała kogoś, kto jest niższy i jakies uczucia zaczęłyby z czasem kiełkować między nami...

A swoją drogą - co Ty masz z tymi roślinkami..?
I co to ma do wzrostu faceta...? I do tego konkretnego tematu? Co to za argument..?
Chyba jak jestem z niższym, to był taki od początku, więc wątpliwe, żeby z czasem zaczęło mi to przeszkadzać, o ile to prawdziwa miłość rzecz jasna...

ja sie zastanawiam tylko, czy te z Was, które tak odwaznie zarzekają się, ze niższego by nie chciały, to zdają sobie sprawę czym jest miłość?

jeśli któraś nie zdaje sobie sprawy, to na pewno wyjaśnisz..... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D