Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wzrost... czy dla was ma znaczenie//

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#121 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 13 września 2008 - 10:25

a mi tam wzrost nie przeszkadzal nigdy ;) Spotykalam sie zarowno z facetami mojego wzrosu, troszke wyzszymi jak i duzo duzo wyzszymi ;)
wzrost przeciez nie jest wyznacznikiem ;)

#122 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 13 września 2008 - 10:34

PdM mnie to sie kiedys wydawało ( jak miałam jakieś 16 lat) , że faceci na niskie kobiety w ogole nie zwracaja uwagi <bezradny></span>

no ale wyrosłaś z tego ;-)

kattie21, dokładnie wyznacznikiem jest zwinność przy garach ;-) sorry za off-topic. :->
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#123 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 września 2008 - 12:45

no ale wyrosłaś z tego ;-)

tak tak :lol: zwłaszcza , że juz wiem , że małe kobietki tez maja wzięcie :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#124 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 13 września 2008 - 15:23

niskie kobietki zawsze mogą być wyższe jeśli założą obcasik :mrgreen: ja nie lubię wysokich i dobrze bo mój mężuś jest 10cm wyższy tylko ode mnie :mrgreen: :mrgreen:
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#125 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 września 2008 - 19:01

wracajac do sprawy Gusi*22 to z jednej strony rozumiem bo facet mojego szefa ma 2metryi 17cm ja mam 168cm i zawsze kiedy mam sie z nim przywitac on schyla sie prawie w pół a ja staje naprawde na palce....

w sumie do mojego 168cm Tomek majacy 196cm pasuje swietnie

tylko ze nie wydajemi sie zeby byc z kims 4 lata (mam nadzieje ze dobrze doczytalam) i dopiero po takim czasie wlasnie z tego powodu zerwac bo to akurat jest dla mnie smieszne.... :roll:

#126 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 21:35

Ja zwracam uwagę na wzrost, jako że sama do niskich dziewczyn nie należę, więc trochę ciężko było mi znaleźć faceta wyższego ode mnie. Mój połówek jest wyższy o 6cm, także można powiedzieć, że się dobraliśmy ;)

#127 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 27 października 2008 - 18:27

Mój połówek jest wyższy o 6cm, także można powiedzieć, że się dobraliśmy

gratulki <ookk></span>

wzrost nie ma znaczenia kiedy kogoś się kocha,jest wiele takich udziwnionych par i wcale nie narzekają :-D ale ja osobiście lubię trochę wyższych :-P
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#128 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 27 października 2008 - 18:29

Nie mialam nigdy nizszego bo sama mam 156 :oops:
mialam kiedys bardzo duzo wyzszego a teraz mam wyzszego ale bez przesady i jest swietnie. Czy moglby byc nizszy? gdybym sie zakochala to chyba tak ale smieszne by to bylo bo ja sama jestem taki krasnalek wiec wiecie.... No ale nie ma to dla mnie znaczenia:)

#129 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 28 października 2008 - 11:47

Moj facet jest wyższy ode mnie jakieś 3 cm, nie więcej, dlatego zrezygnowałąm z wysokich szpilek...
W ogóle myślałąm o zrezygnowaniu z obcasów, ale jak sobie ostatnio kupiłąm takie buciki to wcale nie byłąm wyższa od D. więc spoko:)

<ookk>

#130 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 29 października 2008 - 21:11

Nie mogłabym być z niższym facetem, do niskich nie należę i lubię czasami założyć wysokie obcasy. 8-)
Poza tym mój facet musi być wyższy, żeby był ktoś, kto będzie patrzył na mnie z góry od czasu do czasu hehe

#131 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 29 października 2008 - 21:21

Oczywiście też wolałabym mieć wyższego faceta od siebie, teraz tak mam ale jeszcze jakiś czas temu niestety nie miałam, był takiego samego wzrostu jak ja ale nie było tak źle, przyzwyczaiłam się do tego i przestałam zwracac na to uwage, przestało mi to przeszkadzac!
Nie ma tego złego...

#132 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 listopada 2008 - 18:15

Ja mam wyzszego... z racji tego, ze mam 158cm, no to ciezko by bylo chocby rownego znalezc:P Poza tym, wszystkich jakich znam sa duzo wyzsi ode mnie... moj Tomek ma jakies 185cm i musze lebek zadzierac, zwlaszcza, ze nie przepadam za obcasami:P znajome sie smieja, ze na 18stke kupia mi taborecik albo drabinke, co bym do tego mojego chlopa dostac mogla :mrgreen: :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#133 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 13:00

ja tam kiedys zawsze miałam szczescie do nizszych :) tzn odrobinkę ale zawsze ...
Teraz mój jest wyzszy ode mnie :) no i wole zeby facet był wyzszy bo sie jakos tak lepiej czuje :))

#134 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 13:13

Ja bym niższego nie chciała ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#135 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 13:33

Ja bym niższego nie chciała

ja w zasadzie też nie <bezradny></span> ale wiadomo jaki której pisany jest? ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#136 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 17:43

Ja bym niższego nie chciała ;-)

ja też nie ale ja mam wzrost 166cm więc niema co sie martwić, bo cięzko by było znaleź niszego faceta odemnie, bynajmniej ja takiego niespotkałam :-D

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#137 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 17:46

bynajmniej ja takiego niespotkałam

są i tacy kochana,są są :mrgreen: także wszystko sie może zdażyć,ja kiedyś miałam chłopaka niższego od siebie o ok.4cm i powiem szczerze,że to co mogę stwierdzić po tym związku to to,że małe to wredne <zly></span>

#138 kristow1986

kristow1986
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:44

Może ja sie wypowiem:) Wiem że wzrost jest dla was ważny, ale chyba nie najważniejszy
mam tylko 172 cm wzrostu ale jakoś mi to nie przeszkadza - przecież nie podchodze do wyższych odemnie kobiet w celu podrywu, to naturalne:) . Zreszta jako facet nie czułbym sie komfortowa z wyższa odemnie kobietą.

#139 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:48

ja jestem maleńka to nie ma problemu, że znajde nizszego :-) Ale tak poza tym to nie ma to wiekszego znaczenia jak sie kogoś kocha

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#140 Shanel

Shanel
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 20:10

dla mnie ma duze znaczenie, choć mój partner jest ode mnie wyższy tylko o 2 cm, tak czy tak musiałam porzucić moje kochane szpilki i przenieść sie i przyzwyczaić do płaskiego obuwia.