Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wzrost... czy dla was ma znaczenie//

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#201 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 października 2009 - 19:24

ma znaczenie :) tzn lubię wysokich mężczyzn, najlepiej jak najwyższych :P

oj dziewczynki :-) dla niektórych ma znaczenie dla innych nie- dla każdego takie pierdoły jak wzrost przestają mieć znaczenie jak się człowiek naprawdę zakocha :mrgreen: :lol:

#202 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 października 2009 - 19:32

la każdego takie pierdoły jak wzrost przestają mieć znaczenie jak się człowiek naprawdę zakocha :mrgreen: :lol:

dokładnie... :lol:

kocha się mimo wszystko

przecież nie jest sie z kimś dla jego wyglądu, a przekonanie, że z niższym facetem to nie będę bo np. lubię nosić szpilki jest... lekkomyślne :-P

#203 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 31 października 2009 - 12:30

oj dziewczynki dla niektórych ma znaczenie dla innych nie- dla każdego takie pierdoły jak wzrost przestają mieć znaczenie jak się człowiek naprawdę zakocha

ależ absolutnie się z Tobą zgadzam :) wiadomo, że tak się tylko mówi 'ma znaczenie, nie ma znaczenia' a w życiu codziennym zawsze się dzieje po swojemu :) wyrażamy tu tylko swoje zdanie na temat określonego 'typu' mężczyzn :)
mój ostatni facet miał zaledwie 170 czy parę cm powyżej więc jak na faceta był raczej niski :D dlatego jak widać w życiu codziennym jak się zakocha to nie ma znaczenia jaki jest jego określony typ :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#204 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 08:12

[quote name="amoramor"]Marzycielka24 napisał/a:
oj dziewczynki dla niektórych ma znaczenie dla innych nie- dla każdego takie pierdoły jak wzrost przestają mieć znaczenie jak się człowiek naprawdę zakocha[/quot

;-) zgadzam sie z tym całkowicie,ze wtedy to nic nie jest wazne tylko młosc,a jesli chodzi o mój typ to zawsze wolałam wyzszych,z racji tego ,że ja nie za wysoka 164 cm,i wsumie takie szczęscie zawsze miałam powyżej 180cm,lubię sie wtulic jak myszka i czuć się bezpiecznie w ramionach dużego męszczyzny ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#205 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 11:58

Moj wymarzony ideal jest wyzszy ode mnie 8-)
Taki z 185 cm ;-)

Ale w zyciu codziennym jednak ciagnie mnie do tych nizszych facetow ;-)
Kazdy, z ktorym sie spotykalam byl mojego wzrostu albo tyci tyci wyzszy ;-)
Na poczatku to mnie troszke hmm.. krepowalo :-P
Mialam wrazenie, ze kazdy sie na nas gapi i wysmiewa z boku :shock:

Z czasem sie przyzwyczailam ... i mialam gdzies co mysla ludzie ;-)
Teraz nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia ile cm wzrostu ma moj facet ;-)

M tez jest niski, odrobinke wyzszy ode mnie :lol: :lol:
Jak sie spotkalismy po raz pierwszy nawet mi przez glowe mysl nie przeszla "a odpusc sobie, bo znowu nizszy od Ciebie i na co Ci to" ;-)
Inne mysli mialam w glowie, ale mniejsza o to.... :lol:
Dobrze jest, jak jest <luzak></span>

#206 Nita

Nita
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 12:03

Dla mnie nie ma różnicy choć i tak mąż jest wyższy bo ma 185 a ja 172 za to nasza Werka ma 2 latka i ma 94 cm :-D Nie chciała bym niższego faceta od siebie :lol:

#207 Julia

Julia
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 17:27

Więc ja się nie będę wyłamywać i też powiem, że wolę wyższych mężczyzn. :mrgreen:
Ale jak facet ma to coś w sobie to już wzrost nie ma najmniejszego znaczenia. Sama łapię się na tym, że ujmują mnie faceci, którzy nie są wysocy, ale i tak mnie pociągają. ;-)

#208 hiccups

hiccups
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 18:52

lubię sie wtulic jak myszka i czuć się bezpiecznie w ramionach dużego męszczyzny ;-)

wspaniałe uczucie.. <dreams></span>

Chociaż ja osobiście miałam kiedyś faceta wyższego tylko ciut ciut albo może był tego samego wzrostu to wcale mi to nie przeszkadzało..
Wzrost nie jest tu najważniejszy.. <facio12></span> :->

#209 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 22:44

Wzrost jest ważny, musi być wyższy ode mnie. T jest wyższy ma coś około 180 cm, więc przy moich małych 162 jest idealnie i oczywiście bez problemów moge zakładać szpilki nie bojąc się że głupio razem wyglądamy :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#210 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 sierpnia 2010 - 18:17

ważny,lubie wysokich facetów.
ja mam 167
mąż 188 cm

:-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#211 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 09 sierpnia 2010 - 21:32

dla mnie wzrost też jest ważny, lubię w miarę wysokich facetów, a przynajmniej żeby miał ponad 170 cm ;-) ja jestem dosyć niska, więc o wyższego faceta nie trudno :-P
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#212 mloda23

mloda23
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 09 sierpnia 2010 - 22:03

To samo mam, ja mam 158 a moj maz 186 - ale uwielbiam wysokich:)
Dołączona grafika

#213 Explosivo

Explosivo
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 15 sierpnia 2010 - 20:09

Dla mnie wzrost faceta nie ma znaczenia, jeśli naprawdę się zakocham... Co innego dla kolesia niższego ode mnie o pół głowy. A o takiego nietrudno, bo mam nieco ponad 180 cm. Niedawno moje ośmiomiesięczne wzdychanie do takiego jednego skończyło się na "nie jesteś w moim typie". A następnego dnia od jego kolegów dowiaduję się, że po prostu wystraszył się różnicy wzrostu...
wyglądasz świetnie! ... I gotta follow my <3. No matter how far!

#214 Ditte

Ditte
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 20 sierpnia 2010 - 21:40

Ma znaczenie i to duże :-) Spotykałam się kiedyś z chłopakiem odrobinę wyższym ode mnnie(żegajcie szpilki) i czułam się jakoś niepewnie. Słabość do duzo wyższych mam chyba wyssaną z mlekiem matki :-P Uwielbiam się wtulać w takich wysokich... Poza tym urocze to, kiedy muszę stawać na palcach, żeby takiego pocałować - mimo, że sama mam sporo centymetrów :)

#215 LoveCzekoladka

LoveCzekoladka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 21 sierpnia 2010 - 09:04

moze byc w moim wzroscie :) byle nie nizszy! głupio bym sie czuła

#216 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 18:38

Jasne że wzrost ma znaczenie :) ale to chyba zależy od budowy każdej z nas, mnie np nie pasowałby facet mojego wzrostu :P
Poza tym uwielbiam wysokich <zakochany></span>
185 by mi wystarczyło :D

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#217 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 20:51

ja malutka jestem to zawze sie trafi wyzszy , mnie to nie preszkadza ile by bylo tych cm roznicy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#218 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 21:05

Jasne że wzrost ma znaczenie :) ale to chyba zależy od budowy każdej z nas, mnie np nie pasowałby facet mojego wzrostu :P
Poza tym uwielbiam wysokich <zakochany></span>
185 by mi wystarczyło :D

też lubie wysokich :D źle czułabym się mając faceta niższego od siebie lub równego wzrostem. Musi być wyższy, minimum 10 cm do obcasów :lol:
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#219 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 18:54

Wzrost ma dla mnie znaczenie. Mój były miał 196 cm i może to błahostka ale nie mogliśmy się całować na stojąco. Musiałam wiecznie czekać aż się schyli. :lol:

A teraz mam faceta wyższego o 10 cm ode mnie i jest super :D Czuję, że jest mi bliższy, bo nie spogląda na mnie z nieba <bejbi2></span>

#220 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 czerwca 2011 - 21:27

Kiedyś sobie powtarzałam, że mój ideał faceta to przede wszystkim wysoki... i co? A mianowicie to, że miłość nie wybiera i Mój jest ciut niższy ode mnie, czego w ogóle nie widać... to są max 3 cm :lol: . Z początku mi to przeszkadzało ale później... już nie. Kocham Go i chcę z Nim spędzić resztę życia. W końcu nie wygląd najważniejszy, a charakter ;-)