Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Popękane naczynka na twarzy co pomoże

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 379 postów

Napisano 31 stycznia 2025 - 08:14

Popękane naczynka na twarzy w przebiegu trądziku różowatego. Co pomoże, co jest w stanie dać dobre efekty? 

Dodam, ze zabiegi na razie nie wchodzą w grę

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 401 postów

Napisano 31 stycznia 2025 - 12:28

Na popękane naczynka ciężko coś zdziałać - na pewno wit C, ekstrakt np.z kasztanowca. Jeśli są bardzo widoczne to zostaje laser zamykający naczynka.
Ogólnie łatwiej jest zapobiegać niż potem leczyć. Jesli nie chcesz aby jeszcze więcej Ci ich się porobiło, kup sobie krem na dzień i na noc z serii Acnerose.

#3 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 31 stycznia 2025 - 14:21

Sama mam podobny problem. . Na razie na noc smaruję żelem z arniki z dodatkiem kropelki wit c a na wietrzny albo mroźny dzień zrobiłam masło shea, olej z rokitnika, olej arganowy i wit E jako konserwant. Na dzień krem z filtrem plus krem nawilżający, od jakiegoś czasu nakładam na twarz Acnerose: https://acnerose.pl/.../krem-na-dzien/ I jestem pozytywnie zaskoczona. Na tyle, ze planuje też dokupić i płyn i krem na noc.

#4 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 151 postów

Napisano 25 marca 2026 - 18:52

Może zabiegi medycyny estetycznej, czyli zamykanie naczynek? Wiem, że tego typu zabiegi wykonywane są w klinice medycyny estetycznej Neonia w Krakowie. Więcej na ten temat możecie poczytać tutaj: https://neonia.com.p...kanie-naczynek/ .