facet ma się za Tobą uganiać a nie ty za nim ! On ma dla Ciebie zrobić wszystko a nie ty dla niego a on ma to gdzieś
A co facet to jakiś pies że ma się uganiać z kobietami? Widać masz stare poglądy. Cudowne według mnie jest wzajemne uwodzenie siebie i zdobywanie siebie a nie że jedna osoba tylko to robi a kobieta jest wielce niedostępna bo to od razu stawia kobietę wyżej niż faceta a jak przychodzi co do czego to się wymaga od faceta by był "facetem" a jak on ma nim być skoro od początku go się stawia jako "psa"? Skoro lubisz rządzić to ok i skoro to facetowi pasuje to też ok ale nie wymagaj wtedy aby w kryzysowych sprawach zachował się jak facet bo on tego nie umie bo Ty jesteś od tego skoro rządzisz
Wszystko robić? Twoje myślenie mnie przeraża i to poważnie. Ty na prawdę poznajesz facetów? Który prawdziwy facet się na to zgodzi? Nie widzisz że niszczysz w ten sposób jego honor? Dumę? Według mnie to Ty jesteś w swoich związkach facetem a Twój facet to kobieta. W ogóle nie widać u Ciebie kompromisu, albo jest tak jak Ty chcesz albo w ogóle. Dla mnie to masakra dziewczyno.
Pozdrawiam

Temat jest zamknięty