Też właśnie to brałam pod uwage w swojej poprzedmiej wypowiedzi. I jeszcze raz powtórze,że łatwo jest komus wydac osoąd i powiedziec uciekaj od niego kobieto.
Roxi to perełka pisała w pierwszym poście (chyba nie czytałaś)
na poczatku byl cudowny.. kwiaty,czule slowka,dlugie spacery itp.. niestety 2lata temu zdradzil mnie z byłą
dwa lata temu?? miałaś 14 lat, a już Cię zdradził??
,pozniej przyszedl czas na kumpli,palenie tego co nie trzeba,problemy z policja,sprawa w sadzie..
Ile on ma lat że już ma takie problemy?
Ja mam brata w waszym wieku i wydaje mi się że to jest taki gówniarz, dziecko i z zachowania i z myślenia, jak przeklnie to mnie krew zalewa, co dopiero jakby palił, albo miał problemy z policją??
bylo dobrze,ale nie na dlugo,ostatnio zerwalismy,przez glupote,w nerwach,jednak na nastepny dzien 'wrocilismy do siebie'
czy to nie dziecinne?? a ty mi mówisz
Perełko że jesteś dojrzała
on jest bardzo nerwowy,w nerwach mowi i robi nieprzemyslane i bardzo bolesne rzeczy, krzyczy,wyzywa,szantazuje

wyzywa?? szantażuje?? czy tego aby nie jest za dużo ??
mielismy razem zamieszkac,zalozyc rodzine o ktorej zawsze marzylismy,bardzo go kocham,ale nie wiem czy bede umiala zyc z takim czlowiekiem,boje sie ze to nie ma sensu..
no ja też się boję że to nie ma sensu
czasem nie moge juz na niego patrzec,nawet jak nic nie zrobi,nie umiem czasem go przytulic,odpowiedziec na KOCHAM CIE... juz nie wiem co robic... prosze pomozcie:(
i to potwierdza tylko moje przekonanie że to nie jest miłość
anka1705 napisał/a:
Perełka93 napisał/a:
pomuc
pomóc
bardzo cenna uwaga w sprawie 
dla mnie cenna, bo mnie takie byki rażą po oczach
poza tym źle się czyta takie posty, np takie jak twoje, gdzie jest literówka na literówce i brakuje interpunkcji.