Nie mogę schudnąć
Napisano 05 kwietnia 2012 - 10:16
Napisano 05 kwietnia 2012 - 16:29
Napisano 05 kwietnia 2012 - 17:17
poszukja w necie jest taki wspolczynnik , który liczy ile twój organizm potrzebuje mimalnie aby funkcjonowac , tam sie podaje wiek, wage i chyba wzrostjest jakaś określona ilość kalorii, ktore trzeba spożyć w ciągu dnia?
mozna jeszcze tysiac kcalorii , ale nie dlugo, bo mozna zaburzyc metabolizm, i nie dostraczac odpowiedniej ilosci witamin
sporóbuj przez kilka dni liczyc ile kcalorii spozywasz i tam gdzie jest ich sporo spróbuj je eliminowac , albo jesc cos innego . czasem drobna ilosc czegos a bomba kaloryczna np sałatka warzywan i MAJONEZ albo sałatka i OLEJ , albo zupa jarzynowa i SMIETANA 30 .
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 kwietnia 2012 - 18:12
Napisano 05 kwietnia 2012 - 18:24
no aby schudnąc to najlepiej spozywac mniej niz sie potrezbuje to wtedy spala sie nadmiar który sie ma.owinnam spożywać jakieś 1600kcal ale wole 1300
a jadasz owoce warzywaale już mam te obawy, że właśnie nie dostarczam niezbędnych witamin itp
nie sa złe jak sa zdrowe , latwoprzywajalne np zboza .lość spożywanych węglowodanów (jakoś 70%),
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:00
dzisiaj specjalnie władowałam w siebie płatki owsiane i galaretke, żeby przekroczyć 1000kcal
niby tak, ale chodzi o to, że jak ograniczy się weglowodany, chociażby do 40% to chudnie się szybciejnie sa złe jak sa zdrowe , latwoprzywajalne np zboza .lość spożywanych węglowodanów (jakoś 70%),
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:03
i baardzo dobrzedzisiaj specjalnie władowałam w siebie płatki owsiane
pamietaj aby duzo pic
jesli zdarzy sie to raz na jakis czas to nie jest to złe , byle nie co drugi dzień.z tym że ostatnio zdarzały mi się dni, że jadłam nawet niecałe 900
no to bardzo dobrzeJadam zdrowo, posiłki
jak sie za szybko chudnie , to szybciej potrafi wrocice jak ograniczy się weglowodany, chociażby do 40% to chudnie się szybciej
a ruszasz sie do tego
[ Dodano: 2012-04-05, 20:07 ]
organizm bardzo szybkosie przyzwyczaja do jedzenia mniej slodkich rzeczyjestem z siebie bardzo dumna że w końcu udało mi się ujarzmić apetyt na słodycze
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:09
Mam nadzieje, że nie bedzie efektu jojo
A Ty jesteś na jakieś diecie?;>
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:20
to moze staraj sie chodzic , albo hula hoop. ja tez jestem len do cwiczen , jak mam zapal to trzy dni z rzedu cwicze a potem nic. sama nie cwiczylam w domu od 1,5 tygodnia.Ostatnio mam z tym problem, bo już chyba nie ćwicze 3 tyg, po prostu mi się nie chce...ale wiem, że w końcu musze się przemóc i zacząć się ruszać
postaraj sie pewne nawyki zachowac , aby nie byłono i ogólnie zamierzam jeszcze żyć tak przez pół roku, żeby być w końcu piękną
D
.efektu jojo
ja aby cwiczyc silna wole postanowila przez post nie jesc slodyczy , dokladne okreslenie ile dni sie czlowiek ograniczy dla mnie jest lepsze , niz zobacze ile wytrzymam . poza tym raz czy dwa razy w tygodniu chodze pocwiczyc , glownie sa to cwiczenia na matach, jakies rozciagajaceA Ty jesteś na jakieś diecie?;>
z tym, ze mnie sie zdarzalo jesc cos slodkiego , ale wtedy redukowalam inne posilki , bo wiedzialam ze totalne zakazy mnie szybko zniecheca.
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:29
postaraj sie pewne nawyki zachowac , aby nie było
.efektu jojo
wiem, wiem
Ja w sumie nie mam teraz problemów ze słodyczami, bo po prostu mnie do nich nie ciągnie, co w sumie troche mi pomaga, bo nie wiem co bym zrobiłam, gdybym na przykład na ich widok nie mogła się powstrzymać przed ich zjedzeniem
a ile mniej więcej kalorii spożywasz dziennie?
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:37
biszkopty bym zjadla, ale tyle czekolady chyba niepotrafiłam nawet na raz zjeść dwie tabliczki czekolady czy duże opakowanie biszkoptów...
srednio do 2 tysiecy , ale jak mam ochote np na nalesniki czy placki ziemniaczane , albo pierogi to jem wiecej i wtedy mam ponad 3 tysiacea ile mniej więcej kalorii spożywasz dziennie?
ja raczej nie kupuje , moja bratanica czesto ma jakies slodycze od dziadka, wujków itp i czasem tam cos zjadam.po prostu mnie do nich nie ciągnie,
ile bys chciala stracic
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:45
ile bys chciala stracic
hmm...zaczęłam z wagą 77 kg (masakrycznie duzo, ale w końcu musiałam się wziąć za siebie) teraz jest 69,5 kg. Na początku diety zakładałam, że musze dobić do 65kg i wiem, że mi się uda, bo jestem bardzo zdeterminowana, ale wiadomo że chciałabym jeszcze więcej
a jak u Ciebie?
Napisano 05 kwietnia 2012 - 19:53
wazne , aby na diecie nie cierpiec, bo to jest frustrujace i czlowiek szybko odpuszcza. zycze aby sie udalo i fajnie ze zakladasz sobie takie małe cele , a nie ze chcesz od razu wygladac jak modelkano i myślę, że jeśli będę ograniczać jedzenie (no i zaczne ćwiczyć
ja waze okolo54- 55 tylko ja jestem malutka. przy czym u mnie strata kg to szybko zmiana rozmiaru . jak dwa lata temu zgubilam okolo 4-5 kg < trudno mi okreslic , bo rozne wagi roznie pokazywały> to wkolo nikt nie zauwazył , bo niemialam jakies wielkiej nadwagi , wiec nie bylo widac ze cos zgubilam; ale w ciuchach to potrafily byc 2 rozmiary.a jak u Ciebie?
Napisano 05 kwietnia 2012 - 20:02
to fakt, jekby się nad tym zastanowić, to właśnie w tym tkwi przyczyna tego, że wiele kobiet poddaje się i wraca do poprzednich nawyków żywieniowychwazne , aby na diecie nie cierpiec, bo to jest frustrujace i czlowiek szybko odpuszcza. zycze aby sie udalo i fajnie ze zakladasz sobie takie małe cele , a nie ze chcesz od razu wygladac jak modelka
waga bardzo fajna musze przyznać
Napisano 05 kwietnia 2012 - 20:13
dziekiwaga bardzo fajna musze przyznać
kiedys byla bardzo stala, nie tylam nie chudlam, teraz troche folgowania i ubranka opiete
wpadaj czesciej na forum i pisz o efektach , trudnosciach itp
Napisano 05 kwietnia 2012 - 20:17
wpadaj czesciej na forum i pisz o efektach , trudnosciach itp
jasne
Napisano 08 kwietnia 2012 - 10:43
zycze wytrwałosci a potem utrzymania wagi.Już nie mogę się doczekać, aż będę ważyć te 65kg a potem jeszcze mniej
Napisano 08 maja 2012 - 12:00
to fakt, jekby się nad tym zastanowić, to właśnie w tym tkwi przyczyna tego, że wiele kobiet poddaje się i wraca do poprzednich nawyków żywieniowychwazne , aby na diecie nie cierpiec, bo to jest frustrujace i czlowiek szybko odpuszcza. zycze aby sie udalo i fajnie ze zakladasz sobie takie małe cele , a nie ze chcesz od razu wygladac jak modelka
a znacie jakieś sposoby na to, by na diecie nie cierpieć? dla mnie już sama myśl o diecie jest cierpieniem
Napisano 09 maja 2012 - 18:14
Napisano 09 maja 2012 - 18:20
plastry-odchudzajace-cudo-czy-kicz-vt5616.htm
pastylki-dla-pochudniecia-bez-efektu-jo-jo-vt7270.htm
novalium-figura-vt8123.htm
dlaczego-mamy-sie-ograniczac-vt7392.htm
suplementy-i-odzywki-vt1456.htm
vitalia-vt1319.htm
alli-vt5938.htm
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.