Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 584 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-10, 12:09 Vitalia
Drogie forumki czy kozystaliście ju kiedyś ze stronki vitalii?? Ja z ciekawości tam zerknelam są to diety doapsowywane indywidualnie dla każdej osoby (oczywiście odplatnei) przez dietetyczki ,za dodatkowa oplatą wysyłają harmonogram ćwiczeń na cały tydzień pokazane na animacjach 3D.Poczytałam recenzje wszystkie osoby były zadowolone ,więc skusiłam się i wykupiłam pakiet na prubę na 1 miesiąc zobaczymy co z tego będzie .Wypełnilam ankiete (jak sie odżywiam,czy nie jestem chora ,ile chce dziennie posiłków,jakie mam oczekiwania,jaką mam aktywność fizyczną itp) w niedziele mam dostac juz instrukcję i od poniedziałku jechana musze zrzucic pare kilo do marca bo czeka mnie weselicho kuzynki http://www.diety.interia.pl/?mid=4&fid=4 tak wygląda ta stronka podobają mi sie pomysły z pamiętnikami gdzie opisujemy swoje postępy .
Ps:Jeśli złamalam regulamin umieszczaniem adresu stronki to proszę o usunięcie go.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 12:30
Diabliczko666 ktos pokazywal mi to stronke ale nie pamietam kto jak ukladaja harmonogram dietetyczki to musi dac bardzo dobre rezultaty o nawet jest tam licznik z kaloriami nawet ta cena za 11 miesiac nie jest duza bo gdybys poszla do dietetyczki zaplacialbys wiecej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum