A jaką dietę radzicie, kiedy nie wolno ćwiczyć? Niestety, lekarz mi nie pozwala póki co, a kilogramów jest jednak za dużo..
Nie mogę schudnąć
Napisano 09 września 2015 - 19:40
Napisano 23 września 2015 - 09:30
Warto się chociaz trochę ruszać, nawet jeśli odpadają ćwiczenia to warto chociaż chodzić na spacery, zamiast windy korzystać ze schodów itp. A powiedz ile masz do zgubienia, co lubisz jeść, sama gotujesz czy raczej nie?
Napisano 24 września 2015 - 12:23
Też tak miałam przez dłuższy czas. Nie dość, że sama źle się z tym czułam, to jeszcze cały internet aż huczy od zdjęć i aplikacji "motywacyjnych", profili na insta itd. Na początku mnie to denerwowało, a potem sama zaczęłam się w to zagłębiać i szukałam coraz to nowych aplikacji. Stwierdziłam, że skoro z telefonem się nie rozstaje, to może zacznę korzystać z niego pożytecznie ![]()
Zalajkowane profile dodały mi motywacji i teraz jestem na dobrej drodze
Może poszukaj coś w sieci?
/link/
Napisano 15 października 2015 - 16:51
Od patrzenia w telefon to chyba raczej nie schudnę @itomka. ![]()
@MychA staram się spacerować i ruszać się w domu też więcej, gotować lubię i nie gotuję tłusto, jem sporo warzyw, a jednak.... Myślałam już nawet o jakiejś gotowej diecie, ale zupełnie się na tym nie znam...
Użytkownik Tilla edytował ten post 15 października 2015 - 16:59
Napisano 30 października 2015 - 16:04
No to możesz spróbować np. Cambridge, tam jesz częściowo gotowe produkty, a częściowo takie przygotowywane w domu, mają fajne lekkie przepisy na stronie. W zależności od tego ile i w jakim czasie musisz schudnąć jesz 3-2 produkty gotowe i 2-3 dania, które przygotujesz sama, czyli łącznie jest 5 lekkich posiłków dziennie.
Napisano 04 lutego 2016 - 21:04
Zgadzam się z Mychą
na tej diecie jest już parę znanych mi osób włączając to moją mamę
udało jej się zrzucić już około 9kg oczywiście bez ćwiczeń bo niestety nie pozwala jej na to stan zdrowia. Także wydaje mi się że i tobie Tilla uda się spokojnie dojść do wymarzonej wagi.
Napisano 14 lutego 2016 - 21:06
W końcu to dieta ostatniej szansy, nie takie "przypadki" na niej tracą wagę ![]()
Napisano 29 lutego 2016 - 16:42
Warto wziąć pod uwagę,ze nie każda dieta każdemu spasuje.Ja dobierając dietę nie pomyślałam nawet o tym aby wzorować się na jakiejś zgapionej z internetu czy też książki.Wybrałam się do dietetyka,zrobiłam badanie genetic lab i dopiero na jego podstawie ułożyłam pod okiem specjalisty dietę.
Napisano 10 czerwca 2016 - 07:55
Ja jakoś nie mogę wytrwać przy żadnej diecie, próbowałam kiedyś south beach, dukana ale to nie dla mnie i mam problem z podjadaniem, to chyba mój największy grzeszek, staram się dużo ćwiczyć ale wciąz nie mogę wrócić do sylwetki sprzed ciązy
pomocy, jak na razie tylko wczoraj sobie herbatę odchudzającą kupiłam i mam nadzieję, że chocąż na podjadanie pomoże, tak mi ją zachwalała koleżanka