Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakup nieruchomości

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 09 listopada 2021 - 12:46

Sprawa kobieca nie kobieca . Mam pytanko do osób które kupiły dom . Mam 27 lat , partner 28 . Zarabiamy łącznie ok 4500 -5000 zł .marzy mi się mieszkanie z podwórkiem (?) o ile coś takiego istenieje lub mały dom . Mamy psa który musi mieć podwórko stad ten wymóg . Moje marzenie jest realne do spełnienia? Totalnie nie wiem jak się za to zabrać . Myślałam o czymś do generalnego remontu żeby powolutku sobie „dziubac „ ale nie wiem czy to dobry pomysł bo mimo wsyztsko chciałabym zamieszkać chociażby mając sama łazienkę i kuchnie do końca tego roku . Proszę o wasze historie / wszelkiego rodzaju rady . Szukam czegoś w Wielkopolsce Steszew / Grodzisk wielkopolski / koscian . Jaki rejon jest tani w tych tematach ? Z jakimi opłatami muszę się mierzyć mając dom ? Opłata za prąd, wodę , ścieki i podatek za posesje ale coś jescze ? Podajcie jakie macie mniejwiecej domy i jakie opłaty za mc

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 09 listopada 2021 - 13:45

Radzę sie wstrzymać przez jakiś czas. Obserwuję ceny działek od roku. Ceny rosną w tempie astronomicznym. Działka, która w zeszłym tygodniu kosztowała 200 tysięcy, w kolejnym kosztuje 220. To nie wymysł, widzę to na własne oczy. Ta bańka musi w końcu pęknąć, więc poczekaj. Bo przy obecnych cenach i Waszych zarobkach marnie to widzę...

Ogolnie mozesz zastanowić sie nad kupieniem mieszkania z ogródkiem na parterze:

https://homly.to/art...-warto-je-kupic

Takie rozwiazanie ma wiele zalet, jak jest opisane tutaj. 

#3 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 515 postów

Napisano 20 grudnia 2021 - 17:40

Wiecie, jak chcecie kupić lub sprzedać swoje mieszkanie, to  na biuro nieruchomości koszalin https://chmielewski-nieruchomosci.pl możecie polegać. Oni doskonale znają nasz rynek i dopasują do naszych potrzeb odpowiednie rozwiązanie. W razie czego też można liczyć na ich pełne doradztwo.

#4 Taliczan

Taliczan
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano dziś, 17:06

Jakby co tutaj znajdują się dobre oferty kredytów mieszkaniowych: Najtańszy Kredyt Mieszkaniowy – Ranking, Oferty Banków i Kalkulator 2026 warto się zastanowić który wybrać.