Zakupy Grupowe
Napisano 12 stycznia 2012 - 16:46
Produkty, wycieczki, zabiegi Spa itd w niższej cenie?
Jakie są wasze opinie i doświadczenia?
Napisano 12 stycznia 2012 - 17:17
pierwsze slyszezakupy grupowe przez internet?
Głupie pytanie...ale cos wiecej o tym?
bo mnie sie zakupy grupowe w realu kojarza z wyprawa z kolezankami na sklepy.
Napisano 12 stycznia 2012 - 17:18
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 stycznia 2012 - 17:24
groupon , okazik itp nie wiedziałam czy mogę podać nazwy.to zakupy przez groupona i podobne portale
ja często oglądam ale nigdy nic nie kupiłam i jestem ciekawa waszych opinii
Napisano 12 stycznia 2012 - 17:55
m.in z oferty dentysty (bon 250zł za 70zł),zakupy w sklepie spożywczym z dostawą do domu (pakiet 100zł za 60zł),bony do pizzeri (bon 60zł za 30zł),bony do innych knajpek (nie pamiętam wysokości zniżek),bon do sklepu zoologicznego (80zł za 40zł) itd....
to takie pierwsze co mi przyszły na myśl
jeśli chodzi o knajpy to często alkohol nie wlicza się w cenę i bony raczej są jednorazowe - wyjątkiem był dentysta gdzie Misiak chodził i pani od kuponu odliczała cenę danej usługi
Moje koleżanki często widząc ofertę do fryzjera lub kosmetyczki dzwoniły i pytały czy za niższą cenę nie zrobią tego co oferują na gruponie i panie często się zgadzały
Czyli jeśli w necie oferta jest na usługę za 100zł,a cena to 70zł - fryzjerka dostaje 35zł. I gdy dziewczyny dzwoniły to umawiały się na zasadzie,że się zapiszą i zapłacą np.50zł. Oczywiście kupon na gruponie nie był kupowany. Nie wiem czy obecnie też jest tak,że zysk jest dzielony po połowie,ale całkiem możliwe
Trzeba też pilnować czy kupon naprawdę jest okazją czy tylko sprytnym chwytem
Napisano 12 stycznia 2012 - 18:39
Tak jest - dzielą się po połowie. jak byłam u tej fryzjerki, to tez tak dzwoniiłyMoje koleżanki często widząc ofertę do fryzjera lub kosmetyczki dzwoniły i pytały czy za niższą cenę nie zrobią tego co oferują na gruponie i panie często się zgadzały
bo to podobno jest tak,że połowa ceny kuponu idzie do właściciela zakładu,a drugą połowę zabiera grupon.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 12 stycznia 2012 - 18:40
Napisano 12 stycznia 2012 - 18:52
Napisano 12 stycznia 2012 - 21:12
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 12 stycznia 2012 - 21:39
oraz właśnie fryzjer i kosmetyczka ale nigdy się nie zdecydowałam
Napisano 12 stycznia 2012 - 21:40
Napisano 12 stycznia 2012 - 21:45
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 stycznia 2012 - 23:42
Tego równiez ciekawa jestemmnie przede wszystkim ciekawią wycieczki bo ceny są atrakcyjne
Ale nie słyszałam, żeby ktos na jakąś wycieczkę się wybrał
Napisano 13 stycznia 2012 - 12:52
my byliśmy 3 dni w Kazimierzu Dolnym (o ile to można nazwać wycieczkąAle nie słyszałam, żeby ktos na jakąś wycieczkę się wybrał
Napisano 13 stycznia 2012 - 13:37
my byliśmy 3 dni w Kazimierzu Dolnym (o ile to można nazwać wycieczkąAle nie słyszałam, żeby ktos na jakąś wycieczkę się wybrał
) właśnie z grupona, w cenę był wliczony nocleg ze śniadaniami i rowery. fajnie było i rzeczywiście połowę taniej wyszło
No to rzeczywiście fajne, jak Wam wyszło połowę taniej
Napisano 17 maja 2012 - 11:20
Napisano 19 maja 2012 - 11:37
My z T pojechaliśmy na weekend do Torunia i wszystko było tak jak opisane na gruponie. Byliśmy bardzo zadowoleni z wycieczki.mnie przede wszystkim ciekawią wycieczki bo ceny są atrakcyjne
Z grupona i grupera bardzo często korzystam. Najczęściej są to zabiegi, które w normalnej cenie nie mogłabym kupić.
Napisano 02 października 2012 - 13:56
Napisano 14 października 2012 - 00:03
no i moj angielski za 40 jednostek lekcyjnych zaplacilam 230 zł,
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko