Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakupy Grupowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
51 odpowiedzi w tym temacie

#21 marella

marella
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 18 października 2012 - 13:11

Mnie ostatnio Praga zaciekawiła, ale jak sprawdziłam opinie i ceny hostelu to nie było już tak kolorowo. Trzeba być ostrożnym pod tym względem.
Dołączona grafika

#22 lotta

lotta
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 22:51

karnety na silownie/fitness tylko tam kupuje , zawsze minimum 50 procent taniej jest,
no i moj angielski za 40 jednostek lekcyjnych zaplacilam 230 zł,

A jaki poziom nauczania jest w szkołach oferujących taką naukę? Widziałam ostatnio kilka ciekawych ofert i stwierdziłam, że chyba trzeba się podszkolić i przypomnieć trochę.

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 stycznia 2013 - 22:29

A jaki poziom nauczania jest w szkołach oferujących taką naukę

ja nie odczulam, ze uczy nas lektor slabiej, bylo ok,

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 natalie36

natalie36
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 26 stycznia 2013 - 22:25

A co sądzicie o różnego rodzaju ofertach turystycznych? Przeglądałam ostatnio Grupera i widziałam wiele ciekawych możliwości wyjazdu po atrakcyjnej cenie. Czy ktoś z Was już z takich ofert korzystał?

#25 lotta

lotta
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 27 stycznia 2013 - 14:43

Masz na myśli wyjazdy na ferie czy Walentynki? Ja się natknęłam na bal walentynkowy w Krakowie.

#26 VanityStuff

VanityStuff
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 27 marca 2013 - 19:15

korzystała kiedyś z zabiegu o kosmetyczki z zakupów grupowych i powiem szczerze że jakoś wykonanej usługi byla dużo gorsza niż kiedy płaci się zwykłą cenę. Pamiętam jak pracowałam w restauracji i ktoś przyszedł z kuponem to musieliśmy dawać znać kucharzom - na pewno przygotowywali mniejsze porcje niż normalnie ;/// ale i tak jak za pół ceny się opłaca :) często korzystam z zakupów grupowych dla firm (b2b deal) bo idzie trafić na bardzo ciekawe promocje za usługi dla firmy i jakoś nigdy nie były te usługi gorszej jakości. Być może dlatego, że jeśli świadczą usługę dla firmy to liczą na długą współpracę, nie to co ze "zwykłym szaraczkiem" ;)

#27 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 15:26

inqaa, ostatnio moja koleżanka korzystała z oferty travel i wybrała się z chłopakiem na 8 dni do Karpacza. Wrócili zadowoleni i z tego, co mówili wszystko było zgodne z opisem ;-)
Mam też znajomego, który często kupuje takie weekendowe pobyty w nadmorskich hotelach i spa i to, na co narzekał akurat nie było z grouponem związane.
Hotel, w którym pracuje moja mama też ogłasza się na grouponie i przez niego nie są tylko dostępne apartamenty o najwyższym standardzie. Poza tym wszystko jest ok.
Także ja na Twoim miejscu bym brała ;-)

#28 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 15:43

karatetyka, oo świetnie, że choć jedna pozytywna opinia jest :mrgreen: :mrgreen: W ofercie nie jest podany dokładny termin, więc zastanawiam się czy trzeba zadzwonić i go ustalić przez kupnem oferty czy już po :-> A powiem szczerze, że kusi mnie bardzo ten wyjazd, z samego nawet względu, żeby pobyć trochę w zacisznym miejscu z dala od wszystkich ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#29 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:00

zastanawiam się czy trzeba zadzwonić i go ustalić przez kupnem oferty czy już po

A nie napisali tego w ofercie? Z tego co wiem z reguły narzucony jest okres, w którym ofertę trzeba wykorzystać, a konkretny termin rezerwuje się już po zakupie ;-)

#30 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:04

Z tego co wiem z reguły narzucony jest okres

okres jest ustalony jako "majówka". Musiałabym zadzwonić i zarezerwować określone dni ;-)

#31 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:10

Skoro groupony są dostępne, to i miejsca są dostępne, więc konkretnie rezerwujesz już po zakupie ;-) Na 99%, ale dla pewności doczytaj jeszcze ;-)

#32 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:10

inqaa, najlepiej zadzwoń sobie tam teraz i dowiedz się jaki termin mają dostępny.
na tzw majówki hotele mogą być już pełne...
jak Ci ktoś potwierdzi dostępność to zrób rezerwację przez grupon

#33 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 18:12

jak Ci ktoś potwierdzi dostępność to zrób rezerwację przez grupon

dokladnie w wiekszosci ofert jest zapisek aby przed zakupem sprawdzic dostepnosc miejsc.

#34 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 15:49

Wycieczka na majówkę zakupiona, opłacona i już nieodwołalnie jedziemy <jupi></span> Zadzwoniliśmy do hotelu, najpierw zapytaliśmy czy w ogóle jest dany termin wolny a następnie kupiliśmy ofertę na Grouponie i zadzwoniliśmy ponownie, żeby ostatecznie potwierdzić rezerwację :-D
Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.

#35 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 18:57

gory czy co to bedzie ???

Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.

ja kilka razy korzystałam i tylko raz sie rozczarowałam.

#36 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 19:17

inqaa, to życzę przyjemnych wojaży!
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
I jak już wrócicie, to napisz jak było. Mnie też nie raz kusiły wyjazdy z Grouponu. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#37 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 kwietnia 2013 - 08:46

gory czy co to bedzie

Ani góry ani morze, szkoda nam kasy na paliwo na takie długie wojaże, w obie strony nad morze to około 800 km a na 3 dni to jednak za dużo pieniędzy :->
Jedziemy pod Warszawę do takiej spokojnej wsi, nocleg w hotelu z restauracją. Żadnych takich wielkich rewelacji, ale nam chodzi o to, by po prostu wypocząć. W cenie mamy śniadania + powitalną 3 daniową kolację z lampką wina.
A cenowo jak dla mnie bardzo korzystnie.

A w Warszawie mieszka kuzynka K, więc wracając podjedziemy do niej, jeszcze zwiedzimy sobie trochę miasto i wrócimy do domu :-P

#38 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 kwietnia 2013 - 18:37

Jedziemy pod Warszawę do takiej spokojnej wsi, nocleg w hotelu z restauracją. Żadnych takich wielkich rewelacji, ale nam chodzi o to, by po prostu wypocząć. W cenie mamy śniadania + powitalną 3 daniową kolację z lampką wina

no to super , ja osobisce gor nie lubie, wiec takie spokojne spedzenie czasu poprostu w innym miejscu to to co tez lubie.

#39 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 03 maja 2013 - 19:36

I jak już wrócicie, to napisz jak było.

Jeżeli chodzi o hotel to było tak jak powinno być.
Śniadania w formie bufetu szwedzkiego były bardzo smaczne i obfite że tak napiszę :-P

Pokoje też całkiem przyjemne, liczyłam na wannę i była wanna. Mam nadzieję, że nie przyślą nam rachunku za wodę, bo 2 dni pod rząd kąpaliśmy się w wannie pełnej wody :mrgreen:

Nie mam się do czego przyczepić, na pewno będę korzystać z takich ofert częściej i bez obaw :->

#40 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 06 maja 2013 - 18:32

O to dobrze, że macie takie dobre opinie o tych wyjazdach. :) Ostatnio nawet myślałam czy nie zafundować sobie jakiegoś wyjazdu na naszą rocznicę ślubu, ale trochę miałam obawy, czy wszystko będzie ok. :) Chyba zaryzykuję. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"