Zakupy Grupowe
Napisano 24 stycznia 2013 - 22:51
karnety na silownie/fitness tylko tam kupuje , zawsze minimum 50 procent taniej jest,
no i moj angielski za 40 jednostek lekcyjnych zaplacilam 230 zł,
A jaki poziom nauczania jest w szkołach oferujących taką naukę? Widziałam ostatnio kilka ciekawych ofert i stwierdziłam, że chyba trzeba się podszkolić i przypomnieć trochę.
Napisano 25 stycznia 2013 - 22:29
ja nie odczulam, ze uczy nas lektor slabiej, bylo ok,A jaki poziom nauczania jest w szkołach oferujących taką naukę
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 stycznia 2013 - 22:25
Napisano 27 stycznia 2013 - 14:43
Napisano 27 marca 2013 - 19:15
Napisano 22 kwietnia 2013 - 15:26
Mam też znajomego, który często kupuje takie weekendowe pobyty w nadmorskich hotelach i spa i to, na co narzekał akurat nie było z grouponem związane.
Hotel, w którym pracuje moja mama też ogłasza się na grouponie i przez niego nie są tylko dostępne apartamenty o najwyższym standardzie. Poza tym wszystko jest ok.
Także ja na Twoim miejscu bym brała
Napisano 22 kwietnia 2013 - 15:43
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:00
A nie napisali tego w ofercie? Z tego co wiem z reguły narzucony jest okres, w którym ofertę trzeba wykorzystać, a konkretny termin rezerwuje się już po zakupiezastanawiam się czy trzeba zadzwonić i go ustalić przez kupnem oferty czy już po
Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:04
okres jest ustalony jako "majówka". Musiałabym zadzwonić i zarezerwować określone dniZ tego co wiem z reguły narzucony jest okres
// Mission completed
Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:10
Napisano 22 kwietnia 2013 - 16:10
na tzw majówki hotele mogą być już pełne...
jak Ci ktoś potwierdzi dostępność to zrób rezerwację przez grupon
Napisano 22 kwietnia 2013 - 18:12
dokladnie w wiekszosci ofert jest zapisek aby przed zakupem sprawdzic dostepnosc miejsc.jak Ci ktoś potwierdzi dostępność to zrób rezerwację przez grupon
Napisano 24 kwietnia 2013 - 15:49
Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
// Mission completed
Napisano 24 kwietnia 2013 - 18:57
ja kilka razy korzystałam i tylko raz sie rozczarowałam.Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
Napisano 24 kwietnia 2013 - 19:17
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
I jak już wrócicie, to napisz jak było. Mnie też nie raz kusiły wyjazdy z Grouponu. :->
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 25 kwietnia 2013 - 08:46
Ani góry ani morze, szkoda nam kasy na paliwo na takie długie wojaże, w obie strony nad morze to około 800 km a na 3 dni to jednak za dużo pieniędzy :->gory czy co to bedzie
Jedziemy pod Warszawę do takiej spokojnej wsi, nocleg w hotelu z restauracją. Żadnych takich wielkich rewelacji, ale nam chodzi o to, by po prostu wypocząć. W cenie mamy śniadania + powitalną 3 daniową kolację z lampką wina.
A cenowo jak dla mnie bardzo korzystnie.
A w Warszawie mieszka kuzynka K, więc wracając podjedziemy do niej, jeszcze zwiedzimy sobie trochę miasto i wrócimy do domu
Napisano 25 kwietnia 2013 - 18:37
no to super , ja osobisce gor nie lubie, wiec takie spokojne spedzenie czasu poprostu w innym miejscu to to co tez lubie.Jedziemy pod Warszawę do takiej spokojnej wsi, nocleg w hotelu z restauracją. Żadnych takich wielkich rewelacji, ale nam chodzi o to, by po prostu wypocząć. W cenie mamy śniadania + powitalną 3 daniową kolację z lampką wina
Napisano 03 maja 2013 - 19:36
Jeżeli chodzi o hotel to było tak jak powinno być.I jak już wrócicie, to napisz jak było.
Śniadania w formie bufetu szwedzkiego były bardzo smaczne i obfite że tak napiszę
Pokoje też całkiem przyjemne, liczyłam na wannę i była wanna. Mam nadzieję, że nie przyślą nam rachunku za wodę, bo 2 dni pod rząd kąpaliśmy się w wannie pełnej wody
Nie mam się do czego przyczepić, na pewno będę korzystać z takich ofert częściej i bez obaw :->
// Mission completed
Napisano 06 maja 2013 - 18:32
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"