Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-02-07, 21:00 suplementy i odżywki
czy któraś z was miała już doczynienia z jakimikolwiek suplementami lub odżywkami? ja planuje małą sesje HMB+ kreatyna+ ewentualnie jakaś odżywka białkowa. mam zamiar przytyć jakieś 5-6 kilo (gubiąc przy tym zbędny tłuszczyk). jednak nie wiem czy taka kombinacja odźywek będzie najlepsza.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
tuptunio, podpytam brata bo on chodzi na siłownię i bierze jakieś odżywki i białko na przyrost mięśni. Wiem że bierze karnitynę i jakieś koktaile sobie robi- mleko+ banany + jakaś odzywka o smaku wanilii.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-02-07, 21:22
l-karnityna to spalacz, a te koktajle to pewnie białko mój R. jest strasznie zażarłym "złomiarzem" ale nie chce mu narazie mówić że planuje coś kupić, bo on zawsze dużo tego wszystkiego brał i nie pozwoli mi (niby z troski o mnie, ale pewnie boi sie że bede lepiej wyglądała od niego ) Roszpunka dziękuje
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 275 dni temu Posty: 11 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 174
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-22, 11:29
tuptunio ja od sierpnia 2007 do pazdziernika 2007 schudlam 8 kilo, cwiczac 2 x w tygodniu na silowni i fitness, malo jadlam, pilam jedynie mnostwo herbatek z L-karnityna, bralam jakies suplementy diety z mikroelementami, witaminami, udalo sie schudnac jednak nie wiem czy to nie dzieki wysilkowi fizycznemu, nie jadlam zadnych odzywek ani tym bardziej zadnych CLA wiec nie wiem dokladnie jak to dziala. Ale zachecam do cwiczen na fitness, nie dosc ze swietna zabawa to jeszcze widac efekty:)
tuptunio ja od sierpnia 2007 do pazdziernika 2007 schudlam 8 kilo, cwiczac 2 x w tygodniu na silowni i fitness, malo jadlam, pilam jedynie mnostwo herbatek z L-karnityna, bralam jakies suplementy diety z mikroelementami, witaminami, udalo sie schudnac jednak nie wiem czy to nie dzieki wysilkowi fizycznemu, nie jadlam zadnych odzywek ani tym bardziej zadnych CLA wiec nie wiem dokladnie jak to dziala. Ale zachecam do cwiczen na fitness, nie dosc ze swietna zabawa to jeszcze widac efekty:)
mgosiekm a możesz napisać jakie dokładnie herbatki piłaś?
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 247 dni temu Posty: 26 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Maciej
Wysłany: 2008-03-20, 12:34
Hej.
Dziewczyny nieźle nieźle.
Pamiętajcie przy tym wszystkim co spożywacie musicie pić dużo wody oraz pamiętajcie o oliwie z oliwek ponieważ białko jest ciężko przysfajalne przez organizm.
Po pierwsze musisz określić jasny cel jaki chcesz osiągnąć?
Czy nabrać masy mięśniowej, czy schudnąć (bo chyba dwa wątki się tu przewineły).
Inaczej się ćwiczy na masę mięśniową a inaczej aby schudnąć
recellox -jak dla mnie to suplement w postaci kapsułek które zażywa się po jednej dziennie przez 30 dni acz kolwiek ja wybrałam 2 opakowania bo efekty zauważyłam pod koniec pierwszego op. ale jeśli chodzi o szczegóły to muszę je przepisać
działanie:
-redukuje objawy celulitu
-wzmacnia włosowate naczynie krwionośne i limfatyczne powodując lepsze ukrwienie i odżywianie tkanek
-przyspiesza metabolizm tkanki tłuszczowej
-Bioflawonidy hamują procesy utleniania witamin w organizmie
-WNKT tworzą strukturę błon komórkowych ,sa ważnym składnikiem ceramidów naskórka czyniąc skórę gładką i elastyczną ,chronią też skórę przed działaniem wolnych rodników
-krzem pełni ważną rolę w procesie tworzenia tkanki łącznej i kolagenu oraz przeciwdziała powstawaniu obrzęków - jednej z przyczyn powstawania cellulitu
- ekstrakt z morszczynu wpływa na metabolizm tkanki tłuszczowej
-ekstrakt z liścia pokrzywy działa na gospodarkę płynami ustrojowymi ,ułatwiając drenaż tkanek i eliminując toksyny .
ufffffffffffff:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum