Poprzedni temat :: Następny temat
pastylki dla pochudnięcia bez efektu jo jo...
Autor Wiadomość
victoriavl 

Informacje:
Dołączyła 411 dni temu

Profil:
Wzrost: 165
Włosy: czarny
Partner: Witalij
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-04-29, 17:45   pastylki dla pochudnięcia bez efektu jo jo...

Dzień dobry ! drogie dziewczyny! Prosi, poradźcie mi dobre pastylki dla pochudnięcia. bez efektu jo jo i żeby oni nie szkodzili dla zdrowia:!:

REKLAMA

ewka85 

Informacje:
Dołączyła 421 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-05-01, 09:08   

obawiam się, że takie cudo nie istnieje.
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej

ulazuzula 

Informacje:
Dołączyła 334 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-07-14, 10:22   

ewka85 napisał/a:
obawiam się, że takie cudo nie istnieje.
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej

Ewka85 masz całkowitą rację - nie istnieje nic takiego jak magiczne tableteczki czy inne proszki, które łykasz i chudniesz!!!
Wiadomo, że kiedyś załamana swoim wyglądem, tym do jakiego stany się doprowadziłam, próbowałam różnych sposobów, ale najbardziej trafna decyzja była dietka, którą stosowałam - odchudzanie na serwisie Vitalia.
Proces odchudzania to ciężka praca, samodyscyplina, mądre jedzenie, aktywność fizyczna itp. Pastylki mogą ewentualnie wspomóc cały ten 'zabieg odchudzający', ale właściwie po co faszerować się chemią. Pastylki nie zrobią nic za nas.
Najpierw, jak mammy coś do zrzucenia, tak jak ja miałam na przykład, najpierw jest dietka żeby coś ruszyło, spadło, zmalało, a potem stabilizacyjna. To wszystko wymagało czasu i cierpliwości. Ja jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa z tego co udało mi się osiągnąć. Ale musiał mi to ktoś pokazać, jak robić to z głową, że można jeść dużo różności i pyszności i chudnąć. Ludzie nie wierzyli, że nie zjadam żadnych 'pastylek odchudzających', a chudnę, patrzyli na moje posiłki i nie dowierzali, jak można takie przysmaki jeść i tak fajnie lecieć na wadze.
Ostatnio zmieniony przez nie(d)oceniona 2011-07-14, 18:23, w całości zmieniany 1 raz  

Momina 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-11-14, 16:12   

Brałam kiedyś Women Ultra-Slim ale od samego początku traktowałam to jako dodatek do diety, a nie jej substytut i myślę, że tylko i wyłącznie w ten sposób powinno się to traktować.

capirihna 

Informacje:
Dołączyła 199 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-11-15, 16:29   

Oni zawsze bedą szkodzili :) Nie ma co szukać pigułki czy tabletki, czy suplementu na odchudzanie, trzeba po prostu mniej ale za to lepiej jeść. znaczy sie zdrowiej i dużo ruszać. Pigułki zupełnie nie są potrzebne, bo każda z nich ma skutki uboczne.

Momina 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-11-16, 13:21   

Oczywiście każda z nas ma całkowite prawo do wyrażania własnych opinii, nie mniej jednak nie zgadzam się, że wszyscy producenci oszukują. Z Women Ultra Slim byłam zadowolona tak samo jak z L-Karnityny. Jednak tak jak powiedziałam podstawa to dieta i ćwiczenia.

Desi00 

Informacje:
Dołączyła 613 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 167
Włosy: w zlezności od humoru :P
Stan: niezamężna
Partner: Borys
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-11-21, 13:42   

capirihna napisał/a:
Oni zawsze bedą szkodzili :) Nie ma co szukać pigułki czy tabletki, czy suplementu na odchudzanie, trzeba po prostu mniej ale za to lepiej jeść. znaczy sie zdrowiej i dużo ruszać. Pigułki zupełnie nie są potrzebne, bo każda z nich ma skutki uboczne.

Po części się zgodzę, widziałam wiele osób, które schudły pięknie głównie dzięki diecie i ćwiczeniach, lecz znam też osoby, które brały np. Women Ultra Slim lub cokolwiek innego, także moim zdaniem wszystko jest dobre ale trzeba korzystać z tego z głową :]

Momina 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-12-06, 14:22   

W ogóle to oprócz Ultra Slim szperając po necie natrafiłam na suple typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia i tak się zastanawiam, które lepsze mhm.. Oczywiście dieta i ćwiczenia to podstawa ale z tymi suplami to chyba muszę się zgodzić z Desi00.

Jakie ćwiczenia polecacie ?

Desi00 

Informacje:
Dołączyła 613 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 167
Włosy: w zlezności od humoru :P
Stan: niezamężna
Partner: Borys
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-12-13, 12:11   

Momina napisał/a:
W ogóle to oprócz Ultra Slim szperając po necie natrafiłam na suple typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia i tak się zastanawiam, które lepsze mhm.. Oczywiście dieta i ćwiczenia to podstawa ale z tymi suplami to chyba muszę się zgodzić z Desi00.

Jakie ćwiczenia polecacie ?

Musisz po testować, sprawdzić w necie opinie i wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Co do ćwiczeń to moim zdaniem najlepiej wybrać jakieś bieganie, spinning albo coś przy czym dużo kalorii się spala :P ];->

Momina 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:

Wysłany: 2011-12-20, 10:53   

Do tej pory testowałam alli i linea z mizernymi efektami, niemniej ten ulstra slim wydaje się być ciekawy, czym jest ten spining, pierwszy raz słyszę ?

Odpowiedz do tematu
Daj plusa temu tematowi: