Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1601 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:25

moim zdaniem to nie fair. Albo mowisz wprost o co chodzi P, albo jestes z M. Szczerze to kazdy bedzie wydawac Ci sie lepszy po roku, bo wtedy najczesciej zwiazki przechodza kryzys.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1602 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:26

to ideał chłopaka o jakim zawsze marzyłam... ale nie wiem czy bede z nim... czy to ma sens

#1603 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:27

bo wtedy najczesciej zwiazki przechodza kryzys.

też tak miałam ;-)

jak ideał i w ogóle nie mówisz o P tylko o M ciągle.. no ja nie wiem..
tzn to nie mój problem
ale nie traktujesz P poważnie
mówisz jakie ma wady i zalepiasz co zaletami M
to nie fair
nie ma mnie tu i nie będzie.

#1604 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:29

Wiem, że nie fair ale nic na to nie poradzę że Piotrek nie jest idealny:(
mam być z kimś kto jest taki zaborczy i mam się męczyć tylko dlatego że długo jesteśmy razem?

#1605 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:29

seli19, ideały to fikcja, on też bywa zmęczony i ledwo żywy, złości się, tylko, że jeszcze tego nie możesz wiedzieć, bo go nie znasz.
Też miałam kryzys, ale na szczęscie wtedy zastanowilam sie co moge stracic i do dzis chyba bym sobie nie darowala straty S.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1606 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:30

nie jest idealny:(

nikt nie jest idealny !

mam być z kimś kto jest taki zaborczy i mam się męczyć tylko dlatego że długo jesteśmy razem?

mogłaś zerwać z nim wcześniej bo im później tym bardziej się przeżywa . . . :/
poza tym, ja wiem, że tak łatwiej . . . :/
i to jest nie fair

#1607 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

jest grzeczny, czuły ciągle pisze mi smsy z komplementami, otwiera mi drzwi w samochodzie, a wczoraj nawet pokroił pizze na kawałeczki zebym sie nie męczyła

a za kilka miesięcy już może tego nie robić i zacznie być nie zbyt dżentelmeński

mam okres---> boli mnie brzuch on tak się zachowuje jakby cierpiał ze mną,

teraz tak jest.. a za jakiś czas zacznie mieć o to pretensje, bo to go znudzi, choć nie mówię, że tak może być..

Piotrek taki nie jest gdy miałam okres to się złościł że narzekam

no wiesz, większość facetów ma to w sobie.. a zapytaj, go, czy jak jego, coś boli, czy nie oczekuje w tedy u Ciebie pomocy..?

jest zaborczy i wiele mi zabrania :nie pozwala mi ubierać spódniczek, bluzek z dekoltami a nawet robić coś szalonego z włosami

bo jest zazdrosny, boi się, że Cię straci.. bo Cię KOCHA rozumiesz?

dostrzegłam to właśnie gdy poznałam M...

ja bym takie zachowanie już wcześniej dostrzegła.. i starała się tak pokierować partnerem, by traktował mnie jak 8 cud świata, chłopów trzeba prowadzić za rączkę.. <bezradny></span> bo sami nie pomyślą..

A ten M nie powiedziane, że taki kochający i cudowny będzie do końca, z czasem i on się stanie egoistyczny..więc w tym wszystkim wybrałabym mniejsze zło.. czyli P.. bo nigdy nie wiadomo, co naprawdę kręci ten M wiesz, właśnie takie zachowanie, jakie jest u M byłoby dla mnie bardzo podejrzane! :-/

#1608 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Wiem, że to tak brzmi ale on jest na prawdę jak nie z tej bajki... próbuje sobie przypomnieć i początki z P były inne.... takie zwyczajne

#1609 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:32

nie jest idealny:(

nikt nie jest idealny:) a wszystkie piotrki to do siebie podobne :-P ups :-D

Rob jak ci serce podpowiada. przemysl wszystko na spokojnie, daj sobie czas.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#1610 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:33

spoko, jak tak do tego podchodzisz . . .
twoja sprawa
ale to głupie jest...
to ucieczka moim zdaniem
po co z nim byłaś skoro wiedziałaś jaki jest
dlaczego dopiero teraz 'dotarło' do ciebie ze to ci się aż tak nie podoba?
to jest pójście na łatwiznę... i tak jakoś... NA ZIMNO

#1611 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:34

Tylko pamietaj-żadnego nie oszukuj.

#1612 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

ha
chyba za późno ;-)

#1613 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

a to mi cos przypomina mój były zmienia swoje laleczki.... co roku ma inną na urodzinach... cały czas jest w fazie tej na początku, że jest fajnie, bosko, smski...itd. a jak przychodzi rutyna to ciach - zerwanie i nowa laleczka do zabawy... :-/ i znów spacerki, smski....buziaczki...żyć nie umierać :-?

#1614 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:35

ale to jest normalne, że się ten okres "zauroczenia" się kończy, potem należy ze sobą po prostu żyć o ile TRAKTUJE SIĘ POWAŻNIE DRUGĄ OSOBĘ

#1615 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:35

Donn, bo tak jest latwiej, pracowac na zwiazk latwo niestety nie jest w zaden sposob.

#1616 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:36

Nie jest zapóźno nikogo nie oszukałam... M wie że mam chłopaka, a Piotrek wie że kogos poznałam... i nic z tym nie robi:( powiedział że mnie nie odpuści a dzis się nawet nie odezwał cały dzień:(

#1617 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:36

spoko, jak tak do tego podchodzisz . . .
twoja sprawa
ale to głupie jest...
to ucieczka moim zdaniem
po co z nim byłaś skoro wiedziałaś jaki jest
dlaczego dopiero teraz 'dotarło' do ciebie ze to ci się aż tak nie podoba?
to jest pójście na łatwiznę... i tak jakoś... NA ZIMNO

cerrata, ja myślę, że to nie jest ucieczka, "serce nie sługa"
może dotarło do niej, ale może łudziła się nadzieją, że a nuż się zmieni..?
myślę, że to nie jest pójście na łatwiznę, jak każda z nas szuka takiego partnera, który będzie ją kochał ponad wszystko i będzie gotów zrobić dla niej wszystko.. ( choć takich już po większej części nie ma ) :-/

[ Dodano: 2008-05-08, 19:38 ]

ale to jest normalne, że się ten okres "zauroczenia" się kończy, potem należy ze sobą po prostu żyć o ile TRAKTUJE SIĘ POWAŻNIE DRUGĄ OSOBĘ

Tu jest fakt! tak to wygląda, choć są wyjątkowe związki, gdzie ludzie kochają się na zabój aż do śmierci, ale to już należy do rzadkości!

#1618 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:40

seli19, a co ma robic? ja jak bym sie dowiedziala o innej to pierwsze co to bylabym zraniona i walczyc by mi sie nie chcialo.

#1619 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:41

seli19, a co ma robic? ja jak bym sie dowiedziala o innej to pierwsze co to bylabym zraniona i walczyc by mi sie nie chcialo.

a ja bym właśnie walczyła, bo w ten sposób pokazałabym jak bardzo mi na tej osobie zależy..

#1620 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 08 maja 2008 - 18:42

wiem...:-( może to wszystko moja wina... ale niechce byc z kimś kto mnie nie traktuje wyjatkowo, nawet jeśli minie okres zauroczenia :(

a piotrek wczoraj obiecał że się zmieni i będziemy próbowali wszystko naprawić a tu nic.... cisza...