Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3061 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:00

hej,zgadzam sie z poprzedniczkami,musisz go olać na jakiś czas,dosłownie olać jeśli bedzie zabiegał o Ciebie to warto a jeśli nie to sama wiesz co robić, nie można pokazać ze bardzo zależy bo to daje odwrotny efekt wiem po sobie im bardziej jedna osoba sie stara to druga myśli ze nic nie trzeba i zaczyna sobie bimbac, ja kiedyś zawsze pierwsza wyciagałąm reke do zgody, nie mogłam zniesc tej milaczącej atmosfery ale wiem ze zle robiłam,facet musi czuc ze on tez musi i ze Cie traci,kiey przez cały tydzien nie odzywalam sie do swojego chłopaka,wydzwaniał codzienie,słyszał wszystko,pamietał o wszystkim,czuł ze mnie traci nie mógł sobie na to pozwolic,co do tej dziewczyny to nie wiem,ja zagroziłabym ze odejde jesli nie zerwałby znia kontaktu,takie moje zdanie,bedzie dobrze ;-)

#3062 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:05

estella85, Według mnie głupotą byłoby kupowanie tej karty i dzwonienie do niego inco gnito, bo rzeczywiście mógłby się domyślić i wtedy to wyglądałoby po prostu bardzo infantylnie i troszkę żałośnie...tak ja myślę na ten temat...może i nie będę w swojej radzie jakaś oryginalna, ale myślę, że powinnaś z nim po prostu szczerze porozmawaić...Wyczekaj odpowiedni moment na to, i wtedy powiedz mu o swoich przypuszczeniach i obawach, szczera rozmowa jest zawsze najlepszym wyjściem, powiedz mu że czujesz, że on ma kogoś i że tracisz jego ukrywaniem zaufanie do niego...

<ookk>

#3063 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:11

jak rozmawiamy to on sie wszystkiego wypiera ,mówi że wszystko ok,ostatnio mi powiedział ze chciałby abysmy spróbowali seksu z kimś innym, ja z kimś i on z kims ,powiedziałam mu ze to kompletna głupota a on zeby tylko zobaczyć jak to jest i dlatego mam takie głupie myśli że może mnie zdradzic :cry:

#3064 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:13

Moim zdaniem chłopak chce jeszcze poszaleć i nie dorósł do życia w stałym związku :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#3065 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:14

ostatnio mi powiedział ze chciałby abysmy spróbowali seksu z kimś innym, ja z kimś i on z kims

:shock: :shock: :shock:

chłopak chce jeszcze poszaleć i nie dorósł do życia w stałym związku

Zgadzam sie :!:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#3066 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:18

zależy mi na nim i co ja mam robic,jak to rozegrac :-/

#3067 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:22

zależy mi na nim

Tobie widac, ze zalezy............. a jemu :?:

ze chciałby abysmy spróbowali seksu z kimś innym, ja z kimś i on z kims

sorrki, ale jak facet swojej dziewczynie moze tak powiedziec :!: wogole pozwolic aby ktos innym ja dotykal.............. nie no nie pojmuje :!: dla mnie to nie odpowiedzialny chlopaczek, ktory szuka przygod.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#3068 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:27

sorrki, ale jak facet swojej dziewczynie moze tak powiedziec :!: wogole pozwolic aby ktos innym ja dotykal.............. nie no nie pojmuje :!: dla mnie to nie odpowiedzialny chlopaczek, ktory szuka przygod.

no niestety musze zsie zgodzic... jak mozna wogle takie cos proponowac... jak mozna o takim czyms pomyslec.... niewyobrazam sobie...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#3069 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:27

ja tak samo myśle,nigdy nie zrozumiem :-( facetów a przynajmniej tego jednego,

[ Dodano: 2008-09-26, 12:29 ]
to co robic :-?

#3070 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:37

estella85, on nie jest Ciebie wart...niestety ale taka jest prawda...Jezu jak chłopak swojej kobiecie może zaproponować, żeby zaczęli chodzić na boki?? :?: Ja sama osobiście miałam taką sytuację...chlopak zaproponował mi wolny związek po tym jak juz razem byliśmuy, na początku byłam w strasznej rozterce, nie wiedziała czy mam się zgodzić czy nie, płąkałam płakała, i już nawet byłam gotowa się zgodzić (choć bardzo z tego powodu cierpiałam) i nagle moja przyjaciółka "potrząsnęła" mną.Powiedziałą że ten facet jest toksyczny i żebym uciekała odniego!!I właśnie tego i było potrzeba! Takiego ostrego kopniaka, koleżanki niekróre doradzały- może zaczekaj może mu przejdzie, dopiero ktoś zdecydował się powiedzieć coś tak mocnego, że od razu do mnie trafiło, nie żałuję decyzji którą podjęłąm zerwałąm z nim a on poźniej łaził za mna, Tobie kochana też to radzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!UCIEKAJ OD NIEGO!!!!!!!!!!

<ookk>

#3071 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:38

to co robic

Nikt Ci nie powie co masz zrobic.
Sama musisz zadecydowac.......... my jedynie mozemy tutaj napisac co sadzimy na to wszystko co piszesz.........

Ja jestem w szoku, ze On Ci takie cos zaproponowal :-| ponizajace

#3072 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:41

to co robic :-?

sama musisz wiedziec jaka decyzje podjac.. my mozemy przedstawic tylko nasze zdanie doradzic ci.. ale decyzja nalezy do ciebbie...

osobiscie to bym go zostwila... wiem wiem... latwo sie mowi.... ale ja tez kiedys uwolnilam sie od bardzo toksycznego zwiazku i byla to najlepsza decyzja w moim zyciu...

Jego propozycja bylaby dla mnie ponizajaca... chyba chcesz zeby twoj facet cie szanowal?? a watpie ze on to robi...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#3073 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:41

wiem ze coś tu jest nie halo ale jesteśmy ze soba tyle czasu i czasem mam wrażenie ze to są jego jakieś fantazje erotyczne,nie wiem głupia i naiwna jestem,mam 23 lata i to jest mój pierwszy facet i to pewnie dlatego tak myśle :-?

#3074 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:43

ewidentie jest tu coś nie halo.... :-( skoto Tobie to przeszkadza to nie powinnaś się męczyć, może myślisz że łatwo jest to powiedzieć, ale na prawdę wiem wiem i rozumiem, że to trudne...

<ookk>

#3075 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:45

mam 23 lata i to jest mój pierwszy facet

I pewnie myslisz ze jak nie On to zaden sie juz nie znajdzie :-/ Kochana, masz 23 lata, tyle co Ja :-> cale zycie jescze przed nami :!:

Zastanow sie powaznie nad swoja decyzja.

chyba chcesz zeby twoj facet cie szanowal?? a watpie ze on to robi...

Jak dla mnie to z jego strony nie ma szacunku <bezradny></span>

#3076 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:52

zdaje sobie z tego sprawe ale to trudne ,kubeł zimnej wody na pewni sie przyda, dobrze że można sie wyżalic wam, dzięki;)

#3077 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 11:53

<pocieszacz></span>

<ookk>

#3078 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 września 2008 - 12:01

<pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>

Trzymaj sie Mała, i mysl o tym co dla Ciebie najlepsze :!:

#3079 estella85

estella85
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 26 września 2008 - 12:10

jutro mamy sie spotkac,zobaczymy co bedzie :-? :-? :-?

#3080 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 września 2008 - 12:12

estella85, masakra to co czytalam... przeciez jak by mi cos takiego chlopak powiedzial to bym mu powiedziala zegnaj choc nie wiem ile czasu bysmy byli razem...skoro on cos takiego gada seks z innymi to y... zatkao mnie! dla mnie to jest nie do pomyslenia...