Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1721 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:19

a jak twoj chlopak reagowal na te sygnaly?piszesz,ze zmienil numer wiec wychodzi na to ,ze nie chcial tych strzalek od niej otrzymywac.Poza tym,czy kiedykolwiek zrobil cos,lub powiedzial cos co by cie zaniepokoilo?no i pytalas go o ta ziewczyne,czy on ja zna i skad ona ma jego numer?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#1722 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:25

troszkę wiem,numer zmienil bo bral komorke na firme wiec to nic nie znaczy.
kiedys sie kilka razy spotykali a potem ona za nim lazila i nachodzila non stop (to jego slowa).ale kurcze...ufam mu tylko sie boje znowu porazki tym bardziej ze to nie jest zwiazek na chwile...on mowi ze jej nie odpuszcza sygnalow od 3 lat,a ona mowi zupelnie co innego, i co ja mam myslec?numer to dal jej ktos ze znajomych bo to jedno miasto...tak przypuszczam ale ona z koleji mowi ze dostala od niego...stoje na rozdrozu
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1723 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:39

sissi, porozmawiaj z nim o tym, powiedz mu ze nie chcesz starcic do niego zaufania,przypuszczam ze on wie jak bardzo zranil cie poprzedni chlopak i zrozumie twoje obawy.Powiedz mu o tym co ona napisala do ciebie w odpowiedzi na twojego smsa.Jesli jego odpowiedzi na twoje pytania nie beda cie satysfakcjonowaly i nadal bedziesz miala watpliwosci to nie wiem,moze wowczas sprawdz jego telefon?Chociaz tego nie radzilabym tak do konca robic :/.
sl-11609.png

#1724 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:52

<bezradny></span> moze masz racje...chcialabym ja spotkac i jej przywalic,moze cos by do niej dotarlo.A jeszcze smieszniejsze jest to ze ona ma podobniez narzeczonego ktory nie ma nic przeciwko temu ze ona puszcza do mojego faceta sygnaly.Albo on jest nienormalny albo glupi.
Chyba wyzyje sie na niej a mojemu dam spokoj...pogadamy sobie, ale i tak bede sobie wyobrazac glupie rzeczy, bo moja psychika jest tak uksztaltowana przez tego poprzedniego. Ostrożności nigdy za wiele.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1725 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:58

ja spotkac i jej przywalic

nie wiem,czy to najlepsze rozwiazanie,szczerze mowiac wedlug mnie to wogule nie jest rozwiazanie,jak juz to sie z nia spotkaj i porozmawiaj <blabla1></span> albo poprostu olej ja i zalatw sprawe ze swoim chlopakiem,jesli on jej nie odpuszcza strzalek i nie utrzymuje z nia kontaktow i ty tez przestaniesz to jej sie znudzi i znajdzie sobie kogos innego kogo bedzie nekac
sl-11609.png

#1726 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 16 maja 2008 - 12:59

kochana sissi rozmowa i jeszcze raz rozmowa , ja mialm sytuacje w ktorej koles puszczal mi strzałki , pisał smsy , czasem odpuszczalam na poczadku bo wydawało mi sie ze poprostu traktuje mnie jak kolezanke bo sie znamy wieez i była taka historia ze kiedys odpuscilam troche pozbiej i była u niego dziewczyn no ona odrazu zaczeła miec sapy do mnie a koles oczywiscie jej tłumaczył ze on nie jest winy a ja podwierdzalam jego wersje bo nie zalezalo mi na rozbiciu ich zwiazku
Dołączona grafika

#1727 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 16 maja 2008 - 13:03

sissi, znam związek podobny do Twojego. uwierz mi, nie będzie lepiej...teraz na kazdym kroku będziesz podejrzewała swojego chłopaka o najgorsze! Porozmawiaj z nim szczerze, powiedz mu co Cię denerwuje i postarajcie się znależć rowiązanie ;-)
Dołączona grafika

#1728 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 13:36

dziewczyny!ona ma NARZECZONEGO ktory zezwala na takie zachowanie!Czy to jest zdrowe?Wg mnie nie...dzisiaj wiecorem pogadam ze swoim a z nia nie mam zamiaru rozmawiac ale jak ja spotkam kiedykolwiek to za siebie nie recze...jest wulgarna i bezczelna,a ja nie pozwole rozbic mojego związku...podejrzenie zostanie na zawsze bo kto raz się sparzył....
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1729 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 16 maja 2008 - 13:51

Jejku a mi się coś wydaje, że skoro tyle czasu laska puszcza te sygnały więc on raczej jej odpuszcza lub coś. Bo w innym wypadku to ona by sie juz znudziła. Chociaż mam nadzieję, że tak njie jest. Ja bym była ostrożna bo może naprawdę gdzieś wychodzi bez Ciebie i Ci nie mówi. Pogadaj z nim szczerze Kochana. Sorry jeśli trochę brutalnie to napisałam, ale tak czuję jakoś :-? Trzymaj sie i koniecznie z nim pogadaj, bo to r.óżnie w życiu bywa <bezradny></span>

#1730 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 maja 2008 - 13:53

mam takie zdanie jak impresja, no chyba że koleś jest tak boski że laska biega za nim tyle lat :roll:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#1731 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 16 maja 2008 - 13:54

No właśnie to dziwne jest i myślę, że nie tylko ta dziewczyna jest winna :-?

#1732 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:03

właśnie i boję się tego że to co piszecie może okazać się prawdą!Sama obstawiam taką wersję i dlatego nie wiem...Michał mowi ze ona za nim od zawsze latala ale to bardzo dziwne.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1733 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:39

z mieiąc,dwa to bym mu uwierza ale nie tyle czasu,no chyba że ona jakaś desperatka ale nie sądze.chociaż może robi to specjlanie żeby was rozdzielic-to też bardzo możliwe
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#1734 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:47

sissi, wez ty ich posadz na przeciwko siebie daj im telefony i niech sobie puszczaja "strzalki" caly dzien :roll: no to jakas dziecinada...kurde. zobacza wtedy jak to wyglada.
jak cos mam do kogos to dzwonie i mowie :) a nie zawracam tylek...
czemu maja sluzyc takie sygnalki? <hepi1></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#1735 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:51

czemu maja sluzyc takie sygnalki? <hepi1></span>

o to to!! tez tak mówie! a później jedna z drugim się na siebie boczą, podejrzewają...
Dołączona grafika

#1736 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:52

macie racje...ale jej nie odpuszcze tak latwo,dam jej spokoj telefonicznie ale jak tylko ja spotkam to sobie pogadamy od serca.Mam nadzieje ze teraz sie nie przejade na zaufaniu do faceta.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1737 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 maja 2008 - 14:54

sissi, im wczesniej zaczniesz dzialac tym lepiej. To Twoj facet a laska powinna znac granice...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#1738 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 16 maja 2008 - 15:00

dobrze ze tu sie zalogowalam,dzieki dziewczyny i do poniedzialku,napisze jak to wszystko wyszlo.PA Milego weekendu
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1739 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 maja 2008 - 15:03

sissi, no to czekamy na wiesci od ciebie,no i oby sie wszystko skonczylo po twojej mysli
sl-11609.png

#1740 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 16 maja 2008 - 18:12

sissi zrób tak jak doradzają dziewczyny, porozmawiaj z nim i z nią i załatw to raz na zawsze, tak nie może być..ale jednej rzeczy nie mogę zrozumieć..
zmienił numer telefonu i mimo to poszczał jej strzały?? i nadal do siebie pisali esemesy?? to jest bardzo dziwne, ( przypuszczam ) ale mogę się mylić oczywiście.. że Twój chłopak, chce chyba wrócić do byłej, skoro utrzymuje z nią kontakt..
no i druga dla mnie bardzo dziwna rzecz, to jest jego dziwne zachowanie jeśli chodzi o te jego wychodzenie na imprezy bez Ciebie.. czyli wychodzi wszystko na to, że chce flirtować z innymi dziewczynami, za Twoimi plecami.. :-| mnie się to nie podoba...
dlatego bardzo poważnie porozmawiałabym przede wszystkim z nim.. dlatego najpierw porozmawiaj ze swoim chłopakiem..
powodzenia i pisz, jak to załatwiłaś, a jak nadal nic nie będziesz wiedziała, co i jak to pytaj, pomożemy!! ;-) ;*