dopóki nie próbuje nim manipulować przeciwko mnie
Skoro twierdzisz, że Twój facet daje się manipulować to współczuje Ci z jakim Ty jesteś facetem.
panna pochodzi z patologicznej rodziny, jej siostra na uczelni to też słynna latawica i ja mam być spokojna że się z kims takim zadaje?
To może wybrałaś nie tego facet? Pomyśl o tym.
ale chciałam mu zwrócić uwagę na to,że nie jest taka święta za jaką się uważa opowiadając im bzdury o tym ile to facetów ją podrywa i chce a ona się nie daje bo czeka na księcia z bajki który będzie wysoki i przystojny (dokładnie jak mój facet bo tak mu kiedyś powiedziała więc to chyba łyknął).
Typowe gadania pustej laski. Chce wyjść na zajebistą w jego oczach. Ty nie powinnaś mu tego pokazywać. On sam to powinien wiedzieć. Może jednak jego takie laski pociągają? Zastanów się nad tym.
normalna koleżanka
Normalna koleżanka też umie manipulować facetów. Nie filtruj tak ludzi bo nie raz się na tym przejedziesz.
On stwierdził,że nie czuje się winny bo w sumie nic nie zrobił
I dobrze Ci powiedział. Bo nic nie zrobił do tej pory a Ty zachowujesz się jak sfrustrowana baba!! Litości kobieto. Proszę Cię!
ale nie podoba mu się to,że tak się tym poczułam i nie zamierza z nią utrzymywac znajomości
No tak. Dziewczyna mu będzie wybierać znajomych
Wyjaśniłam że nawet nie chodzi o nią bo śmiałabym się gdyby z kimś takim mnie zdradził
Jak Ty się oszukujesz to żal. Jakby Cię z nią zdradził to byś się czuła jak totalne zero że chciał taką "prostaczkę" niż Ciebie. Dlaczego Ty wmawiasz sobie takie kłamstwa i mi też próbujesz to wmówić?
ale na przyszłość że boję się z nim zamieszkać skoro on ma mieć takie przyjaciółki które knują....
I jeszcze może mieć wiele takich. I też zamierzasz się zachowywać jak opętana dziewczynka?
Zastanów się nad sobą bo na prawdę możesz dostać to co nie chcesz jeśli dalej będziesz się tak zachowywać.

Temat jest zamknięty