Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3761 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:06

Taaak najpierw do niech zadzwoni i powie- Drodzy Państwo właśnie zrywam kontakt z Państwa córką, a potem do niej smsa napisze ze to koniec- fajna taktyka

Akurat nie to mialam na mysli ale niewazne....
Oluska ma racje nie ma co gdybac bedzie co bedzie i jezeli jest facet w porzadku zrobi to co trzeba i tak jak trzeba...
Dołączona grafika

#3762 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:06

Moim zdaniem to wyłącznie problem tej byłej. Jak można mieć taką osobę na sumieniu? To z jej psychą jest coś nie tak, a wiadomo, że nie może zmuszać człowieka by był z nią, mimo iż będzie nieszczęśliwy, czy teraz aktualnie ma dziewczyne. No idiotka do potęgi. Szkoda mi słów na tą sprawę, bo ciągle się komentuje, a jesteśmy w miejscu... Może warto poczekać na dodatkowe informacje.

#3763 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:10

skinnybitch, ;-)

Elodi, dokladnie tak jak mowisz ;-)

#3764 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Mnie zastanawia właśnie jedna sprawa... Dowiedział się że chciała się zabić - pojechał... Noga jej się złamie - pojedzie... Zaszantażuje go że albo rzuci chocolate albo się zabije i...? Co dalej? Faceta trzeba uświadomić co ta laska wyprawia i to nie słowami "Kochanie wydaje mi się że ona próbuje tobą manipulować" tylko "stary obudź się i zobacz jak ta laska owinęła sobie ciebie wokół palca!"

#3765 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Oluska ma racje nie ma co gdybac bedzie co bedzie i jezeli jest facet w porzadku zrobi to co trzeba i tak jak trzeba...
100 % się zgadzam
I żeby mnie ktoś nie zrozumiał na opak- mi się ta cała sytuacja nie podoba i ta była dziewczyna coś kombinuje i chocolate musi się czuć strasznie. Ale mam takie dziwnbe przeczucie , że wszystko dobrze się skończy ;-)

Taaak najpierw do niech zadzwoni i powie- Drodzy Państwo właśnie zrywam kontakt z Państwa córką, a potem do niej smsa napisze ze to koniec- fajna taktyka

Nie chciałam Cie urazic w żaden sposób...

#3766 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:12

jeeeeeej az mi sie kreci w glowie jak to czytam :roll: po pierwsze on tam nie idzie rozwiazac zadnej sprawy bo on z nia kontaktu nie chce zerwac tylko idzie na urodziny, pic i sie bawic itp jak napisal "dla szacunku" nie wiem..zeby jej przykro nie bylo czy co.. Fakt on z nia zerwal i zdaje mi sie ze ma wyrzuty sumienia wiec skoro ona go prosi zeby tytlko nie zrywali kontaktu bo ona sobie nie poradzi to on robi wszystko zeby go utrzymac.. A czemu sie rozstali?? szczerze mowiac nie wiem do konca powiedzial mi tylko ze sie sypalo juz dluzszy czas i nie chce o tym rozmawiac.. no a jej rodzice ponoc maja do niego zal (jakby conajmniej oni z nim chodzili..;/ nie rozumiem tylko dlaczego on ma sie czuc winy.. zwiazki sie rozpadaja tak sie czasem dzieje.. moej wczesniejszw tez sie rozpadly i jakos nie pokutuje do dzisiaj :evil: nikt mi nie dzwoni i mnie nie straszy.. moim zdaniem trzeba postawic sprawe jasno, czasem taki porzadny kop w ttlek daje wiecej niz niz glupie pocieszanie "dobrze nie zerwe z toba kontaktu tylko sie nie zabijaj..:/ "
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#3767 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:13

Ale mam takie dziwnbe przeczucie , że wszystko dobrze się skończy

mi tez ie tak wydaje, bo ten chlopak wzbudza we mnie jakies malenkie zaufanie ze chce byc z chockolate

bedzie dobrze ;D

#3768 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:14

nie rozumiem tylko dlaczego on ma sie czuc winy.. zwiazki sie rozpadaja tak sie czasem dzieje.. moej wczesniejszw tez sie rozpadly i jakos nie pokutuje do dzisiaj :evil: nikt mi nie dzwoni i mnie nie straszy.. moim zdaniem trzeba postawic sprawe jasno, czasem taki porzadny kop w ttlek daje wiecej niz niz glupie pocieszanie "dobrze nie zerwe z toba kontaktu tylko sie nie zabijaj..:/ "

Bo mi się wydaje, ze faceci są ciut naiwni... Mimo wszystko ;-)

#3769 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:14

On przez takie uleganie tej dziewczynie roz**** Wasz związek. Mówię Ci, niech on przejrzy na oczy, pokaż mu nawet nasze pogaduchy jeśli to będzie konieczne. Niech nie da sobą manipulować bo zniszczy to, co razem stworzyliście.

Słuchaj naprawdę niech oni wyjaśnią między sobą wszystko raz na zawsze i niech pokaże jej gdzie jej miejsce.

#3770 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:16

Marzycielka24, mnie urazic jest ciezko :mrgreen: tak ze spoko sie nie martw :->
Dołączona grafika

#3771 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

no a jej rodzice ponoc maja do niego zal

spoko i mimo że córeczka chciała się ciąć to jeszcze spokojnie patrzą jak go zaprasza na uodziny, no nic tylko pogratulować :roll:

idzie na urodziny, pic i sie bawic

no to jak dla mnie po prostu cham. bez obrazychocolate, ale jak on może ci mówić że mu tak zależy na tobie a potem tak poprostu chce tam do niej iść :shock:
skoro jest z tobą to chyba albo idziecie razem albo wcale.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3772 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

On przez takie uleganie tej dziewczynie roz**** Wasz związek. Mówię Ci, niech on przejrzy na oczy, pokaż mu nawet nasze pogaduchy jeśli to będzie konieczne. Niech nie da się manipulować

Moim zdaniem jeśli facet tego nie zauważa, to taka próba poinformowania go dopiero awanturą się skończy a on ia tak dalej swoje będzie...

#3773 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

chocolate, zrob jak ci serce podpowiada :*

#3774 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:17

a urodziny sa jakos w drugim tygodniu stycznia.. a ja juz mo moiwlam ze przeciez biegnie do niej na kazde skinienie czy placze czy nie.. a on powiedzial ze w pocieszaniu nie ma nic zlego.. ^^ i ze wcale sie z nia nie spotyka chyba ze faktycznie taka akcjaa jest^^.. nie wiem ja mam tego dosc szczerze mowiac .. wolalabym byc sama nie i nie miec takich problemow
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#3775 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Marzycielka24, mnie urazic jest ciezko :mrgreen: tak ze spoko sie nie martw :->

To mi ulżyło :-)

#3776 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

po pierwsze on tam nie idzie rozwiazac zadnej sprawy bo on z nia kontaktu nie chce zerwac tylko idzie na urodziny, pic i sie bawic itp jak napisal "dla szacunku" nie wiem..zeby jej przykro nie bylo czy co..

Bez obrazy ale nic z tego nie rozumiem....
Dołączona grafika

#3777 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:18

On przez takie uleganie tej dziewczynie roz**** Wasz związek. Mówię Ci, niech on przejrzy na oczy, pokaż mu nawet nasze pogaduchy jeśli to będzie konieczne. Niech nie da się manipulować

Moim zdaniem jeśli facet tego nie zauważa, to taka próba poinformowania go dopiero awanturą się skończy a on ia tak dalej swoje będzie...

Awantury już są. I tak kiedyś dojdzie do tej konfrontacji. Im szybciej tym lepiej. Poza tym (i tu taki mały niesmaczny żart z mojej strony) czy chcecie by tamta laska miała całe ciało w bliznach? :mrgreen:

#3778 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:18

tez mi sie tak wydaje
dziwny on jest w takim razie :roll:

#3779 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:19

a on powiedzial ze w pocieszaniu nie ma nic zlego..

ON jedzie ją pocieszać po tym jak ONI zerwali :shock: sory, ale w głowie mi się to nie mieśći :roll:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3780 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:20

ON jedzie ją pocieszać po tym jak ONI zerwali

no to jest absurd inaczej to widzialam :-?