Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3741 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:42

Marzycielka24, brawo wreszcie ktos pisze obiektywnie ;-)
zgazam sie z Toba w 100%

#3742 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:43

D4ncer, to facet nie ma rozumu i nie potrafi pojąć, że ta sytuacja dla niej nie jest komfortowa? Skoro wyraźnie napisał, że chodzi mi o spotkanie z kolegami, to czemu się nie umówi z nimi gdzie indziej? Przykra jest ta cała sytuacja...

#3743 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:44

To wszystko wydaje się proste ale...
1) chocolate napisała że on nie zerwie z nią kontaktu
2) Rozumiem jego podejście, sama utrzymywałam kumpelski kontakt z byłym i M. nie robił z tego problemu. Jednak były nie robił akcji jak była faceta chocolate.
3) Warto się zastanowić, dlaczego mu tak na kontakcie z tą laską zależy

#3744 D4ncer

D4ncer
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:46

Przykre jest to ze robicie z nich meza i zone. Przejrzyjcie na oczy, cale zycie przed nimi, najgorsze co moga robic to "cos" na sile.
O mezczyznie swiadczy Jego kobieta!

#3745 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:46

3) Warto się zastanowić, dlaczego mu tak na kontakcie z tą laską zależy

jemu zalezy na niej tylko w takim sensie ze on sie chce uwolnic od tego sumienie go meczy ze ona tak cierpi ze az matka do niego zadzwonila z pytaniem co jej zrobil

wiec on chce tylko lagodnie zalatwic i zakonczyc ta sprawe tym bardziej ze pisze chocolate ze jest dla niego najwazniejsza i ze nie ukrywa ze ma z nia kontakt

tak mi sie wydaje ale jak jest naprawde tego nie wie nikt

#3746 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:47

chocolate! Gdyby mu na niej nie zależało to moim zdaniem powiedziałby jej to prosto w twarz.

No nie ale dla niektorych facetow przyjemniej jest grac na dwa fronty....
[quote">

Postawcie się też na jego miejscu- jak mi ktoś by groził, że sobie żyły podetnie to też raczej bałabym się przez telefon zrywać kontakt- nie wiadomo wtedy co się z tą osobą dzieje.

Nie sadzisz ze to dziecinne zachowanie jest? Typowo gówniarska zagrywka?
Dołączona grafika

#3747 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:50

Typowo gówniarska zagrywka i wiem z własnego doświadczenia (bo sama kiedyś tak faceta zaszantażowałam gdy chciał zerwać ze mną wogóle kontakt, tyle że nie dla innej laski a dlatego, że niby go okłamałam) że nic nie daje, tylko rodzi kolejne problemy. Jeśli facet ma sumienie to się na to łapie.

#3748 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:51

z szacunkiem do ciebie kochana ale ja mysle ze gdyby on chcial jechac na 2 fronty to nie mowilby jej o tej cale grandzie :*

#3749 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:52

z szacunkiem do ciebie kochana ale ja mysle ze gdyby on chcial jechac na 2 fronty to nie mowilby jej o tej cale grandzie :*

otóż to - nie komplikował by sobie życia - po co?

#3750 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:52

Tak by było. Ukrywałby to przed Nią. A facet widzę, że porządny, tylko ta laska nieczysta. Tylko szkoda że nie może zachować się do końca w porządku i olać te urodziny.

#3751 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:54

skinnybitch typowo gówniarska zagrywka z jej strony? Ale co zrobisz? A facet musiałby nie mieć sumienia- jak któraś z dziewczyn zauważyła- żeby się tym nie przejąc...
Byc może to on z nią zerwał i ma po prostu wyrzuty sumienia

#3752 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:55

i olać te urodziny.

Wlasnie tego nie kminie dlaczego mu tak zalezy zeby tam isc?
Dołączona grafika

#3753 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:55

i olać te urodziny.

Wlasnie tego nie kminie dlaczego mu tak zalezy zeby tam isc?

Ja też. Tekst "dla szacunku" niech sobie daruje.

#3754 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:56

Marzycielka24, moze i tak... ale to oznacza ze ja nie mam bo bym sie nie przejela....
przykre ale prawdziwe...Ma laska rodzicow niech ja przypilnuja zeby sie nie pociela :-/
Dołączona grafika

#3755 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:58

ja jednak jestem za Elodi iAlisekai,
nie rozumiem po co on ma iść na te urodziny? niech spotka sie z nią w normalny dzień i porozmawia. 15 min. i sprawa zakończona. sorry ale nie wierze że on będzie z nią na ten temat rozmawiać na jej urodzinach. :-? jeżeli ona nadal go kocha to powinien z nią porozmawiać i powiedzięć że nie przyjdzie bo tak będzie dla nich najlepiej.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3756 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:00

Tylko szkoda że nie może zachować się do końca w porządku i olać te urodziny.

no widzisz tak by bylo najlepiej
a my tu mozemy sie rozpisywac na 100 stron a i tak nie wiemy jak tam miedzy nimi bylo i dlaczego sie rozstali i dlaczego on ma takie poczucie obowiazku <bezradny></span>

poczekajmy co sie stanie dalej bo i tak juz nic nie zrobimy ;-)

#3757 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:01

Na urodzinach na pewno nie będzie z nią na ten temat rozmawiał, bo pewnie nie będzie chciał ich jej zepsuć. Jeśli laska chce prezentu to niech da jej innego dnia. Jeśli rodzice tej laski nie lubią go i byłby dym gdyby przyszedł z osobą towarzyszącą, to po co wogóle go zapraszano? I jeśli się już kogoś zaprasza, to nie powinno się zapraszać samego, tylko z osobą towarzyszącą, jeśli takową ma. A on ma.

#3758 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:02

Marzycielka24, moze i tak... ale to oznacza ze ja nie mam bo bym sie nie przejela....
przykre ale prawdziwe...Ma laska rodzicow niech ja przypilnuja zeby sie nie pociela :-/

Taaak najpierw do niech zadzwoni i powie- Drodzy Państwo właśnie zrywam kontakt z Państwa córką, a potem do niej smsa napisze ze to koniec- fajna taktyka :-)
Mi się wydaje, ze sytuacja jest bardziej skomplikowana niż nam się wydaje.

#3759 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:04

Taaak najpierw do niech zadzwoni i powie- Drodzy Państwo właśnie zrywam kontakt z Państwa córką, a potem do niej smsa napisze ze to koniec- fajna taktyka

tyle że on z nią zerwał już wcześniej i jest teraz z chocolate. i to ONA nie potrafi tego zrozumieć!
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#3760 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 18:06

tyle że on z nią zerwał już wcześniej i jest teraz z chocolate. i to ONA nie potrafi tego zrozumieć!

Ja to rozumiem. Tyle, ze jestem zwolenniczką teorii, ze dziewczyna odstawia mu akcje a on boi się radykalnie zakończyć jakąkolwiek znajomość, żeby panna faktycznie sobie czegoś nie zrobiła.
Przez jakąkolwiek znajomość mam na myśli znajomość z byłą :-)