problemy w związkach
Napisano 22 grudnia 2008 - 16:34
Napisano 22 grudnia 2008 - 16:35
Napisano 22 grudnia 2008 - 16:41
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:03
Ja bym na twoim miejscu chocolate, postawila sprawe jasno i konkretnie nie idzie bez ciebie i koniec a jak idzie to juz niech nie wraca bo skoro jak twierdzi jestes dla niego najwazniejsza to co sie tak do jasnej cholery uparl na te durne urodziny
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:08
p.s Dziewczyny u mnie w miare ok.. juz nie mam sily płakać.. ale mam w domu duzo pracy i nie mam czasu myslec,czesto robi mi sie smutno jak się klade.. wtedy mysli mi tkwia w glowie, wtedy chce szybko zasnac..a co z kontaktem? tak pisal dzwonil, odebralam od przepraszał. Powiedzialam mu ze nie musimy zrywac kontaktu , ze nie musimy udawac ze sie nie znamy...ale ze do tego co bylo nie ma powrotu.. jak zapytal czy go kocham rozłączylam sie
[ Dodano: 2008-12-22, 17:09 ]
a kocham go tak strasznie:(
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:09
chocolate jesli chcesz zeby bylo ok to daj mu zakonczyc ta sprawe do konca
mysle ze wyjdziesz w tym momencie najlepiej
a jesli on postanowi do niej wrocic (w co watpie) to znaczy ze facet nic nie wart
pamietaj ze na sile go nie przekonasz a jak mu zabronisz to pojdzie po kryjomu
"ja bym mu napisala ze mu ufam i wierze ze postapi slusznie i czekam na niego"
a on do ciebie wroci uwierz mi - on musi to zakonczyc daj mu szanse
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:10
[ Dodano: 2008-12-22, 17:11 ]
A nie lepiej żeby wytłumaczył to tej lasce przed imprezą?
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:15
Jezeli chlopak jest wporzadku to pojdzie tam, wreszcie bedzie mial okazje wyjasnic Jej co i jak w 4 oczy. Tak naprawde nie znam ani Ciebie, ani tamtej drugiej, takze nie bede stawal w obronie zadnej z Was. Jezeli do czegos miedzy nimi dojdzie lub poprostu znowu zaiskrzy - lepiej teraz niz za X lat.
Ze nie odbiera telefonu przy Tobie - nie wyobrazam sobie szantazu ze strony bylej bliskiej osoby, w "miedzy czasie" odebrania telefonu i powiedzenia "Nie moge teraz gadac, jestem z moja dziewczyna". Tutaj akurat gosc ma leb na karku.
Moim skromnym zdaniem ich konfrontacja jest konieczna. Przez telefon mozna pieprzyc rozne glupoty, na zywo duzo trudniej. Na Jej imprezie napewno nie bedzie straszyc Go samobojstwem, wiec mozna to skonczyc raz na zawsze.
Do tego czasu staraj sie byc naturalna. Nie traktuj tego wydarzenia jak konca Swiata = samo zycie. Jezeli mu ufasz, pokaz mu to - to tez pomoze sytuacji.
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:20
jak ma isc razem jak tamta pisze ze zyly chce podcinac zeby jej oczy wydrapala?jak isc to razem
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:26
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:29
I o to chodzi. Skoro jest to raptem kolega, a nawet nie do końca, to co za problem w jednym smsie wypisać wszystko, wytłumaczyć? Bez osobistej konfrontacji, która na pewno nie jest ciekawym rozwiązaniem dla niej i dla niego. Chyba, że faktycznie mu zależy, to inna baza... Dziwny jest ten gościu.Rownie dobrze moze to wyjasnic nie idac tam....
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:29
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:32
Napisano 22 grudnia 2008 - 17:38
jesli on nie chcial tego wyjasnic tylko isc sie bawic to faktycznie niech chockolate posdunie mu ten pomysl zeby to zakonczyl
wg mnie on powinien porozmawiac z jej rodzicami
a tak naprawde to my nie wiemy dlaczego oni nie sa juz razem - a to jest rowniez bardzo wazne
Nie znamy wszystkich okoliczności. Jego byłą chce go odzyskać- jej zachowanie jasno na to wskazuje. I jeśli gość czuje coś do niej to bez względu czy pójdzie na te urodziny czy nie zejdą się. Postawcie się też na jego miejscu- jak mi ktoś by groził, że sobie żyły podetnie to też raczej bałabym się przez telefon zrywać kontakt- nie wiadomo wtedy co się z tą osobą dzieje.
Mi się wydaje, że on się po prostu nie wie jak ma się z tego wyplatać... To znaczy z tej znajomości z byłą.
chocolate kiedy te urodziny?