Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2901 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 21:53

nie(d)oceniona, pozwol mu zaproponowac pierwszemu:)
Ales ty niecierpliwa.. :-D Moze masz opory bo za krotko go znasz? Albo chcesz jak najlepiej wypasc :-P

#2902 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 21:56

Mirabelka__22, najprawdopodobniej jedno i drugie niestety... jakoś musze nad tym popracować a że jestem niecierpliwa to wiem :) w tym przypadku jednak pobijam sama siebie :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2903 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 21:59

nie(d)oceniona, tylko nie udawaj kogos kim nie jestes :-/ Eh.. Zakochani..
Ja juz tak nie swiruje. U mnie wszystko stabilne.

#2904 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 22:01

Mirabelka__22, u mnie do stabilizacji daleko :P nigdy nie udawałam i nie zamierzam jak sie komuś podobam taka jak jestem to dobrze a jak nie to wynocha :D

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2905 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 12 września 2008 - 09:21

Ja dałabym sobie spokoj z tym chłopakiem. A tak w ogole to mam pytanie, ile macie lat, ty i on? bo to mi wygląda na problemy 16 latków... bez obrazy, ale podobnie mialam w wieku 15-16 lat na gwiadke kiedys.....hehe
Z prawdziwym dorosłym facetem nie doszłoby do takiej sytuacji.......

#2906 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 września 2008 - 14:39

Princessa, troche wiecej:) ponad 20... może to i wyglada dziecinnie ale od ostatniego goscia byłam az do przesady ostrozna a M wydaje sie byc inny i na prawde mi na nim zalezy... i nie chce niczego zepsuc. a pozostałosci po dawnych urazach sa wiec ni miej mi za zle mojej ostrożności i podejścia do M

#2907 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 września 2008 - 17:07

nie(d)oceniona, a ja Cie rozumiem <pocieszacz></span>

#2908 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 12 września 2008 - 19:53

Ja też rozumiem nie(d)oceniona, bo jeśli Jej naprawdę zależy, nie chce tego zepsuć więc nie działa pochopnie.

W dodatku martwi się też o siebie i swoją skórę bo

pozostałosci po dawnych urazach sa

My nie jesteśmy takie jak faceci co to pójdą do pracy i zapomną o problemie, my się zamartwiamy non stop :-?

#2909 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 września 2008 - 07:31

Dziewczyny, pomóżcie :cry:

Może to nie jest nawet problem, ale głupio mi i nie wiem, co zrobic.
Otóż we wtorek dostałam od mojego Słońca śliczny łańcuszek z zawieszką - serduszkiem.
Wczoraj, podczas zdejmowania przez przypadek wisiorek wpadł mi do kanalizacji i już nie da rady go odzyskac. Poryczałam się, ze smutku i byłam na siebie potwornie zła :-/ No, ale teraz nie wiem, co zrobic... odkupic naszyjnik, czy może przyznac się Ł., że go zgubiłam?
Może pomyślicie, że przywiązuję wielką wartośc do rzeczy, ale to był prezent od niego i dla mnie jest wartościowy :cry:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2910 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 13 września 2008 - 07:35

Po co kombinować lepiej powiedzieć prawdę.
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#2911 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 września 2008 - 07:39

PdM, tylko ja nie chcę, żeby było mu przykro...
Ale ze mnie idiotka :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2912 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 13 września 2008 - 07:42

no przecież specjalnie tego nie zrobiłaś... ja bym powiedział.
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#2913 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 września 2008 - 10:32

też bym powiedziała i oczywiście pobeczała sie przy temu .... jak znam siebie to smutek woziłoby gór nad moimi emocjami i najpierw bym przez 5 minut beczała nimby mnie tomek uspokoił i bym mu powiedziała co sie stało .... po co kombinować na pewno zrozumie że nie zrobiłaś tego celowo .... (może nawet uda mu sie to wyciągnąć w końcu to facet a oni wiele potrafią )

#2914 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 13 września 2008 - 12:33

tylko ja nie chcę, żeby było mu przykro...

a tobie jak bedzie jak będziesz go okłamywała?

Powiedz mu, że bardzo ci przykro, że wpadł ci jak go zdejmowałaś

Trochę tak głupio bo dopiero co go dostałaś a już go nie ma, inaczej, "przyjemniej" byłoby to powiedzieć jakbyś go dostała już jakiś czas temu.
;-)
Także rozumiem te 'obawy' ;-)

ale powiedz mu prawdę, to z jednej strony tylko łańcuszek.
:)
nie zrobiłaś tego specjalnie przecież :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2915 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 13 września 2008 - 14:34

ja rowniez uwazam, ze powinnas mu powiedziec prawde, po co oszukiwac, zreszta klamstwo ma krotkie nogi, wiec roznie potem moze byc :-/ Powiedz, ze Ci bardzo przykro, ze byl to dla Ciebie wazny prezent, bo to od Niego wlasnie, na pewno zrozumie, przeciez to byl wypadek <pocieszacz></span>
Dołączona grafika

#2916 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 13 września 2008 - 14:50

fajna babka ma racje, powiedz prawde, jak sie poplaczesz przy nim i powiesz ile prezent od niego dla ciebie znaczyl to moze kupi ci drugi :D
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#2917 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 13 września 2008 - 22:53

Zapewniam Cię że jak mu powiesz,że zgubiłaś i ci smutno strasznie z tego powodu to jemu bedzie przykro dlatego że jesteś smutna a nie dlatego że zgubiłaś :-)
ja pewnie bym powiedziała to chłopakowi,przeciez nie zrobiłaś tego specjalnie,gdyby to on zgubił prezent ode mnie tez nie miałabym żalu.No chyba że zalezy Ci żeby taki mieć i chcesz kupić.

A ja jestem zła.
Niby nic nowego ale... ostatnio mamy dużo zajęć,on robi dyży projekt na studia,ja też siedze w domu i uczę się do egzaminu,i tak od ok.tygodnia-dwóch.
Raz w nocy napisałam mu ze cieszę się że donrze mu idize z projektem bo w końcu jest jakby weselszy więc od razu mi odpisał że szczęśliwy to bedzie jak mnie zobaczy.
A od kilku dni pisze tylko o głupotach :-/ tzn.ja sie produkuję w smsie,opisuję swój problem itp itd a ten mi odpisuje na drugi dzień,że musi sprzedac jeden kpmuter i czy może nie chciałabym kupić :evil: ja nie wiem czy faceci sa tak durni czy ...
wiem ze jest zajęty tym całym projektem ale żeby chociaż że tęskni czy coś o nas a ten nic... :-/

#2918 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 września 2008 - 09:53

wiem ze jest zajęty tym całym projektem ale żeby chociaż że tęskni czy coś o nas a ten nic... :-/

faceci często nie umieją mówić o teśknocie bo im sie wydaje , że wyjdą na słabych czy cos w tym stylu <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2919 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 14 września 2008 - 10:56

No niby tak ale nie wiem czy w takiej sytuacji mam mu odpiać równie ambitnego smsa jak jego o komputerze czy dać mu spokój i nie pisać wcale...

#2920 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:00

No niby tak ale nie wiem czy w takiej sytuacji mam mu odpiać równie ambitnego smsa jak jego o komputerze czy dać mu spokój i nie pisać wcale...

jak mi tak tomek robi to ja mu odpisuje sms pełnego troski że mam nadzieje ze uda mu się to sprzedać i kaskę na coś tam wyda fajnego .... pokazuje mu że sie interesuję i pytam co mi poradzi z tym moim problemem .... ja często pisze długie elaboraty a dostaje w odpowiedzi "ok" bo faceci to nie lubią sie rozpisywać nad szczegółami nie rozumieją tego..... oni nie zawsze chcą pisać wprost o swoich emocjach i rzadko piszą ze tęsknią bo to tak jakby sie przyznali że są słabi ....