Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2881 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:10

nie(d)oceniona, byl ucieszony na imprezie.. To dobrze swiadczy. I chyba wtedy juz nic nie kombinowal zebyscie wyladowali w lozku? Czasami faceci maja rozne problemy i wola sie nie odzywac. Co nie znaczy ze on sie za jakis czas nie odezwie. Mysle ze powinnas znow napisac, ale jakos nie nalegac mocno. I poczekac jakies dwa tygodnie. Jesli sie nie odezwie to daj sobie z nim spokoj, bo moze on widzi to inaczej niz Ty. A moze po prostu zapomnial odpisac.. Jak pisze do P gdy jest w pracy to zadko kiedy odpisuje, zaloze sie ze nawet pozniej nie pamieta co mu pisalam, bo byl zaabsorbowany innymi rzeczami <bezradny></span>

A wczesniej jak pisaliscie to duzo? Czy to byl 1, 2 smsy na dzien?

#2882 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:12

malenka, nie dzień tylko tydzień :/

Olciiia, w sumie nie mieszkam daleko ale jakoś nie mam odwagi go odwiedzić

a ogolnie pierwsza mysl to taka ze nie chcialo mu sie czekac az bedziesz gotowa

tu nie wiem czy do końca bo w sumie na tej imprezie gdyby mnie nie przychamował to chyba bym sie na niego rzuciła... zdecydowanie po tamtej akcji przestaję pić wódkę :-/ najgorsze w tym wszystkim jest to ze jakiśczas temu sie nieżle na facecie przejechałąm i się teraz BOJE :!: i nie wiem co robići jak sie zachowywać i jak reagować zeby nie wyszło coś nie tak

sie wpakowałam :-x

[ Dodano: 2008-09-11, 21:15 ]

I poczekac jakies dwa tygodnie

raczej nie ma szans zebym tyle wytrzymała...

A moze po prostu zapomnial odpisac

mam nadzieje... :D

wcześniej nie pisaliśmy dużo. zresztą nie lubie sms-ów. wolałam zadzwonić nawet jak to on pierwszy pisał:) no przecież nie bede wam pisać że uwielbiam go słuchać bo to chyba oczywiste ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2883 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:23

nie(d)oceniona, ciezko mi cos poradzic bo nie wiem o co mu moze chodzic...

#2884 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:25

Mirabelka__22, no gdybym ja wiedziała to bym cośna ten jego problem zaradzila a tak ..... w sumie trzeci dzień na straty musze spisać bo nie moge o niczym innym myśleć :/ <bezradny></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2885 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:26

nie(d)oceniona, ja bym na twoim miejscu zadzwonila nie masz nic do stracenia a ty nie wytrzymasz czekajac tak jak juz napisalas

#2886 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:29

Olciiia, nie chce dzwonić :( a z drugiej strony chyba zeczywiście nie wytrzymam oj boże chciałabym mieć takie problemy na codzień .... :/

#2887 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:31

nie(d)oceniona, przespij sie z tym i jutro zdecyduj... ;)

ja wierze ze bedzie dobrze i to jakies niedomowienie ;) <przytul></span>

#2888 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:32

nie(d)oceniona, hmm.. no dobry pomysl, od razu sie dowiesz o co chodzi. Jak bedzie krecil i poczujesz ze chce Cie splawic to sie rozlacz i tyle. Bedziesz miala jasna sytuacje.

#2889 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:33

Olciiia, chciałabym też w to wierzyć ... ale to jest jedyny temat w którym mój optymizm nie umie się przebić i nachodzą mnie głupie myśli...
żebym przynajmniej potrafiła określić czego dokładnie chce ... jużbyła by inna rozmowa :/

[ Dodano: 2008-09-11, 21:34 ]
Mirabelka__22, pomyśle jeszcze chwile ale coś czuje ze zadzwonie a tak strasznie nie chce :(

#2890 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:37

nie(d)oceniona, ale to jakos jutro zadzwon a nie po nocy ;-)
To najlepszy sposob zeby dowiedziec sie szybko co i jak. Ja tez nie mam cierpliwosci :mrgreen:

#2891 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:39

macie racje ... tyle że to oznacza kolejną noc w plecy ... bo przez M spać nie moge <angryred></span> <ojejkuu></span> powoli zaczyna mnie to śmieszyć ...

#2892 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:40

no to zadzwon teraz co ci szkodzi....

#2893 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:42

I zdaj relacje :-D

#2894 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:42

baby jesteście niemożliwe :lol: ustalicie jedną wersję :lol: i nie kuście ;P ide sie przejść przemyśle i zobacze co zrobie ...

w każdym badz razie dzieki wam serdeczne <dziekujee></span> jakoś mi sie lżej zrobiło

#2895 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:44

nie(d)oceniona, ale to co, o 23 bedziesz dzwonic? :mrgreen:

#2896 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:45

nie(d)oceniona, no to sie cieszymy ;)
trzeba sie wygadac i ze tak powiem wylac z siebie caly zal i smutek wtedy robi sie lzej na duchu ;)

#2897 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:46

ide sie przejść przemyśle

i zadzwoń!
Jestem w Peru...

#2898 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 20:46

Mirabelka__22, 22.... :P jeszcze nie wiem

[ Dodano: 2008-09-11, 22:24 ]
poszłam na mały spacerek, przemyslałam sprawę, lapnęłam za telefon i zadzwoniłam a co ! niech sobie pomyśli co chce... w sumie gadaliśmy o neutralnych tematach, a staneło na tym że jesteśmy umówieni po niedzieli ... jak bede w polsce co jest rzeczą niepewną .... ale chyba dobrze zrobiłam? mam nadzieje... przynajmniej mi jakoś lżej sie zrobiło. oj zadzwoniłabym jeszcze raz ale to jużchyba przesada :/

#2899 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 września 2008 - 21:39

nie(d)oceniona, nie dzwon juz. Nie pisz. Teraz cierpliwie czekaj do niedzieli. Nie chcemy zeby pomyslal ze tak Ci na nim zalezy, nie? :-P

#2900 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 września 2008 - 21:44

Mirabelka__22, właśnie doszłam do wniosku że chrzanie to co sobie pomyśli :P nie do końca i nie na prawde, ale musze sie w końcu przestać przejmować tym że ktoś coś pomyśli i zacząć mówić wprost... nie lubie owijaćw bawełne, ale np przy M mam jakieś opory co do niektórych spraw... postaram sie wytrzymać do niedzieli chociaż i tak jakiś kontakt bedzie musiał nastąpić :) w celu omówienia dokładnej daty, godziny i miejsca spotkania :) czemu dzisiaj dopiero czwartek ...:(