problemy w związkach
Napisano 01 stycznia 2008 - 22:29
Napisano 01 stycznia 2008 - 23:36
Napisano 01 stycznia 2008 - 23:41
Napisano 01 stycznia 2008 - 23:55
Napisano 01 stycznia 2008 - 23:56
Napisano 02 stycznia 2008 - 11:08
Życzę Wam pięknych i niezapomnianych chwil w nowym 2008 roku.
Napisano 02 stycznia 2008 - 11:19
Napisano 02 stycznia 2008 - 12:14
Napisano 02 stycznia 2008 - 13:03
Poznałam Go dwa lata temu, początkowo była to tylko przyjaźń która po czasie przerodziła się w głębokie uczucie.Naprawdę przestraszyłam się momentu w którym wyprowadził sie z domu. To uswiadomiło mi że jednak komuś wchodzę z butami w życie, coś zmieniam , świadomie czy też nie , chcąc czy nie. Uciekłam , z Jego życia, z kraju...nie było mnie rok. Zaproponowałam przyjaźń....poznałam kogoś innego. Ale nasze drogi znowu się skrzyżowały i choć myslałam że wybiłam Go sobie z głowy... Ugięły mi się nogi jak Go zobaczyłam na lotnisku. Już w tamtym momencie wiedziałam, że już nie potrafię wrócic do swojego partnera. I choć staralismy się zachować dystans to wystarczyło jedno spojrzenie, jeden dotyk...
Odzyłam, nabrałam chęci do życia.... Ujawniliśmy się, choć ja wciąz się boję, i wiem że szybko nie powiem rodzicom.
Jego rodzice cieszą się naszym szczęściem, sama nie moge uwierzyc w taka wyrozumiałośc...chcoc myslę ze tu widać różnice kulturowe.
Udało mi się zamienić kilka słów z Jego córką, choć to Ona tak naprawdę dążyła do skontaktowania się.
I choć to brzmi bardzo patetycznie to szczerze współczuję Jego ex. I wobec Niej mam najwieksze wyrzuty sumienia.
Ja juz nie potrafię sie wycofać.
Napisano 02 stycznia 2008 - 15:12
Chciałabym dodać że do końca kursu zostało dość sporo bo aż 2 i pół roku
Napisano 02 stycznia 2008 - 15:38
Ja naszczęście nie miałam do czynienia ze zdradą. Chodzi mi o mężczyzn. Ani nie zostałam zdradzona ani nie zdradziłam i nie zamierzam. Myślę że gdybym została oszukana nie mogłabym tego wybaczyć. Nie chodzi mi tu konkretnie o sex. Ta emocionalna zdrada jest czasami o wiele gorsza. Obie zdrady są straszne i poprostu nieetyczne. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Zdradzona osoba napreno nie czuje sie za dobrze. Boi się kolejnych związków. Napewno nie potrafiłabym wrócić do takiego "zdrajcy" bo czułabym że może to powtórzyć...
Napisano 02 stycznia 2008 - 17:23
Badzcie razem szczesliwi bo widac tak musi byc i ani ty ani on nie bedziecie mogli zyc bez kogos innego u boku.
A co do twoich rodzicow. Jezeli wiesz, ze nie dowiedza sie calej prawdy od osoby trzeciej to im nie mow. Wiem z eto klamstwo i tak dalej .
Ale ani ty ani oni nie maja juz na to wplywu co kiedys bylo i tylko wprowadzi klotnie i niezgode.
Napisano 02 stycznia 2008 - 17:28
Bo mogl z toba pogadac,ze np.nic do ciebie nie czuje,ze lubi cie jako kolezanke a nie opowiadac wszystkim wokolo
Po prostu olej to
Napisano 02 stycznia 2008 - 17:31
czyjas glupote nie ma lekarstwa.
Po prostu olej to
Nic dodać nic ująć!!!!!Nie jest widocznie Ciebie warty!Rozejrzyj się i zobaczysz ile wokół jest fajnych facetów
Napisano 02 stycznia 2008 - 18:00
A plotki z czasem znikna bo zawsze znajdzie sie ciekawszy temat do plotkowania
dokładnie, olej go dziewczyno nie jest Ciebie wart, znajdź sobie takiego, co będzie szczęśliwy, że go kochasz i będzie za to Cię uwielbiał.. rozumiesz, co mam na myśli? a jego olej!! a plotkami się nie martw, przyjdą inne!! zachowuj się jak gdyby nic i tyle!
Napisano 02 stycznia 2008 - 18:09
i wszystko to po napisaniu i przeczytaniu tego wydaje mi bez sensu....ale i tak wiem że jak Go zobacze za dwa tygodnie to wszystko stanie sie nieważne....
Czy to aż tak beznadziejnie brzmi....?
Mi się wydaje że to po prostu miłość jest..............................
Napisano 02 stycznia 2008 - 19:56
Alex1511
Nie powiem rodzicom o Jego dzieciach, jeszcze nie teraz.... Siostra wie, i mocno mnie wspiera... i jestem pewna że nie piśnie słowa.
Roszpunka
Tego jestem pewna...Nigdy nie byłam pewna swoich uczuc tak bardzo jak teraz.
Dziękuję
Napisano 02 stycznia 2008 - 22:16