Wciągają mnie książki i tak między ogarnianiem czegoś do szkoły czytam i czytam.
A ja właśnie ostatnio strasznie zaniedbałam czytanie. W zeszłym roku przeczytałam ponad 50 książek, teraz jestem dopiero na pierwszej. Ale już nie mogę się doczekać mega paki z dostawą nowych. Dokończę obecną i będę pewnie miała dylemat, za którą kolejną się zabrać ![]()
@Kala1702, trzymaj się ![]()
@madzik
, @Melodia19, zdrówka dla maluchów i @mloda, zdrowia dla Ciebie, bo wiem jak gardło i zatoki mogą dać popalić.
Witam witam
Dzień ledwo się zaczął, już się kończy, a ja tak naprawdę niczego produktywnego poza praniem jeszcze nie zrobiłam. Ale trudno, dzień resetu też się przydaje
Obejrzałam za to film, niedługo zabieram się za kolejny, poćwiczyłam, a na obiad wyciągnęłam mrożone pierogi, które zalegały w lodówce od Trzech Króli, kiedy to zapomniałam, że jest święto, sklepy pozamykane, a one okazały się jedyną opcją na obiad z Żabki
I jutro też mam wolne od gotowania
Dzwoniła do mnie nasza nowa kucharka z radosną nowiną, że ugotowała krupnik, na który już od dawna miałam ochotę i o który męczyłam ją od początku tygodnia. Ubrałam się, podeszłam do pracy i odebrałam wielki słoik. Próbowałam już. Pycha ![]()
Pędzę zaraz pod prysznic, zrobię peeling i sprawdzę, czy owijanie się folią rzeczywiście jest takie fantastyczne
Tylko dopiję kawę ![]()

Temat jest zamknięty