Pogaduchy
Guest_Kociak_*
Napisano 30 stycznia 2007 - 12:43
Napisano 30 stycznia 2007 - 12:55
http://www.fotosik.p... ... a597db221b
Napisano 31 stycznia 2007 - 13:57
Najgorsze jest to że do jutra mószę grubaska przegłodzić i niezbyt mu się to podoba
Dzisiaj rano był uroczy
Napisano 31 stycznia 2007 - 14:02
Guest_Kociak_*
Napisano 31 stycznia 2007 - 17:39
A tak w ogóle, to wróciłam właśnie do domku, mam 1,5 tygodnia wolnego i w końcu odpocznę
Napisano 06 lutego 2007 - 22:18
miała w dzieciństwie stwierdzone początki dysplazji, jest po zabiegu, teraz prześwietlenia mówią, że wszystko okej, ale po 1. wolimy nie ryzykować ze względu na jej zdrówko, po 2. jak wiadomo, dysplazja jest dziedziczna, a skoro ona miała predyzpozycje, to i małe mogą mieć. szkoda, bo też nabrałam ochoty na szczeniaczki mojej suni, ale nie będzie i już.a na co ona choruje? dysplazje ?
Diablica666,
a jak kociak po kastracji się czuje??
my dzisiaj na lodowisku z mężulem byliśmy, wybawiliśmy się świetnie
jutro porządki na kompie mnie czekają.
a martwię się tym najbardziej, że moje ferie powoli dobiegają końca... a tak mi dobrze w domku...
Guest_Kociak_*
Napisano 06 lutego 2007 - 22:54
Napisano 06 lutego 2007 - 22:58
Napisano 06 lutego 2007 - 23:03
Napisano 07 lutego 2007 - 10:54
no to gratulujęA ja dzisiaj zalatwiałam sobie staż i jak dobrze pujdzie to od kwietnia pracuje w fantazji
nasza Luna taka była w trakcie ciąży urojonej. a ona waży zaledwie ok. 35 kg., ale co tam, na kolanka też się pchawogóle z kolan nie schodzi i to mi się bardzo podoba
dobrze, że kot doszedł do siebie
ja się dzisiaj wybyczyłam w łóżku, dopiero co wstała, właśnie jem śniadanko
plan na dziś: zabrać się za obiad
a się zapytam: wie któraś może gdzie można kupić jakiś fajny (ok. 80 gigowy) dysk do kompa i nie za ogromne pieniądze?? ( M. się ostatnio dowiadywał i facet powiedział, że to koszt 180 zł!!, myślałam, że uda się za 120, 130).
Napisano 07 lutego 2007 - 12:40
nasza Luna taka była w trakcie ciąży urojonej. a ona waży zaledwie ok. 35 kg., ale co tam, na kolanka też się pcha
dobrze, że kot doszedł do siebie
To ja tak mam z mojim psem
Bary z racji takiej że trafił do mnie jako pobity , przerażony i zabiedzony 4 tygodniowy malec, to od samiutkiego poczatku był rozpieszczany i efekty widać
A ja o tej porze co pisałaś posta to dopiero wstałam i wyszłam z burkiem a potem zjadłam śniadanko także madziu nie jesteś samaja się dzisiaj wybyczyłam w łóżku, dopiero co wstała, właśnie jem śniadanko
A co do dysku to mósisz na allegro poszukać , tam często można znaleść coś taniego i dobrego zarazem
Guest_Kociak_*
Napisano 07 lutego 2007 - 13:34
A tak poza tym, to zastanawiam się nad tym, żeby jakoś rozpocząć drugi kierunek u mnie na uczelni... A mianowicie Rachunkowość i Finanse... Jeszcze muszę się podowiadywać, jak to by było możliwe, ale myślę, że to nie głupi pomysł... W końcu księgowe zawsze są potrzebne
Napisano 08 lutego 2007 - 10:01
kurcze, to ja nie skojarzyłam, że TY i psa i kota masz!! jak ze sobą żyją?? i który był pierwszym lokatorem w domku??To ja tak mam z mojim psem
biedactwo...jak tak można...takie maleństwo...ale ludzie niestety npotrfią być okrutni, tak jak ostatnio tych dwóch gówniarzy 18letnichjako pobity , przerażony i zabiedzony 4 tygodniowy malec
a to jesteś lepszaA ja o tej porze co pisałaś posta to dopiero wstałam
i to pierwszy spacer psiaka?? jej, nasza to tak do 8. maksymalnie daje nam pospać!!i wyszłam z burkiem
a ja wiem, tylko tak sobie myślimy, że jak się na allegro kupi, a potem coś będzie nie tak z dyskiem, spsuje się czy cuś, to co z reklamacją?? i dlatego mamy dylemat.A co do dysku to mósisz na allegro poszukać , tam często można znaleść coś taniego i dobrego zarazem
nie za dobrze Ci??Bo zajęcia rozpoczynają się dopiero 15.02, a jak dobrze się plan ułoży (czyli w czwartek i piątek nie bedzię nic ważnego) to do Wrocka pojadę dopiero 19.02, co oznacza, że będę w domciu prawie 3 tygodnie
a mi się ferie powoli kończą i już się tym martwię
dobra, zbieram się dziewuszki. jadę na korki do miasta. nie chce mi się wcale, no ale jak mus to mus.
potem za to obiadek u mamci i ploty z kumpelami ze studiów
miłego dzionka życzę
Napisano 08 lutego 2007 - 10:51
kurcze, to ja nie skojarzyłam, że TY i psa i kota masz!! jak ze sobą żyją?? i który był pierwszym lokatorem w domku??
Najpierw trafił do mnie piesio i to bardzo niespodziewanie
On jest takim samym śpiochem jak jai to pierwszy spacer psiaka?? jej, nasza to tak do 8. maksymalnie daje nam pospać!!
Guest_Kociak_*
Napisano 08 lutego 2007 - 11:08