Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 stycznia 2007 - 16:07

A ja dzisiaj mam w koncu chwile oddechu ;) uffff.... tzn i tak jeszcze dzisiaj musze zaczac znowu cos robic, ale jestem taka zmeczona po wczorajszym dniu, ze nie wiem jak sie nazywam :( caly dzien sie uczylam, bo dzisiaj pisalam egzamin, a mialam na nauczenie sie na niego tylko wczorajszy dzien, wiec bylo ciezko ;) ale chyba zalicze... ;) to ta pozytywna wiesc...
a poza tym, nie wracam do domu na weekend, wiec jestem jakas taka malo zadowolona, bo nawet po tym meczacym dniu nie moge sie psytulic do mojego tygryska, chlip chlip <placze></span>

#22 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 13 stycznia 2007 - 06:29

Kociak to niech strusiek do ciebie zajży na weekend <pocieszacz></span>
Ja dzisiaj mam zaliczenie ze zdobienia pazurkow na ciemnym lakierze , i jestem zadowolona bo akurat z tego jestwem najlepsza w klasie :) a jutro cały pedikiur :/ z tego już nie jestem szczegulnie zadowolona ...
Dołączona grafika

#23 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 stycznia 2007 - 19:12

a powiedz mi Diablico, co to w ogole za szkoła jest do ktorej chodzisz? i gdzie ona jest w W-chu i jak mozesz to wyslij mi na pw ile za nia placisz :mrgreen: moze sama kiedys pojde na takie cosik ;)

#24 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 13 stycznia 2007 - 21:29

Szola policealna TEB edukacja znajduje się ona w Wałbrzychu : rynek 6 (koło bibioteki na rynku) czesne kosztuje 280zł miesięcznie z tego co pamiętam.Ale najwięcej informacji znajdziesz na www.teb.pl . Szkołę ci polecam bo jest bardzo sympatycznie i wiele mozna się nauczyć ;)
Dołączona grafika

#25 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 16 stycznia 2007 - 13:23

uh ja wlasnie wrocilam z wyjazdu do czech :) bylismy na wycieczce kilkudniowej :) naprawde bylo super spacerki mizianie sie obiadki na miescie mizianie sie hehe
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#26 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 16 stycznia 2007 - 21:52

a gdzie w tych Czechach byliscie? to jakas okazja byla czy tak, bez okazji ;)

#27 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 17 stycznia 2007 - 18:18

w pradze :) tak bez okazji :) bylo milutko :)

czy mi sie wydaje czy tylko my juz tutaj piszemy ? a juz bylo 5 dziewczyn :(

#28 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 18 stycznia 2007 - 23:17

No chyba tylko my :-/ szkoda :(
Dołączona grafika

#29 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 19 stycznia 2007 - 09:11

a ja mam pytanko w zwiazku z wczorajszymi wiatrami? dzialaja Wam sieci komorkowe? a jakie macie? bo ja mam Ere i od rana nie mam w ogole sygnalu :( w ogole jak dla mnie to takie wichury sa przerazajace... pamietam jak ze 2 lata temu byla taka we wroclawiu i drzewa wielkie z korzeniami wyrywalo :/ z tego co widzialam na zdjeciach na onecie, to miniona noc przyniosla wiele szkod.
W ogole dziwna ta natura.... w zimie taka burza??? az strach sie bac co bedzie dalej!

#30 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 19 stycznia 2007 - 11:23

na hetmanskiej kolo twojego mena drzewo sie przewrocilo na blok :) ale zasieg mamy i w erze i w orange :)

#31 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 19 stycznia 2007 - 12:17

Ja tez mam zasięg :) ale burza była straszna woda lała mi się ciurkiem przez zamkniete okno nie mogliśmy tego zatamowac a najdziwniejsze jest to że mam plastiki i to nowitkie zakładane na jesień.Z tego co ogladałam w nocy na TVN 24 to jest jedna smiertelna ofiara -W katowicach złamal się dźwig na pół i operator zginął na miejscu :( i do tego ogromne szkody w całej Polsce.
Dołączona grafika

#32 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 stycznia 2007 - 20:30

jejku, a ja jutro mam pierwszy w mojej karierze studenckiej egzamin ustny ;) u nas zawsze robią pisemne, bo strasznie dużo nas jest, ale facet robi, bo on lubi ze studentami pogadać :) ogólnie jest bardzo w porządku i dlatego zdecydowałam się na ustny ( jaka ja głupia :D). Ale podobno są lepsze oceny z ustnego :) a poza tym 6 minut i będzie po sprawie ;) ale już oczopląsu dostaję, bo mam mnóstwo materiałów na komputerze ( jakieś 150 stron) i właśnie skończyłam je czytać :) Mam jeszcze jutro czas do 18 na lepsze przyswojenie wiedzy :D no ale to takie lanie wody ;) i to ostatni w miarę przyjemny egzamin.... zostaną mi po nim jeszcze dwa - najgorsze ( kto wymyślił, żeby najgorsze egzaminy zostawiać na koniec???). Pozdrawiam Was dziewczynki w ten zimny dzionek ;) całuski :*

#33 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 15:21

No to trzymam za ciebie kciuki ;) ja zakonczylam ostatnie 2 egzaminy semestralne i dostałam z nich 5 :-D ciesze się bardzo .
Dzisiaj mosze iśc na rozmowę w sprawie stażu grrrrr :-x trzeci raz mi dają staż na stanowisku sprzedawca tylko nie wiem po co mi taki staż skoro w szkole zawodowej miałam 3 lata praktyk w markecie,w technikóm pozawodowym miałam również praktyki w sklepie, i po szkole w wakacje 3 miesiące pracowałam w markecie,więc po co mi staż w tym zawodzie :-/ ale oczywiście jak się tłumacze tak to pani odrazu z groźbą że jak sie na ten staż nie zgodzę to mnie zawieszą.... no parodia poprostu <bezradny></span>
Dołączona grafika

#34 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 24 stycznia 2007 - 19:48

tak to już jest z tymi stażami :/ wychodzą z założenia, że skoro szukasz pracy to możesz isć do jakiejkolwiek i będziesz happy...
A ja zaliczyłam dzisiejszy egzamin na 4,5 :D
Cudem się tylko nie zabiłam idąc na niego, bo musiałam się ubrać na elegancko ( bo to ustny), więc ubrałam kanciki, obcasiki, wszystko pięknie, ładnie dopóki nie wyszłam na zewnątrz... A tam oczywiście chodniki całe w śniegu, ślisko jak na lodowisku, kilka razy miałam sytuację kiedy już myślałam, że będę miała bliskie spotkanie z ziemią :roll: do tego padał akurat śnieg, więc włosy mi zmokły i w rezultacie doszłam na egzamin w opłakanym stanie!! akurat dzisiaj, jak ja musiałam iść odwalona na egzamin, to musiał ten śnieg spaść??

#35 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 20:53

Gratulacje :-) ja z kolei jak doszłam na rozmowę to wygladałam jak bałwan (tak akurat sypało) ,na szczęście facet był w porząsiu , po szczerej rozmowie ( że nie chce tego stażu) podbił mi kartkę i życzył powodzenia :-D
Dołączona grafika

#36 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 stycznia 2007 - 15:03

Niestety, złapała mnie choroba jakaś wredna... I jeszcze muszę się uczyć! Chociaż i tak dzisiaj jest lepiej, przynajmniej nie mam gorączki, więc jakoś ta nauka mi idzie... A ja już chcę jechać do domku, iść sobie na spacerek, w pewnie jak przyjadę w środę to już śniegu w W-chu nie będzie :( no i dodatkowo zasadniczo mi się tęskni za KIMŚ ( ale nie mówcie Mu tego ;) ). Zaczynam więc odliczanie....

#37 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 28 stycznia 2007 - 17:57

pewnie jak przyjadę w środę to już śniegu w W-chu nie będzie :(

no pewnie, że nie będzie. i bardo dobrze. jeździć nie ma jak, nie mówiąc o parkowaniu. ja mam już dość zimny na ten rok!!

dzisiaj przeprowadziliśmy pieska do siebie :) od razu w domu jakoś tak weselej :)
i mam ferie :):):) planów mnóstwo, ciekawe które z nich uda się zrealizować, bo na wszystkie na pewno zabraknie czasu...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#38 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 stycznia 2007 - 21:52

dzisiaj przeprowadziliśmy pieska do siebie :)

jak to?? mojego pyszczka czekoladowego z rodzinnego domku ukradłaś?? a jak wrócę to kto będzie ogonkiem machał przy wejściu ?? Ty się mnie siostra jakoś w środę spodziewaj chociaż na chwilę w takim razie, bo ja muszę moją psinkę wyściskać... Jakoś za nią też mi się tęskni strasznie <serduszka></span>

#39 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 stycznia 2007 - 13:03

jak to??

tak to ;-)
teraz macha jak ja do domku przychodzę :-)
dzisiaj rano oczywiście wykorzystała pierwszą okazję, kiedy M. poszedł do pracy i władowała mi się na łóżko ;-)

a potem jak ćwiczyłam to się tak położyła, żeby móc bacznie wszystko obserwować jak jej pani wygibasy robi. ciekawe co sobie myślała wtedy ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#40 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 30 stycznia 2007 - 11:41

A mnie dzisiaj moje kocisko załamało :D .Wyszłam na przedpokuj i zobaczyłam ze Walduś siedzi na mojim rozpiętym kozaczku ... ale tak jakoś dziwnie jakby kucał ,a gdy podeszłam bliżej to on odszedł dumny i okzalo się że mi na niego ...nalał :shock: . Ja wiedziałam że ten gnojek jest strasznie złośliwy ale że aż tak :D ( A w nagrode za to cudowne zachowanie ma w czwartek kastrację na koszt firmy :lol: )