Postanowiłam sama się przekonać i poszłam na zabieg metodą EpilFree, jestem zachwycona, dość szybko przebiegł, bezbolesny dla mnie rewelacja, nigdy wiecej nie zrobie innego to będzie mój numer jeden teraz:-)
Depilacja
Napisano 11 listopada 2015 - 01:28
Napisano 11 listopada 2015 - 10:49
ja za namową koleżanki jednak zdecydowałam się epilfree intim - i od tego się zaczęło - w następnej kolejce czas był na resztę niechcianego owłosienia
Napisano 13 listopada 2015 - 12:30
Najlepiej dotychczas zdającym egzamin sposobem na zbedne owłosienie jest depilacja laserowa.
Napisano 14 listopada 2015 - 19:44
Ja najczęściej używam kremu do depilacji, vanity soft expert, chyba że nie mam kompletnie czasu wtedy czasem machne maszynką. Jednak po kremie włoski wolniej odrastają
Napisano 04 lutego 2016 - 10:54
Ja robiłam w zeszłym roku depilację laserową w klinice w Krakowie. Super sprawa, do dziś mam spokój, to duża wygoda szczególnie latem. Mają świetny laser LIght Sheer Duet, zabieg nim jest bezbolesny. Częste promocje w tym salonie zachęcają do korzystania z różnych zabiegów.
Napisano 04 lutego 2016 - 14:22
Napisano 15 lutego 2016 - 08:39
Dziewczyny, a na czym polega ta metoda epillfree? Czytałam już gdzieś jakieś wzmianki, ale skoro ją robiłyście, to chciałabym zasięgnąć wiedzy "u źródła".
Napisano 11 marca 2016 - 12:20
Depilacja niejednokrotnie łączy się z podrażnieniami, dlatego dobrze mieć krem, który sobie z nimi poradzi. Warto zakupić preparat, który stosowany jest w gabinetach kosmetycznych - Beta-Skin Natural Active Cream. Słyszałyście o nim?
Napisano 12 marca 2016 - 18:28
Dziewczyny, a na czym polega ta metoda epillfree? Czytałam już gdzieś jakieś wzmianki, ale skoro ją robiłyście, to chciałabym zasięgnąć wiedzy "u źródła".
To jest taki dodatkowy zabieg po depilacji woskiem lub pastą cukrową. Ma za zadanie przedłużyć efekt depilacji. wykonuje się serię zabiegów, po każdym kolejny włoski są coraz słabsze i jest ich mniej.
Napisano 13 marca 2016 - 11:15
To jest taki dodatkowy zabieg po depilacji woskiem lub pastą cukrową. Ma za zadanie przedłużyć efekt depilacji. wykonuje się serię zabiegów, po każdym kolejny włoski są coraz słabsze i jest ich mniej.
Ja bym tylko jeszcze dodała, że po kilku zabiegach wystarczą już tylko zabiegi przypominające od czasu do czasu - co dla mnie jest bardzo ważne, że nie muszę latać co miesiąc
Napisano 13 marca 2016 - 20:21
To brzmi bardzo kusząco! A możecie mi podpowiedzieć, gdzie mogę zrobić depilację z zabiegiem epilfree?
Napisano 14 marca 2016 - 16:22
U kosmetyczki albo w spa. Tylko pamiętaj jak już zaczniesz to kilka zabiegów musisz wykonać aby były doskonałe efekty:) Trochę trzeba pochodzić, a nie trwa to jakoś długo więc pewnie znajdziesz czas:)
Napisano 16 marca 2016 - 21:51
ja ostatnio zauwazylam ze po 12 h nogi przestalam miec gladkie, wiec nie dziwie sie ze faceci czasem maja problem by nie kolić.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 marca 2016 - 00:09
12 godzin to faktycznie mało. A czym golisz, maszynką? Sporo się naczytałam ostatnio o tym EpilFree i rozważam taką opcję. A czy ktoś robił tym sposobem pachy lub bikini? Można prosić o szczegóły jak dokładnie wyglądał zabieg?
Napisano 20 marca 2016 - 10:11
ja miałam pachy - i w sumie nie ma większych różnic między goleniem innym części ciała
Napisano 25 marca 2016 - 15:51
ja miałam pachy - i w sumie nie ma większych różnic między goleniem innym części ciała
Pytałam czy ktoś depilował pachy lub bikini metodą EpilFree, bo poważnie się nad tym zastanawiam, tym bardziej że chciałabym wyskoczyć niedługo w jakieś słoneczne miejsce i nie chciałabym jakiś sensacji w postaci bąbli czy przebarwień po laserze
Napisano 25 marca 2016 - 21:44
Dokładnie taki zabieg na pachy wyglądał przynajmniej u mnie tak: kosmetyczka robi depilację potem wciera epilfree. Czyli dwa serum: najpierw wciera pierwszy(rozszerza naczynka),potem wciera ten drugi(działa już typowo na włoski). Nic skomplikowanego do tego cały zabieg przebiega bezboleśnie:)
Napisano 29 marca 2016 - 14:21
A mniej więcej ile zabiegów epilfree trzeba zrobić? Mam koszmar z pachami mogę je golić rano i wieczorem... Porażka po prostu.
Napisano 31 marca 2016 - 17:47
Tutaj masz listę salonów: ...To brzmi bardzo kusząco! A możecie mi podpowiedzieć, gdzie mogę zrobić depilację z zabiegiem epilfree?
A to, ile zabiegów potrzebujesz to mniej więcej oszacują Ci w gabinecie, bo zależy to od ilości, grubości, rodzaju owłosienia, U jednych wystarczy 5 zabiegów, a u innych musi być 10.
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 01 kwietnia 2016 - 07:57
Linkowanie
Napisano 09 kwietnia 2016 - 19:51
Ja mam włoski jasne i delikatne, takie co się na laser raczej średnio nadają, więc pewnie u mnie dużo by tych zabiegów nie było. A jak już się wszystko wydepiluje, to potem trzeba jakieś zabiegi przypominające wykonywać?