Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#1001 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 21:21

A ja teraz będę testować ten trymer :)

$_35.JPG

wilkinson_4bikini_1.jpg?1426003027

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1002 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 kwietnia 2016 - 11:02

@Tilia to do jakieś konkretnej części ciała?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1003 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 kwietnia 2016 - 19:25

@Tilia ja mam - jestem bardzo zadowolona. Na pewno lepsze niż jednorazówki, na wosk u kosmetyczki czasu nigdy nie mam (tym bardziej, że najpierw trzeba zapuścić włoski a tu fitness co tydzień :P).

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1004 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 15 kwietnia 2016 - 09:20

Tak, już wyżek któraś o tym pisała. Ale to już, że tak powiem, formalność ;)

#1005 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 kwietnia 2016 - 18:35

@halynka trymer do bikini, a żyletka do reszty ciała :) ja akurat ostatnio mogę jedynie podcinać więc póki nie będę mogła używać kremu to będę się trymerem ratować :)

@elizabeth o! dziękuję za opinie! :)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1006 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 26 kwietnia 2016 - 23:10

A ja zdecydowałam się na epilfree. :) Jestem umówiona na piątek, dam znać jak poszło. ;) 

#1007 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 01 maja 2016 - 01:20

Ja na lato zdecydowanie wolę kremy do depilacji, po maszynce niestety włoski mi wrastały i miałam spore podrażnienia... A na wakacje raczej zrobię sobie depilację woskiem, efekt starcza na dłużej

#1008 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04 maja 2016 - 10:34

ja to sie boje wszelkiej bolesnej depilacji  :shock: depilatory, wosk, lasery.. to nie dla mnie :( od jakiegos roku uzywam kremu vanity (bielenda) i dla mnie jest super, 10 minut i po wloskach, a skora na dlugo gladka :D no i bezbolesnie przede wszystkim :) wczesniej uzywalam zwyklych maszynek, ale ja sierota to sie nawet pozacinalam :/

#1009 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 23 maja 2016 - 10:08

Byłam i jestem zadowolona. Bolesna część, zrobiona przez sprawną kosmetyczkę trwa dosłownie chwilę i jest do zniesienia. Po pierwszym zabiegu efekt utrzymuje się znacznie dłużej, niż się spodziewałam. Na pewno umówię się na kolejny. EpillFree zdecydowanie jest dla mnie. :-)  

#1010 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 25 maja 2016 - 13:37

Do depilacji używam preparatu z AA.

#1011 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 07 czerwca 2016 - 13:21

Ja się za to bawię depilatorem ipl z babylissa :) już sobie zrobiłam kilka zabiegów i już mi się podoba, na pewno taniej i wygodniej niż u kosmetyczki bo u mnie umówić się gdzieś na coś to zawsze graniczy z cudem bo coś mi wypadnie albo dziecko chore itp.

#1012 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 czerwca 2016 - 19:14

od jakiegos roku uzywam kremu vanity (bielenda) i dla mnie jest super, 10 minut i po wloskach, a skora na dlugo gladka
u mnie sie włosy nie rozpuszczaja całkiem i i tak sa ostre :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1013 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 czerwca 2016 - 10:12

Wczoraj był mój pierwszy raz z depilatorem :D nastawiona byłam pozytywnie mimo iż wiedziałam, że będzie bolało. Ogolenie dwóch nóg zajęło mi nieco ponad 2 godziny. Jeśli chodzi o ból to oczywiście, że trochę bolało, natomiast uważam, że nie jest to ból którego kobieta mogłaby nie wytrzymać :) teraz muszę zobaczyć na ile utrzyma się efekt - jeśli będę się cieszyć gładkimi nogami przez długi czas to na pewno to powtórzę. Zakupiłam już peeling, co by uniknąć wrastających włosków i zobaczymy co dalej ! :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#1014 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 czerwca 2016 - 10:46

@inqaa super!

Mi dalej brakuje odwagi do tego  :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#1015 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 25 czerwca 2016 - 13:43

A ja zrobiłam Epilfree i jestem mega zadowolona - po depilacji woskiem najpierw pani nałożyła aktywator, a potem epilfree. Całość trwała jakieś 5 min. Na razie włosków nie ma, jak zaczną odrastać, to zrobię zabieg przypominający. Trochę się bałam, że jak jest tak gorąco, to będę musiała te pachy kryć, ale podobno nie trzeba i można się normalnie wystawiać na słońce

#1016 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 07:10

Dokładnie, nie trzeba. Moja kosmetyczka powiedziała, żebym odczekała kilka godzin po Epilfree. No byłam ostrożniejsza, tak na wszelki wypadek odczekałam dobę zanim wyszłam na pełne słońce. :) 

#1017 zuxa

zuxa
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 05 lipca 2016 - 13:07

Dobrze wiedzieć :)

#1018 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 11 lipca 2016 - 00:35

ja to sie boje wszelkiej bolesnej depilacji  :shock: depilatory, wosk, lasery.. to nie dla mnie :cry: od jakiegos roku uzywam kremu vanity (bielenda) i dla mnie jest super, 10 minut i po wloskach, a skora na dlugo gladka :-D no i bezbolesnie przede wszystkim :-) wczesniej uzywalam zwyklych maszynek, ale ja sierota to sie nawet pozacinalam :-/

Też używam obecnie ich kremu - vanity gładkie ciało, jakoś tak. Mam taki z panthenolem, trzymam go na nogach ok 8 minut, włoski ładnie odchodzą. Potem odrastają słabsze i mniej widoczne, no i nie mam żadnych podrażnień po nim

#1019 dwunastka12

dwunastka12
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 20 lipca 2016 - 13:27

A  mnie już zmęczyła ciągła depilacja co chwilę, jestem po pierwszym zabiegu epilacji laserem w klinice Beauty Skin, chcę się pozbyć tych paskudnych włosków na zawsze.

#1020 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 26 lipca 2016 - 08:42

A  mnie już zmęczyła ciągła depilacja co chwilę, jestem po pierwszym zabiegu epilacji laserem w klinice Beauty Skin, chcę się pozbyć tych paskudnych włosków na zawsze.

To pewnie jesteś ciemnowłosa, bo ja mam takie włoski, że laser odpada. A nie boisz się przebarwień przy takiej pogodzie?