A ja teraz będę testować ten trymer ![]()

Napisano 12 kwietnia 2016 - 19:25
@Tilia ja mam - jestem bardzo zadowolona. Na pewno lepsze niż jednorazówki, na wosk u kosmetyczki czasu nigdy nie mam (tym bardziej, że najpierw trzeba zapuścić włoski a tu fitness co tydzień
).
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 15 kwietnia 2016 - 09:20
Tak, już wyżek któraś o tym pisała. Ale to już, że tak powiem, formalność ![]()
Napisano 23 kwietnia 2016 - 18:35
@halynka trymer do bikini, a żyletka do reszty ciała
ja akurat ostatnio mogę jedynie podcinać więc póki nie będę mogła używać kremu to będę się trymerem ratować ![]()
@elizabeth o! dziękuję za opinie! ![]()
Napisano 26 kwietnia 2016 - 23:10
A ja zdecydowałam się na epilfree.
Jestem umówiona na piątek, dam znać jak poszło.
Napisano 01 maja 2016 - 01:20
Ja na lato zdecydowanie wolę kremy do depilacji, po maszynce niestety włoski mi wrastały i miałam spore podrażnienia... A na wakacje raczej zrobię sobie depilację woskiem, efekt starcza na dłużej
Napisano 04 maja 2016 - 10:34
ja to sie boje wszelkiej bolesnej depilacji
depilatory, wosk, lasery.. to nie dla mnie
od jakiegos roku uzywam kremu vanity (bielenda) i dla mnie jest super, 10 minut i po wloskach, a skora na dlugo gladka
no i bezbolesnie przede wszystkim
wczesniej uzywalam zwyklych maszynek, ale ja sierota to sie nawet pozacinalam ![]()
Napisano 23 maja 2016 - 10:08
Byłam i jestem zadowolona. Bolesna część, zrobiona przez sprawną kosmetyczkę trwa dosłownie chwilę i jest do zniesienia. Po pierwszym zabiegu efekt utrzymuje się znacznie dłużej, niż się spodziewałam. Na pewno umówię się na kolejny. EpillFree zdecydowanie jest dla mnie.
Napisano 25 maja 2016 - 13:37
Do depilacji używam preparatu z AA.
Napisano 07 czerwca 2016 - 13:21
Ja się za to bawię depilatorem ipl z babylissa
już sobie zrobiłam kilka zabiegów i już mi się podoba, na pewno taniej i wygodniej niż u kosmetyczki bo u mnie umówić się gdzieś na coś to zawsze graniczy z cudem bo coś mi wypadnie albo dziecko chore itp.
Napisano 09 czerwca 2016 - 19:14
u mnie sie włosy nie rozpuszczaja całkiem i i tak sa ostre
od jakiegos roku uzywam kremu vanity (bielenda) i dla mnie jest super, 10 minut i po wloskach, a skora na dlugo gladka
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 czerwca 2016 - 10:12
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 25 czerwca 2016 - 13:43
A ja zrobiłam Epilfree i jestem mega zadowolona - po depilacji woskiem najpierw pani nałożyła aktywator, a potem epilfree. Całość trwała jakieś 5 min. Na razie włosków nie ma, jak zaczną odrastać, to zrobię zabieg przypominający. Trochę się bałam, że jak jest tak gorąco, to będę musiała te pachy kryć, ale podobno nie trzeba i można się normalnie wystawiać na słońce
Napisano 30 czerwca 2016 - 07:10
Dokładnie, nie trzeba. Moja kosmetyczka powiedziała, żebym odczekała kilka godzin po Epilfree. No byłam ostrożniejsza, tak na wszelki wypadek odczekałam dobę zanim wyszłam na pełne słońce.
Napisano 05 lipca 2016 - 13:07
Dobrze wiedzieć ![]()
Napisano 11 lipca 2016 - 00:35
ja to sie boje wszelkiej bolesnej depilacji
depilatory, wosk, lasery.. to nie dla mnie
no i bezbolesnie przede wszystkim
wczesniej uzywalam zwyklych maszynek, ale ja sierota to sie nawet pozacinalam
Też używam obecnie ich kremu - vanity gładkie ciało, jakoś tak. Mam taki z panthenolem, trzymam go na nogach ok 8 minut, włoski ładnie odchodzą. Potem odrastają słabsze i mniej widoczne, no i nie mam żadnych podrażnień po nim
Napisano 20 lipca 2016 - 13:27
A mnie już zmęczyła ciągła depilacja co chwilę, jestem po pierwszym zabiegu epilacji laserem w klinice Beauty Skin, chcę się pozbyć tych paskudnych włosków na zawsze.
Napisano 26 lipca 2016 - 08:42
A mnie już zmęczyła ciągła depilacja co chwilę, jestem po pierwszym zabiegu epilacji laserem w klinice Beauty Skin, chcę się pozbyć tych paskudnych włosków na zawsze.
To pewnie jesteś ciemnowłosa, bo ja mam takie włoski, że laser odpada. A nie boisz się przebarwień przy takiej pogodzie?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Depilacja laserowa Vectus |
|
|
|
Depilacja woskiem w Warszawie |
|
|
|
Depilacja Laserowa |
|