i w roznych kierunkach rosna
O taaak znam to, depilatorem kręcę na wszystkie strony, bo one czują się jak w buszu i robią co chcą. A niestety pod jedną i drugą pachą mam pieprzyki i to utrudnia golenie.
Napisano 01 listopada 2013 - 22:55
i w roznych kierunkach rosna
O taaak znam to, depilatorem kręcę na wszystkie strony, bo one czują się jak w buszu i robią co chcą. A niestety pod jedną i drugą pachą mam pieprzyki i to utrudnia golenie.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 06 listopada 2013 - 00:59
Riia a ile kosztuje ten eveline? I te Bielendy też nie pachniały najlepiej, może taka specyfika tych kremów ;// mówisz, że bikini nie podrażnia? głównie na tym mi zależy.
Napisano 06 listopada 2013 - 11:49
@RóżaBurza
Chyba jakoś około 8 zł. Ja najczęściej kupuję jak jest promocja to czasem około 6. Ale nie jest drogi, a nawet wydajny. To znaczy oczywiście co się nim depiluje, bo jak nogi to pewnie już taki wydajny nie jest. Ja że tylko bikini to na długo jest.
No mi nie podrażnia, a z tym zawsze miałam kłopoty bo po maszynce czy innych kremach miałam mega dużo krostek i wszyscy było czerwone. Po tym jest wszystko ok. Jedyny minus to tylko zapach.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 listopada 2013 - 21:41
spróbuję w takim razie (zatkam nos
)
Napisano 24 marca 2014 - 09:38
Dla mnie absolutna konieczność!Nie lubię być włochata,dosłownie.Zabiegi wykonuję sama.Używam do tego kremu depilującego...okolice bikini , nogi i pachy golę sobie,wąsika i brody jeszcze nie mam ale podobno w czasie menopauzy sie to ma..Miałam depilator ale...źle znosiłam wyrywanie włosków z ciała i dałam sobie spokój.
Natomiast nie korzystałam z takich zabiegów w gabinecie kosmetycznym...czy któraś z Was ma takie doświadczenia?No bo kosmetyczka to woskiem ciało traktuje pewnie.
A może są takie,które ograniczają depilację do minimum albo wogóle tego nie robią?Podobno depilacja jest czynnością nienaturalna,bo tylko dzieci nie mają owłosienia...dorośli różnią się tym od dzieci,że je mają.Wszak to trzeciorzędowa cecha dojrzewania płciowego.
Co na ten temat sądzicie?O ile on Was interesuje.
Napisano 24 marca 2014 - 09:55
http://babskiswiat.n...ic/87-depilacja
http://babskiswiat.n...depilacja-a-sex
http://babskiswiat.n...ilacja-laserowa
![]()
Napisano 31 marca 2015 - 17:04
Byłam ostatnio na depilacji w Salonie Urody /reklama/ w Warszawie na Usrynowie i jestem zadowolona. Cenowo bardzo dobrze no i efekt też jest dla mnie zadowalający. Myslę że jeśli chodzi o laserową depilację to warto iść do zaufanych osób ![]()
Użytkownik Olenka edytował ten post 31 marca 2015 - 22:25
Napisano 26 kwietnia 2015 - 16:33
Natomiast nie korzystałam z takich zabiegów w gabinecie kosmetycznym...czy któraś z Was ma takie doświadczenia?No bo kosmetyczka to woskiem ciało traktuje pewnie.
A może są takie,które ograniczają depilację do minimum albo wogóle tego nie robią?
A myślałaś może o Epilfree? Możesz pozbyć się włosków już na stałe. Tym bardziej że zbliża się wiosna/lato i większosc kobiet o tym marzy
i nie ma przeciwskazań przy tym. Nawet blondynki mogą z tego korzystać.
Napisano 21 maja 2015 - 22:34
hejka kobitki jak radzicie sobie z depilacją miejsc intymnych?? Wybieracie zwykłą maszynkę czy raczej stosujecie inne metody???
Napisano 22 maja 2015 - 10:27
Na wosk jeszcze nie nie odważyłam, maszynką nie lubię, stosuje kremy, ale takie do skóry wrażliwej.
Napisano 10 sierpnia 2015 - 21:24
hejka kobitki jak radzicie sobie z depilacją miejsc intymnych?? Wybieracie zwykłą maszynkę czy raczej stosujecie inne metody???
ja tam się trochę wstydzę iść do gabinetu i pokazać moje miejsce intymne i uruchamiam maszynkę ale ostatnio koleżanka z pracy zachwala sobie, że była w salonie i tam jej polecili epilfree intim. Poczekam u niej na efekty i wtedy ewentualnie może się przełamię
Napisano 02 września 2015 - 18:35
A myślałaś może o Epilfree? Możesz pozbyć się włosków już na stałe. Tym bardziej że zbliża się wiosna/lato i większosc kobiet o tym marzy
i nie ma przeciwskazań przy tym. Nawet blondynki mogą z tego korzystać.
Zauważyłam że wsponiałaś coś o metodzie EpilFree. Słyszałam o niej dużo dobrego ale sama jeszcze nie skorzystałam. Możesz powiedzieć czy korzystałaś osobiście z niej?
Napisano 10 września 2015 - 02:56
A ja o niej w ogóle nie słyszałam. Powiecie coś więcej? Myślałam o laserze, ale okazało się, że nie mogę mieć, a maszynką to ja się przecież wykończę z tak szybko odrastającymi włoskami. Koszmar. Może to będzie coś dla mnie?
Napisano 15 września 2015 - 10:24
Napisano 23 września 2015 - 23:36
Ja nie lubię tak przeginać, nie jestem masochistką więr raczej wolę maszynkę a najlepiej krem do depilacji, Nic nie podrażnia, łatwy w użyciu no i usuwa włoski na dłużej niż zwykła maszynka, a potem odrastają słabsze. Chyba najlepiej się u mnie sprawdził krem Vanity goledn oils bielendy, on tak nie śmierdzi
Napisano 18 października 2015 - 14:36
nie wiem czy ktoryś z kremów ma zapach perfum
ale zgodze się z melani, że ten z bielendy nie ma zbyt intenyswnego zapachu więć mozna wytrzymać a i dla wrażliwej skóry jest bardzo dobry
Napisano 19 października 2015 - 14:43
jakie kremy dziewczyny polecacie do depilacji? Bo ja próbowałam dużo, Veet jest za drogi, a takie co miałam z bielendy, to działają, ale na co drugi włos ;//
ja właśnie na veet tez się zawiodłam, ale miałam od bielendy własnie vanity soft expert i u mnie całkiem dobrze się sprawdził, zapach nie jest nachalny, a opakowanie wydajne.
Napisano 04 listopada 2015 - 15:15
A używacie kremów do depilacji na całe ciało, czy jednak niektóre partie (jak np. okolice bikini) traktujecie inaczej? U mnie krem daje radę, włoski odrastają sporo słabsze
Napisano 04 listopada 2015 - 15:30
ja ten z bielendy vanity soft mam jeden do wąsika a drugi do ciała i bikini, nawet na opakowaniu jest napisane ciało, bikini.
Napisano 04 listopada 2015 - 21:07
ja ten z bielendy vanity soft mam jeden do wąsika a drugi do ciała i bikini, nawet na opakowaniu jest napisane ciało, bikini.
Też mam ten krem do depilacji twarzy (wąsik) z Bielendy Vanity Soft i używam go co dwa tygodnie. Włoski na ciele usuwam jednak depilatorem.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Depilacja laserowa Vectus |
|
|
|
Depilacja woskiem w Warszawie |
|
|
|
Depilacja Laserowa |
|