mam tak male owlosienie ze nie ma potrzeby
ale jesli bym sie zdecydowała to chyba na wosk
Napisano 03 lipca 2013 - 18:51
Napisano 03 lipca 2013 - 19:11
zrobilam nogi, czesc sie urwala a nie wyrwala , nie sa nogi tak mile w dotyku jak po maszynce , ale jest na dluzej spokoj.wosk
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 lipca 2013 - 20:50
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 03 lipca 2013 - 21:03
Napisano 21 sierpnia 2013 - 12:38
Napisano 21 sierpnia 2013 - 14:14
Napisano 19 września 2013 - 13:20
Napisano 19 września 2013 - 18:02
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 20 września 2013 - 12:21
Napisano 27 września 2013 - 07:34
Napisano 01 listopada 2013 - 22:13
jakie kremy dziewczyny polecacie do depilacji? Bo ja próbowałam dużo, Veet jest za drogi, a takie co miałam z bielendy, to działają, ale na co drugi włos ;//
Napisano 01 listopada 2013 - 22:21
@RóżaBurza
Ja używam Eveline takiego różowego. Plus jest taki, że jest dobry i mnie nie podrażnia, łatwy w użyciu i po nim nie mam suchej skóry. Ale ma jeden muniu: obrzydliwie śmierdzi. To znaczy nie wiem czy dla Ciebie też by aż tak śmierdział, ale mnie drażni zapach. Jednak te 10 minut jestem w stanie wytrzymać ![]()
Ale jeszcze zależy co nim chcesz wydepilować, bo ja tylko go stosowałam do bikini,więc nie wiem czy na inne części tak samo działa.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 01 listopada 2013 - 22:26
Próbowałam depilatora, kremów, wosku i zawsze wracam do maszynki. Jak dla mnie niezawodna, najszybsza... Szkoda tylko, że włoski szybko odrastają. Teraz używam maszynki Gilette Venus, wymieniam tylko wkłady, które starczają na długo i golenie idzie sprawniej niż jednorazówkami.
Jestem brunetką, więc mam ciemne, mocne włoski, szybko mi odrastają. Marzy mi się laser i pozbycie się tego cholerstwa. Może kiedyś... jak będę bogata, haha. ![]()
Mam jedynie problem z okolicą bikini. Bardzo łatwo mi w tym miejscu o podrażnienia. Po goleniu to miejsce wygląda źle i wstyd wyjść na plażę. Kremy nie dają sobie u mnie z tym miejscem rady.
Użytkownik Findmysky. edytował ten post 01 listopada 2013 - 22:28
Napisano 01 listopada 2013 - 22:30
Jestem brunetką, więc mam ciemne, mocne włoski, szybko mi odrastają. Marzy mi się laser i pozbycie się tego cholerstwa. Może kiedyś... jak będę bogata, haha.
Oj też mi się marzy laser. Ja bym pozbyła się włosków spod pach. Bo odrastają mi szybko i są mega mocne,używam depilatora i normalnie słyszę jak się wyrywają.
Napisano 01 listopada 2013 - 22:37
Riia a z czasem nie jest ich mniej po depilatorze ![]()
dokladnie nigdzie indziej tyle krostek sie nie robi .
Po goleniu to miejsce wygląda źle
Napisano 01 listopada 2013 - 22:41
Na nogach owszem jest ich mniej, są delikatniejsze i łatwiej się goli. Ale pod pachami mam jakieś mutanty. Na dodatek mam wrażenie, że one rosną coraz mocniejsze i niedługo i depilator ich nie weźmie. Na szczęście nie mam tak bardzo wrażliwej skóry to nie podrażnia się przy goleniu.
Napisano 01 listopada 2013 - 22:49
ja raz bylam na wosku na pachy i pani mi powiedziala ze czasem za jednym razem wszystko wyrywa a u mnie sa mocne i w roznych kierunkach rosna
Ale pod pachami mam jakieś mutanty
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Depilacja laserowa Vectus |
|
|
|
Depilacja woskiem w Warszawie |
|
|