A ta maszynka ze zdjęcia to w jakiej cenie? Jestem zainteresowana zakupem;-).
Depilacja
Napisano 27 września 2017 - 07:57
Napisano 27 września 2017 - 17:30
Jeśli chodzi o moją, bo to było ostatnie zdjecie wrzucone to 100 zł z darmową wysyłką dałam i do tej pory działa ok.
A ta maszynka ze zdjęcia to w jakiej cenie? Jestem zainteresowana zakupem;-).
Napisano 09 października 2017 - 08:34
Moim zdaniem najskuteczniejsza jest depilacja laserowo. Wiem, ze to wydatek, ale mozna to rozlozyc i nie wychodzi bardzo duzo. Wiem, ze to nie dla każdego. Ale jeśli ktoś ma problemy z podrażnieniami, uczuleniami, albo szybko mu włoski odrastają, to to jest wow. Masz zpokoj, ewentualnie czasem cos poprawisz, ale to jest zupełnie inne kolenie. Nie istotne czy mowimy o pachach, nogach czy bikini
Napisano 10 października 2017 - 08:53
Ja się trochę boje, czy wlosy nie za jesne, czy nie mama jakiś przeciwskazań, czy nie moze byc powikłań. Cen atez nie jest niska. Poleca ktoś coś w krakowie?
Napisano 13 października 2017 - 08:51
Ja robiłam w vesunie wkrakowie w Bonarce, ale juz jakis czas temu. Moglo się trochę pozmieniać, ale genralnie lekarz Ci wszystko wyjaśni. Mozesz czuc dyskonfort, ale nie ma sie czego obawiać.
Napisano 29 października 2017 - 22:36
Jak sie boisz że masz za jasne włosy to proponuję epilfree. Robisz najpierw wosk lub pastę cukrową a później epilfree i już...Ja się trochę boje, czy wlosy nie za jesne, czy nie mama jakiś przeciwskazań, czy nie moze byc powikłań. Cen atez nie jest niska. Poleca ktoś coś w krakowie?
Napisano 01 listopada 2017 - 16:49
Ja używam depilatora, ale zawsze są łzy z bólu, mimo wszystko zaciskam zęby, bo maszynka co 3 dni i podrażnienia mnie nie urządzają
Napisano 21 grudnia 2017 - 08:29
Laserówka jest najlepsza:
...link...
Ale wystrzegajcie się czegoś takiego jak ipl. Z racji tego, że nie jest to tak napradę laser, ale jest to depilacja światłem, która nie daje praktycznie żadnych efektów bo włoski odrosną ![]()
Niestety.....
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 22 grudnia 2017 - 08:51
Ja sama używam kremików, co prawda jeden z szybszych i najmniej bolesnych sposobów.
Napisano 23 grudnia 2017 - 22:29
Ale po kremie szybko odrastają ...
Napisano 05 stycznia 2018 - 16:35
Ja wybieram klasyczne sposoby depilacji czyli maszynka lub kremy do depilacji. Na samą myśl o plastrach lub laserze robi mi się słabo. Nie znoszę bólu a nie muszę chyba mówić o tym jak depilacja woskiem boli. Laser ma sporo plusów jeśli chodzi o trwałość efektów, no ale podobno w zależności od partii ciała również jest nieprzyjemną opcją.
Napisano 05 lutego 2018 - 14:44
Ja wybieram klasyczne sposoby depilacji czyli maszynka lub kremy do depilacji. Na samą myśl o plastrach lub laserze robi mi się słabo. Nie znoszę bólu a nie muszę chyba mówić o tym jak depilacja woskiem boli. Laser ma sporo plusów jeśli chodzi o trwałość efektów, no ale podobno w zależności od partii ciała również jest nieprzyjemną opcją.
Spróbuj sobie depilatora ipl, ja mam z babyliss model i dla mne to wcale nie jest bolesne, do wrażliwszych miejsc jest specjalna nasadka, jedynie potrzeba trochę wprawy by umieć dobrze ustawiać głowicę ale potem idzi ejuż szybko i sprawnie
Napisano 03 lipca 2019 - 08:02
Najlepszym rozwiazaniem będzie depilacja laserowa:
Nie każdy laser będzie w stanie usunąć jasne i cienkie włosy. Jeśli nie jesteś pewien jaki jest Twój fototyp skóry i rodzaj włosa, najlepiej jest skorzystać z bezpłatnej konsultacji w wybranym gabinecie depilacj
Sama akurat mam dość ciemne włoski tak wiec u mnie nie było z tym problemu bo urzadzenie w gabinecie bardzo dobrze na nie zareagowało
Romantycznie