Kupiłam sobie golarkę elektryczną z trymerem do bikini. Po pierwszym użyciu stwierdzam, że się polubimy.

Napisano 27 lipca 2016 - 20:02
Kupiłam sobie golarkę elektryczną z trymerem do bikini. Po pierwszym użyciu stwierdzam, że się polubimy.

Napisano 28 lipca 2016 - 10:32
wloski po tym nie sa klujące
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 sierpnia 2016 - 22:21
Napisano 08 września 2016 - 12:29
a bolało? bo to mnie chyba najbardziej odstrasza:(
Napisano 10 września 2016 - 00:44
Napisano 29 września 2016 - 18:46
a bolało? bo to mnie chyba najbardziej odstrasza:(
w sumie może trochę to boli ale później na długo masz problem z głowy w szczególności jeśli poddasz się zabiegowi epilfree
Napisano 18 października 2016 - 05:25
Strasznie nie lubilam mechanicznych depilatorów, nie wiem jak można się tym katować. A po maszynce włosy zaraz odrastały. Teraz jestem po serii zabiegów epilacji laserowej i mam wreszcie spokój z depilacją. Warto było zainwestowac. A że byłam w zaufanym miejscu, salon Olivka w Warszawie, bo siostra tam robiła i chwaliła, to się nie obawiałm, że będzie coś nie tak. Mają najnowoczesnijeszy sprzęt i ludzi z doświadczeniem. Było bezboleśnie. Dobra sprawa dla każdej kobiety, ale mają i zabiegi dla panów ![]()
Napisano 18 października 2016 - 19:25
Ja się zaczynam czaic na IPL, w sensie by kupić sobie i w domu robić ![]()
Siostra ma i chwaliła, muszę się jej spytać jakie teraz ma odczucia ![]()
Napisano 31 stycznia 2017 - 20:40
Ja nadal wierna EpilFree
Nie wyobrażam sobie mieć podrażnień czy powtarzać te same czynności co miesiąc
A tak mam teraz już spokój, tylko chodzę na zabiegi przypominające i z głowy Nie ma się co katować depilatorami. Uwielbiam gładkie nogi i w sumie przyzwyczaiłam się do nich po takim czasie. Ogromna wygoda
Napisano 08 lutego 2017 - 17:16
Napisano 27 lutego 2017 - 12:50
Możesz poczytać, bo już było w tym wątku pisane o tej metodzie. W sumie sama zdecydowałam się na epilfree dzięki opiniom dziewczyn na forum. A gdzie zrobisz depilacje z wykorzystaniem metody epilfree - na ich stronie jest rozpiska które salony kosmetyczne i spa maja ją w ofercie.
Napisano 28 lutego 2017 - 18:57
Nela a na czym to polega? Jak długo trwa?
Wszędzie to zrobię?
W skrócie tylko napsize, że najpierw robisz wosk albo pastę cukrową u kosmetyczki a potem wcierają Ci preparat epilfree w miejsce po depilacji i koniec
Nawet nie wygląda skomplikowanie. Za propozycją Appia polecam sprawdzić na stronie salony.
Napisano 09 kwietnia 2017 - 08:28
Ja do lata jestem gotowa
zabiegi moim depilatorem ipl babyliss robilam sumiennie i efekt jest super, wiem że błysków to mi wystarczy jeszcze na 50 lat
dlatego wg mnie warto taki sprzęt kupić z kimś na spółkę i tak wychodzi to taniej niż chodzenie do salonu
Napisano 15 kwietnia 2017 - 11:20
Napisano 18 kwietnia 2017 - 11:59
Epilfree, to zależy ile zabiegów robisz i jaki masz rodzaj włosów. Inaczej będzie jeśli jesteś brunetką z mocnymi, grubymi włoskami, a inaczej w przypadku cienkich i słabszych włosów. Seria zabiegów to zwykle 6-10 razy, potem tylko zabieg przypominający raz na jakiś czas.
Napisano 21 kwietnia 2017 - 11:21
Na dlugo to epilfree starczy??
Milla a ipl boli?
Nie, ipl ani trochę nie boli, widziałam że nawet w biedronce od wczoraj można kupic depilator babyliss ipl w niezłej cenie, sporo dziewczyn o tym pisąło na fb ![]()
Napisano 29 maja 2017 - 15:18
Najskuteczniejszą metodą jest depilacja laserowa laserem diodowym Light Sheer. Kończą sie problemy z wrastającymi włoskami i krostami. Depilacja laserem diodowym pozwala usunąć włosy w aż 95%. Pozostałe 5% to włosy jasne, cienkie, pozbawione ciemnego barwnika (melaniny). Podczas każdego impulsu, laser emituje fale świetlne o tej samej długości, które działają wprost na melaninę znajdującą się w cebulkach włosowych, nie wpływając w żaden sposób na okoliczne tkanki. Zwykle potrzebnych jest około 5 zabiegów. A włosy usuwane są trwale.
Napisano 11 sierpnia 2017 - 13:20
No to chyba najpierw będę próbować epilfree, bo z tego co czytam po ipl nie można wychodzić na słońce za bardzo
Napisano 17 września 2017 - 11:25
A co polecacie na depilację twarzy? Całą mam we włoskach i bardzo mnie to krępuje ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Depilacja laserowa Vectus |
|
|
|
Depilacja woskiem w Warszawie |
|
|
|
Depilacja Laserowa |
|