Dziewczyny, miałem opis - jestes szurnieta i odezwala sie do mnie. Zapytala co za bajki wymyslilem i o co mi chodzi, to napisalem
przedstawilem ta historie koledze i on, gdy tylko uslyszal o Twoim sms rzekl - no sluchaj, w tym momencie bym lasce kazal s
*******, bo jest szurnieta, pomylona i patologiczna, skoro tak mowi, a byla z nim 3 lata to dalej ma cos do niego i zamiast z nim byc to pograza swoj umysl, to jest patologia, od takich kobiet, bez wzgledu na to co sie z nimi chce nalezy w
*******, bo sa psychiczne, poza tym ta Twoja nagla zmiana - nie sypiam z nim, jedynie potrzeba psychologiczna, potem sypiam i zmiana na nie sypiam... To jawna manipulacja, bo widzac, ze moglem zakonczyc znajomosc, wolalas wrzucic swoje klamstwa by mnie udobruchac jak jakeigos kotka, tym czasem wiecej mi do tygrysa z klami, niz do kotka ktory sie boi szczekniecia, tu zaznaczyl, ze klamliwa dziewczyna i nie nadaje sie nawet na kolezanke, gadalem z Adrianem i on rowniez stwierdzil, ze nie mozna Tobie ufac, bo raz mowisz tak, a raz tak ... Gadalem z kolezankami,wszystkie przyznaly, ze robisz mnie w
, nabijasz sie ze mnie, ze nawet wykorzystujesz bo tu chcesz sobie pogadac, jest ok, a potem po spotkaniu idziesz do bylego i sie z nim ... ze jestes powalona psychicznie bo zerwalas z nim, a dalej masz cos do niego itd, wszyscy to mowia kolezanki, koledzy oczywiscie, nie jesesmy zadna para i mozesz sypiac z kim chcesz, a mi nic do tego, ale tu nie chodzi o samo sypianie, co po prostu robisz ludzi w
******, ten Twoj sms tez potwierdzil to - nie chce Cie zranic, zalezy mi na Tobie a z 2 strony chcesz uciec, ciekawe dlaczeg otemu typkowi tak nie zrobisz - zalezy mi na tobie, ale musze uciec, bo ☠☠☠☠a w kulki se lecisz, kaaaaazdy mi to mowi, ze jestes po☠☠☠☠☠☠☠ona i psychiczna no i tyle, skonczylem
i ona wtedy
19:23:02
ja ☠☠☠☠☠☠☠e
19:23:06
a ja z Tobą chcialam być
19:23:19
jeju jak dobrze że mnie Ada powstrzymała od napisana smsa wieczorem w sobote
19:23:22
Tzn manipulacja?