Dlaczego zawsze musi być tak, że to facet musi wymyślać każdą rozrywkę?
To jest bardzo dobre pytanie.
Ja uważam, że tak młode dziewczyny są uczone, że to facet musi "zabawiać" dziewczynę i dostarczać jej emocji i rozrywki. Jest to przykre bo uczy się dziewczyny zero starania o związek bo są uczone, że to facet powinien je prowadzić i wszystko za nie robić i według mnie takie myślenie ma autorka problemu. Z tego co zauważyłem to wtedy takie dziewczyny rzucają facetów bo "coś się wypaliło".
Ja rozumiem, że facet powinien dawać kobiecie emocji ale ona powinna też inicjować jakieś rozrywki i pokazywać zaangażowanie bo jeśli tego nie robi to dla mnie zwyczajnie jest typową księżniczką a to nie jest dobre.
Wybrałaś sobie takiego chłopaka i powinnaś go brać takiego jaki jest a nie na siłę zmieniać bo to jest taka cecha która strasznie ciężko zmienić. Według mnie źle dobrałaś chłopaka. To się nazywa kalibracja.
To Twój problem, dlatego Ty powinnaś próbować go rozwiązać
Zgadzam się, jednak uważam, że ona pójdzie na łatwiznę i go rzuci zamiast się trochę postarać. Obym się mylił ale tak czuje.
On naprawdę nie siedzi w Twojej głowie i nie wie, że masz akurat ochotę na herbatę.
Nie siedzi w jej głowie ale ona podświadomie według mnie tego chce. Uważam, że kobiety lubią jak facet zna jej potrzeby i wie czego ona tak na prawdę chce i odkrywa jej cechy o których ona nawet nie wiedziała. Tutaj jednak tego nie ma i wątpię aby się pojawiło a na pewno nie z dnia na dzień.
a już dawno temu przekonalam się, że nie ma co liczyć na męską domyślność i jeśli czegoś się oczekuje, wystarczy po prostu powiedzieć. No i samej czasem przejąć inicjatywę
Dziwią mnie Twoje słowa. Jesteś młoda a już dawno to wiesz? Czyli kiedy to okryłaś? W wieku nastu lat? Wybacz ale wtedy to Ty chłopców znałaś i uważam, że do tej pory ich poznajesz dlatego według mnie daleko Ci do takich wniosków.
Pozdrawiam!

Temat jest zamknięty